Relationsmanager/ejerrådgiver VDR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Stærk relations skaber og målrettet ejerrådgiver.

Er du god til at skabe tillidsfulde relationer, kan du vinde interessenter via dit væsen og har du erfaring med at skabe bæredygtige partnerskaber, så er du måske vores nye Relations Manager.

Som bindeled mellem de individuelle husejere, der lejer deres feriebolig ud igennem Landal Greenparks, og resten af Landal organisationen, skal du sikre fastholdelse og udvikling af vores partnerskaber og ferieboliger, altid med fokus på at skabe holistisk værdi i alle led.

Om jobbet

Vi ønsker at skabe et stærkere bånd til vores husejer, og her skal du være bindeled, samtidig med du bliver landeansvarlig for alle aktiviteter, der involverer husejerne.

Dine opgaver bliver at vedligeholde kontakten til husejere, der lejer deres feriebolig ud igennem Landal og, gennem øget fokus på kommunikation, skabe større værdi for husejere, der allerede lejer ud gennem Landal, men også for potentielle nye ejere.

Primære opgaver:

  • At rådgive og vejlede husejere omkring udlejning, ombygning og restaurering af ferieboliger med henblik på optimering af udlejning og lejeindtægt.
  • Du vil få en central rolle i at synliggøre fordele ved at løfte kvaliteten af de individuelle ferieboliger, igennem vores koncepter for kategorisering af boligtyper.
  • At pleje og vedligeholde eksisterende ejerrelationer gennem bestyrelsesmøder, support samt besøg i samarbejde med parkernes ledelse.
  • At profilere og markedsføre Landal GreenParks, afholde arrangementer for og med husejere og samarbejdspartnere.
  • At opbygge en platform for løbende kommunikation til husejere, samt udvikle fordelsprogrammer for husejere.

Om dig

Du har muligvis erfaring med opsøgende salgsarbejde eller som konsulent /rådgiver - brancheerfaring er ikke påkrævet. Du er god til at etablere kunderelationer, - og du lader dig ikke slå ud af at blive afvist.

Som person er du åben, ansvarsbevidst og troværdig, og besidder gode samarbejdsevner. Du har masser af energi og er vant til at arbejde i et højt tempo. Du kan lide et selvstændigt arbejde med både opsøgende salgsarbejde, rådgivning og support af eksisterende ejere.

Derudover forventer vi, at…

  • Du er selvkørende og resultatskabende, og sætter pris på en stilling med stor frihed.
  • Du har en tillidsvækkende profil og en personlige gennemslagskraft til at skabe succes
  • Du er menneskekender, god til at tale med forskellige typer af mennesker, og en stærk kommunikator både skriftlig og mundtlig.
  • Du finder det naturlig og sjovt, at skulle præsentere foran større forsamlinger – hvor du tydeligt kommer ud med dit budskab.
  • Du er erfaren bruger af Officepakken, og gerne talstærk.

Vi tilbyder

Et meget selvstændigt job med stor indflydelse på din egen hverdag, hvor der er stor mulighed for at præge dine opgaver.

Du bliver en del af en stærk organisation med mange muligheder og støtte fra dygtige kollegaer i både Danmark og Holland

Vi arbejder med en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden.

Løn efter kvalifikationer og fordelagtige personalegoder.

Lyder jobbet spændende?

For mere information om stillingen, kontakt venligst Regional Marketing & Sales Manager Kent Lodberg 30458288 - [email protected] eller HR Manager Kristian Søholm 21290887 - [email protected] - vi ønsker at modtage alle ansøgninger elektronisk via vores jobside. Vi afholder løbende samtaler.

Om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk, førende organisation indenfor formidling, administration og udlejning af ferieparker. Landal har over 95 parker med i alt mere end 13.700 overnatningssteder. Med 59 parker i Holland er Landal den største hollandske ferieboligleverandør. Uden for Holland har Landal parker i Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, Danmark, England og Ungarn. Syv af parkerne har en campingplads med i alt mere end 1.450 campingpladser. Landal GreenParks differencer sig fra andre ferieparker med ved at være midt i naturen. Begreberne fred, rum og natur er parkens vigtigste karakteristika såvel som de vigtigste grunde til, at vores gæster vælger Landal. Landal GreenParks er tæt forbundet med sine omgivelser og fokuserer på naturen, gæsterne og samfundet. Landal GreenParks er et Awaze Company, som er den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Varde
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Varde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 9
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6