Rekrutteringsfirma

Bureauleder hos Feriepartner Blåvand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for kerneforretningen, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. De er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at lede og vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Erfarne kræfter står bag Feriepartner Blåvand. Den ene indehaver er Jan Brusgaard, som er indehaver af Feriepartner Thy samt medindehaver af en række øvrige udlejningsbureauer i Nordjylland igennem mange år. Den anden indehaver er Morten Høst, som bor i Blåvand og er født og opvokset ved Bork Havn, hvor hans familie i mange år har stået bag Feriepartner Bork Havn. Derudover består teamet af en Ferierådgiver, en Servicetekniker, en Oldfrue og en gruppe af rengøringsmedarbejdere, som Oldfruen hjælper med at oplære.

Stillingen udspringer af en ny vækststrategi i kæden, hvor der udvides og investeres yderligere i den daglige ledelse af bureauerne. Fremadrettet vil ledelsen bestå af både en Salgschef og en Bureauleder, som vil have et tæt parløb og mulighed for at dække af for hinanden ved ferie eller sygdom. Morten Høst tager rollen som Salgschef og fokuserer på, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Vi søger dermed en Bureauleder, som får ansvaret for personaleledelse og den daglige drift. Bureaulederens væsentligste opgave er sammen med Salgschefen at gå forrest, når budget og målsætninger skal indfries.

Du leder i overensstemmelse med vores værdier og sikrer høj medarbejdertrivsel. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er selv del af den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster. Du sørger for, at kundetilfredsheden er i top og i overensstemmelse med vores kodeks for god kundeservice. I den forbindelse varetager du rekruttering, oplæring og fastholdelse af rengøringspersonale, hvilket er en meget krævende opgave og en afgørende del af forretningen. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med Salgschefen er det lokale bureaus ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

Vi leder efter kandidater med partnerpotentiale. Partnermodellen omhandler ikke ejerandele af virksomheden, men at der indføres en resultatbaseret, årlig bonus ud fra forhåndsdefinerede succeskriterier. Det implementeres ca. 1-2 år efter ansættelse.

For at blive en succes i jobbet

  • Du har minimum 3 års erfaring inden for både kundeservice og ledelse.
  • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
  • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
  • Du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.
  • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
  • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
  • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.

Hvad du får hos Feriepartner

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Feriepartner har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Et high end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give kunderne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står de stærkere, hvilket giver den enkelte bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Feriepartner tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for virksomheden. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og Feriepartner har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje. Tilgang til opgaver er positiv, hvilket skaber energi og begejstring. De er ærlige og holder, hvad de lover, og det er afgørende for dem at være i øjenhøjde med omgivelserne; uanset om de kommunikerer med hinanden, kunder eller samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er de kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver

  • Du har det daglige ansvar for drift af bureauet og ledelse af medarbejdere med undtagelse af Salgschefen.
  • Du sikrer optimal sammensætning af medarbejdere på bureauet. Ansættelse af timelønnet personale samt ungarbejdere sker på eget initiativ. Ansættelse af fastansatte medarbejdere sker i tæt samarbejde med Indehaverne.
  • Håndtere personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser.
  • Planlægge i forhold til ankomster og afrejser. Indtaste forbrugsaflæsninger. Udarbejde kasseafstemninger. Følge op ifbm. indkomne fakturaer fra kreditorer.
  • Behandle reklamationer og forsikringssager samt løbende udføre forebyggende indsatser.
  • Sikre professionel introduktion af nye medarbejdere og at medarbejderne har den nødvendige information til at udføre deres arbejde effektivt.
  • Understøtte løbende medarbejderudvikling, træning og sparring gennem interne og eksterne uddannelsesaktiviteter så de er gearet til både nutidens og fremtidens kompetencekrav.

Om Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give vores sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder dem over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Husene er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet de er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan de tilbyde deres husejere en bedre afregning og deres feriegæster en billigere ferie – end deres konkurrenter.

EFTER ØNSKE FRA FERIEPARTNER BEDES DU TIL DETTE SPECIFIKKE JOB SKRIVE EN ANSØGNING. INDSÆT VENLIGST I DIT CV OG UPLOAD CV+ANSØGNING SOM ÉN SAMLET PDF-FIL.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Vikarstilling: Bakkehuset Team 3 søger vikarer til...

    Står du og mangler et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagter i weekender og vil være med til, at gøre en forskel for vores dejlige beboere.Center Bakkehuset er et specialise..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Esmark i Houstrup søger servicehjælper

    Nu har du chancen for et godt betalt fritidsjob. Esmark søger friske kolleger til at hjælpe os med serviceopgaver i og omkring Houstrup, Bork Havn og Jegum. Det er et alsidigt job, hvor du sammen..
    • Øvrige
    • Nørre Nebel
    Få mere info
  • Vi søger elever til Grundforløb 2 (GF2) til Social...

    GF2 er indgangen til Social- og Sundhedshjælperuddannelsen (SSH) og til Social- og Sundhedsassistentuddannelsen (SSA)Drømmer du om at arbejde med mennesker og gøre en forskel? Med en Social- o..
    • Øvrige
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 202
14. september 2024 198
13. september 2024 203
12. september 2024 203
11. september 2024 208
10. september 2024 201
9. september 2024 198
8. september 2024 194
7. september 2024 197
6. september 2024 198
5. september 2024 203
4. september 2024 201
3. september 2024 194
2. september 2024 195
1. september 2024 199
31. august 2024 193
30. august 2024 198
29. august 2024 194
28. august 2024 191
27. august 2024 193
26. august 2024 192
25. august 2024 189
24. august 2024 192
23. august 2024 209
22. august 2024 208
21. august 2024 209
20. august 2024 208
19. august 2024 206
18. august 2024 208
17. august 2024 208
16. august 2024 208