Rekrutteringsfirma

Bureauleder hos Feriepartner Vejlby Klit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for Feriepartners kerneforretning, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. Feriepartner er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber samt på udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at lede og vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Stillingen udspringer af en ny vækststrategi i kæden, hvor der udvides og investeres yderligere i den daglige ledelse af bureauerne. Fremadrettet vil den bestå af både en Salgschef og en Bureauleder, som vil have et tæt parløb og mulighed for at dække af for hinanden ved ferie eller sygdom. Begge er budgetansvarlige, refererer til den administrerende direktør og er ligestillede med forskellige ansvarsområder. Bureaulederen har ansvar for personaleledelse og den daglige drift, hvor Salgschefen har ansvar for, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Bureaulederens væsentligste opgave er sammen med Salgschefen at gå forrest, når budget og målsætninger skal indfries.

Du leder i overensstemmelse med virksomhedens værdier og sikrer høj medarbejdertrivsel. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er selv en del af den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster. Du sørger for, at kundetilfredsheden er i top og i overensstemmelse med Feriepartners kodeks for god kundeservice. I den forbindelse varetager du rekruttering, oplæring og fastholdelse af rengøringspersonale, hvilket er en meget krævende opgave og en afgørende del af forretningen. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med Salgschefen er det lokale bureaus ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

Hvem er du?

  • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
  • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
  • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
  • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.
  • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
  • Du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.

Hvad får du hos Feriepartner?

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Bureauet har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Feriepartner tilbyder et high-end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give kunderne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står bureauet stærkt, med adgang til bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt +30 års brancheerfaring og know how. Feriepartner tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for virksomheden. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt din egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og virksomheden har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje og en positiv tilgang til opgaver, hvilket skaber energi og begejstring blandt medarbejderne. Hos Feriepartner holder man, hvad man lover, og det er afgørende for bureauet at være i øjenhøjde med sine omgivelser, uanset om det er i kommunikationen internt, med kunder eller med samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er Feriepartner kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Dine opgaver og ansvarsområder

  • Du har det daglige ansvar for drift af bureauet og ledelse af medarbejdere med undtagelse af Salgschefen.
  • Du sikrer optimal sammensætning af medarbejdere på bureauet. Ansættelse af timelønnet personale samt ungarbejdere sker på dit initiativ - ansættelse af fastansatte medarbejdere i tæt samarbejde med den administrerende direktør.
  • Sikre professionel introduktion af nye medarbejdere; herunder udarbejde en introduktionsplan med gennemgang af procedurer for reklamationsbehandling og introduktion til IT-systemer. Du sikrer, at medarbejderne har den nødvendige information til at udføre deres arbejde effektivt.
  • Understøtte løbende medarbejderudvikling, så de er gearet til både nutidens og fremtidens kompetencekrav gennem interne og eksterne uddannelsesaktiviteter samt løbende træning og sparring.

Om Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder Feriepartner over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Husene er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet bureauerne er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan Feriepartner tilbyde sine husejere en bedre afregning og sine feriegæster en billigere ferie end hos konkurrenterne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 204
18. september 2024 208
17. september 2024 204
16. september 2024 203
15. september 2024 202
14. september 2024 198
13. september 2024 203
12. september 2024 203
11. september 2024 208
10. september 2024 201
9. september 2024 198
8. september 2024 194
7. september 2024 197
6. september 2024 198
5. september 2024 203
4. september 2024 201
3. september 2024 194
2. september 2024 195
1. september 2024 199
31. august 2024 193
30. august 2024 198
29. august 2024 194
28. august 2024 191
27. august 2024 193
26. august 2024 192
25. august 2024 189
24. august 2024 192
23. august 2024 209
22. august 2024 208
21. august 2024 209
20. august 2024 208