Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vemmelev

Well-built for well-being

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev søges

Du kommer på et team af pionerer
Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for som totalleverandør af byggeelementer og montage går vi forrest og sætter standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Som en del af en international koncern rummer vi al den nyeste viden og højeste ekspertise, som gør os til pionerer på vores felt. Vores resultater er skabt af dygtige, ambitiøse og kreativt tænkende medarbejdere - måske er du den næste på holdet?

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker, smed eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning samt hydraulik og pneumatik.

Du får faglig udvikling
Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold og kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom.

Som vores nye vedligeholdelsestekniker skal du arbejde med forebyggende vedligehold, deltage i større og mindre vedligeholdelsesopgaver, deltage i optimering af vedligeholdelsesopgaver, sørge for fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner og anlæg.

Du får fællesskab og arbejdsglæde
I Spæncom prioriterer vi arbejdsmiljøet tårnhøjt. Vi har det sjovt og spiller hinanden gode, når vi arbejder sammen om at finde den bedste løsning til kunden. Forudsætningen for at præstere overbevisende er glade medarbejdere i et stærkt fællesskab med sammenhold, gensidig omsorg og tryghed - tryghed, som også udspringer af visheden om, at Spæncom har meget høje standarder, når det gælder sikkerhed på arbejdspladsen.

Vi forventer derfor, at du er en serviceminded holdspiller, der trives i en travl hverdag. Du har en faglig stolthed, kan tænke frem og er udstyret med en god ordenssans og et godt humør. Du er fleksibel, da weekendarbejde kan forekomme.

Du går forrest for bæredygtigheden
Betyder bæredygtighed også meget for dig? I Spæncom har vi konstant fokus på det. Vi vil være Danmarks førende leverandør af bæredygtigebetonelement-løsninger. Den vigtigste udfordring, vi og hele branchen står over for, er at reducere vores miljømæssige aftryk, og vi vil fortsætte med at gå forrest og tackle udfordringen proaktivt. Blandt andet ved at skabe betonløsninger med præfabrikerede byggeelementer i konstruktioner, der har lang levetid, og som det er muligt at ændre. I Spæncom sigter vi mod at udvikle CO2 neutral produktion og maksimere genbrugaf brugte materialer.

Du får 570 nye kolleger – vil du med på holdet?
Vi tror på, at fremtidens bæredygtige og solide Danmark skal bygges med mennesker og miljø for øje - det sker bedst, når kompetence og arbejdsglæde går hånd i hånd.
Hvis du bliver vores nye medarbejder, får du 570 nye kolleger fordelt på vores fire afdelinger i Danmark - heraf ca. 35 i Vemmelev

Er du blevet interesseret?
Du kan uploade motiveret ansøgning og CV ved at klikke på "Send ansøgning" og følge vejledningen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Mathias Bøgeholm på 29 99 97 58.

Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vemmelev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vemmelev

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Sorø

    Skovning ved private skovejereIndtræk af kanttræerFældning af risikotræerPlantning i skov og land Kulturpleje, kratrydning og planteværn med kemiHegnsopsætningNaturplejePleje af tiltag for vildtetA..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info
  • Øvrige i Sorø

    [xxxxx] arbejder for at give borgere med behov for en højt specialiseret indsats adgang til de tilbud, der hjælper dem bedst. Som ny enhedschef bliver du en del af den øverste ledelse på .
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to take on a leadership role in developing and managing our Aseptic Manufacturing Development Test Center facility? Are you passionate about strategic development, managing projects a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

    Køkkenansvarlig til Børnehuset Solsikken Børnehuset Solsikken søger en køkkenansvarlig som hver dag skal tilbyde sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider til vores aktive natubørn..
    • Øvrige
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vemmelev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vemmelev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vemmelev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0