VISO-specialist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Da en af Spurvetoftens faglige spydspidser snarligt går på pension efter 26 års tro og betydningsfuld tjeneste, samt at efterspørgslen af vores ekspertise vokser, søger vi dig, som har en stærk fagprofil, og som kan bidrage til at løse en række landsdækkende specialiserede opgaver på autismeområdet som VISO specialist.

Om jobbet


Du får en spændende og sjældent udbudt stilling på 32 timer i ugen, hvor du via rådgivning, udvikling og implementering af pædagogiske metoder og indsatser kommer til at gøre en forskel for borgere med autisme. Du får tilknytning til fagfacilitator teamet med base på Spurvetoften, hvor du overvejende vil varetage arbejdsopgaver omhandlende VISO forløb og dertilhørende opgaver. Du vil desuden blive en del af netværket i VISOVIDEN Vejle, som er et kommunalt samarbejde mellem fire centre, der tilsammen udgør 10 konsulenter med specialiseret viden, primært inden for autismeområdet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Om Spurvetoften


Spurvetoften er et specialiseret bo- og aktivitetstilbud målrettet voksne med autisme og mental retardering. Spurvetoften er en arbejdsplads med stort fagligt engagement, hvor vi arbejder ud fra et mindset om, at fagligt engagement og kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med det gode samarbejde. For os handler det gode samarbejde om kollegial støtte, sparring samt en åben og ærlig feedback, der udspringer af faglighed, fokus på kerneopgaven og altid i et udviklende sigte.
Spurvetoften er VISO leverandør inden for autismeområdet. Vi er ambitiøse i opgaveløsningen og forfølger at levere en høj faglig kvalitet, når vi stilles over for en borgercentreret opgave eller problemstilling, der kalder på vores bidrag.
For at sikre vores vision og virkelighed stemmer overens, har Spurvetoften etableret et fagfacilitator team bestående af dygtige fagprofiler, der dels understøtter fagligheden internt på Spurvetoften og dels varetager VISO opgaver, hvor opgaveløsningen retter sig mod børn, unge og voksne med diagnosen autisme og mental retardering.

Om Spurvetoftens fagfacilitator team


Vi bestræber os på at være et team, der er fagligt inspirerende og menneskeligt imødekommende. Vi har en dialogorienteret arbejdsform og et udviklende og travlt arbejdsmiljø med plads til grin i hverdagen. Ud over VISO relaterede opgaver, løfter teamet en række faciliterings- og udviklingsopgaver, der blandt andet kræver et skarpt og praksisnært blik på det pædagogiske behov i organisationen, autismefaglig viden og evnen til at understøtte implementeringen af denne i praksis. Teamet består af tre pædagogiske fagprofiler, som vil blive dine nærmeste kollegaer.

Som del af vores team er det vigtigt, at du:


  • Har en socialfaglig uddannelse som f.eks. pædagog, ergoterapeut eller lignende med solid erfaring inden for autismeområdet, gerne suppleret med relevant efteruddannelse. Dette kan blandt andet være efteruddannelse inden for udviklingspsykologi, neuropædagogik, KRAP, LA2 m.v.
  • Har erfaring med at varetage VISO relaterede opgaver og den konsultative rolle, hvor du formår at veksle mellem at være ledende, situeret og medierende ind i kompleksitet, da VISO forløb ofte rummer forskellige perspektiver, følelser og interesser.
  • Kan yde en kvalificeret rådgivning henvendt til både pårørende og fagpersoner i kommunerne, hvor du, med faglig sikkerhed, formår at facilitere og lede processen med afsæt i borgerperspektivet.
  • Er en dygtig formidler med stort kendskab- og lyst til at arbejde med det autismespecialiserede område.
  • Besidder stærke metodiske og analytiske kompetencer samt en god og nuanceret problemforståelse, som du kan sætte i spil selv og i samarbejde med andre.

Desuden lægger vi vægt på, at du:


  • Er samarbejdsdygtig, positiv, imødekommende og har let til smil.
  • Er udviklings- og løsningsfokuseret og i stand til at arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet.
  • Kan give og modtage sparring på egen og andres praksis
  • Udviser engagement og motivation, både fagligt og socialt.
  • Råder over en arbejdskapacitet, der spænder fra at være organiseret, velforberedt og til at kunne ”skifte kurs” i nuet, hvis det er påkrævet.
  • Kommunikerer klart i skrift og tale.
  • Har kørekort (teamet har en bil stillet til rådighed)

Vi tilbyder


En velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer, der ligesom dig og i samarbejde med dig, løser spændende og udfordrende arbejdsopgaver i et stærkt fagligt miljø. Vi er en tillidsbaseret organisation, hvilket vil afspejle dine muligheder for at præge din egen arbejdsdag og tilrettelæggelse af opgaver – naturligvis altid med opgaveløsningen for øje. Du vil opleve at få kollegaer og en ledelse, der vægter det gode arbejdsmiljø; herunder din trivsel. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og ved at tilstræbe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Foruden sparring med dine nærmeste kollegaer, vil du indgå i netværket i VISO viden Vejle, hvor der kontinuerligt afholdes netværksmøder med fokus på sparring og løsning af VISO forløb, på tværs af centrene.

Det er vigtigt, at lade dig vide, du ikke skal kunne det hele selv. Til gengæld bliver du en del af et team, der sammen kan og vil rigtig meget.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Flere oplysninger


Du kan få flere oplysninger om stillingen hos Stedfortræder Malene Maigatter Overgaard på tlf.nr.: 92 43 02 48.

Ansættelsesvilkår


Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst med relevant faglig organisation og reglerne for lokal løn.

Du kan læse mere om os på www.Spurvetoften.vejle.dk, hvor du også kan se vores præsentationsfilm.

Ansøgningsfrist


Søndag d. 16.05.21
Der afholdes ansættelsessamtaler tirsdag d. 25.5.21


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vejle
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vejle over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 71
14. september 2024 71
13. september 2024 72
12. september 2024 78
11. september 2024 80
10. september 2024 78
9. september 2024 72
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 71
5. september 2024 71
4. september 2024 69
3. september 2024 65
2. september 2024 64
1. september 2024 68
31. august 2024 72
30. august 2024 72
29. august 2024 74
28. august 2024 74
27. august 2024 71
26. august 2024 73
25. august 2024 74
24. august 2024 73
23. august 2024 73
22. august 2024 79
21. august 2024 79
20. august 2024 75
19. august 2024 79
18. august 2024 83
17. august 2024 82
16. august 2024 82