Afsnitsleder til Jobcenter Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at bringe arbejdsmarkedsområdet i Vejle Kommune til nye højder?
Vi søger en afsnitsleder til sygedagpenge i Center for Fastholdelse & Rehabilitering


Arbejdsmarkedsområdet er et centralt område med stor politisk bevågenhed – både nationalt og lokalt. Der er for alvor ved at komme gang i hjulene igen efter corona-nedlukningen, og i Jobcenter Vejle har vi igangsat en række spændende tiltag over for borgere og virksomheder. Vi er ambitiøse og hele tiden opmærksomme på, hvordan vi skaber de bedste indsatser over for ledige og sygemeldte borgere.

I Økonomi- & Arbejdsmarkedsforvaltningen er vi blandt andet i gang med en større omorganisering af Arbejdsmarkedsområdet, hvor de ca. 390 medarbejdere fra 1. juli 2021 overgår til en ny og fremtidssikret centerstruktur, som skal skabe et solidt fundament for, at vi kan løfte vores kerneopgave bedst muligt. I hvert center samles de målgrupper, hvor indsatserne ligner hinanden mest. Dette for at skabe stærke strategier med et tydeligt fokus på borger- og virksomhedsservice i det enkelte center og på tværs. Vi tror på, at en mere entydig ledelse af vores medarbejdere og indsatser samt handlingsorienterede og effektive beslutningsgange vil give de bedste resultater fremover.

Det nyetablerede Center for Fastholdelse & Rehabilitering består af tre afsnit – 1) Sygedagpenge, 2) Jobafklaring, Rehabiliterings- & Pensionsteam og 3) Ressourceforløb. Vi søger pt. en dygtig afsnitsleder til ”Sygedagpenge”, som varetager indsatsen over for sygemeldte fra job og ledighed samt revalidering.

Om jobbet


Som afsnitsleder i Sygedagpenge får du det faglige og driftsmæssige ansvar for ca. 30 medarbejdere – primært socialrådgivere - der både varetager den tidlige sygedagpengeopfølgning primært på virksomhederne, og den lovpligtige opfølgning for de borgere, hvor der er brug for en anden plan for det fremtidige arbejdsperspektiv. Centret er understøttet af faglige konsulenter, og det er dit ansvar at sikre, at intentionerne i sygedagpengelovgivningen bliver omsat til konkrete indsatser og handlinger i praksis. Derfor skal du kunne bruge de grundlæggende elementer og intentioner i lovgivningen til at skabe en tydelig retning for dine medarbejdere i overensstemmelse med de overordnede strategier og mål i centret og i samspil med centerlederen.

Tiltrædelse så hurtigst som muligt, men senest august 2021.

Hvad forventer vi af dig?


Hvis du skal kunne matche vores forventninger til en ny afsnitsleder, har vi følgende forventninger til dig:

Faglige kvalifikationer
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx socialrådgiver eller anden mellemlang/videregående uddannelse.
  • Du har ledelsesmæssig erfaring fra en politisk ledet organisation, og er engageret i kommunal beskæftigelsespolitik, og kan omsætte det i praksis.
  • Du er ledelsesmæssigt velfunderet i både teori og praksis, og har evt. relevant lederuddannelse.
  • Du har formentlig stor erfaring med ledelse inden for sygedagpengeområdet, og har et klart billede af Jobcenter Vejles kerneopgave – herunder de kerneydelser, som skal understøtte vores gode resultater.
  • Du har gode analytiske evner og kompetencer, og kan hurtigt danne dig et overblik over relevante data, som du kan omsætte og bruge i dagligdagen til at lede dine medarbejdere.


Personlige og ledelsesmæssige kompetencer
  • Du skal både kunne lede nedad, opad og udadtil samt bidrage til at spille andre gode.
  • Du er robust, omstillingsparat og evner at tænke i helheder, så vi skaber gode resultater både for afsnittet, men også på tværs af hele Arbejdsmarkedsområdet.
  • Du sætter en tydelig retning, og giver klare rammer, så dine medarbejdere kan lykkes.
  • Du evner at få andre med, og kan skabe følgeskab hos dine medarbejdere.
  • Du formår at skabe samarbejde på tværs af den samlede organisation, og til andre relevante samarbejdspartnere.
  • Du er grundlæggende et ordentligt og empatisk menneske, hvilket afspejles i din tilgang til borgere, virksomheder, samarbejdspartnere, kolleger mv.
  • Du er en god og tydelig kommunikator, som kan formidle komplekse problemstillinger på en enkel og klar måde – både på skrift og tale.
  • Du tør sige din mening - og sige fra, men på en god, konstruktiv og anerkendende måde.
  • Du er velstruktureret og samvittighedsfuld i din arbejdsform.

Hvad kan vi tilbyde dig?


I Vejle Kommune er der højt til loftet, og som leder forventes du at kunne bruge dine frie rammer til at få sat dit eget præg på tingene. Vi tilbyder samtidigt et ambitiøst arbejdsmiljø som ikke vil nøjes, og hvor der er en høj grad af medindflydelse inden for de fastsatte rammer samt muligheden for at blive en del af et større tværgående lederteam, der inden for de overordnede strategier for Arbejdsmarkedsområdet, sikrer den faglige retning – både sammen og på tværs af de forskellige centre og afsnit. Vi kan derfor tilbyde dig følgende:
  • Du bliver en del af Arbejdsmarkedsområdet, som hele tiden fokuserer på at spille hinanden gode, så vi sammen kan lykkes med vores kerneopgave - at få borgerne i job eller uddannelse.
  • Du kommer i front for dygtige og engagerede medarbejdere, som viser, at de er stolte over deres arbejde i Vejle Kommune, og forventer meget af dig både ledelsesmæssigt og fagligt.
  • Du blive en del af en anerkendende arbejdsplads, hvor vi sætter pris på en åben og ærlig dialog og faglig feedback, som skaber de bedste betingelser for læring og vidensdeling, hvilket er med til at fremme arbejdsglæde og faglig stolthed.


Jobcenter Vejle har ca. 390 medarbejdere fordelt på 3 forskellige fysiske adresser. Vi arbejder dagligt med at servicere virksomheder med den arbejdskraft de efterspørger samt at hjælpe borgerne til at stå bedst muligt i forhold til de jobmuligheder, der er.

Flere oplysninger


Flere oplysninger om stillingen indhentes ved at kontakte arbejdsmarkedschef Daniel Bomholt på tlf.: 76 81 61 55 eller afsnitsleder Marianne Gro Larsen-Jensen på tlf.: 24 97 04 65.

Du kan desuden læse mere om os på www.vejle.dk

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest den 20. juni 2021.
Vi forventer, at samtalerne finder sted tirsdag eller onsdag uge 25, og en eventuel 2. samtale mandag eller tirsdag uge 26.

Profilanalyse


Vi benytter personprofilanalyse og cases i forbindelse med ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vejle
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vejle over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 71
14. september 2024 71
13. september 2024 72
12. september 2024 78
11. september 2024 80
10. september 2024 78
9. september 2024 72
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 71
5. september 2024 71
4. september 2024 69
3. september 2024 65
2. september 2024 64
1. september 2024 68
31. august 2024 72
30. august 2024 72
29. august 2024 74
28. august 2024 74
27. august 2024 71
26. august 2024 73
25. august 2024 74
24. august 2024 73
23. august 2024 73
22. august 2024 79
21. august 2024 79
20. august 2024 75
19. august 2024 79
18. august 2024 83
17. august 2024 82
16. august 2024 82