Praktik og specialesamarbejde: Ledelse i praksis
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Praktik - Vestjylland
Vil du i praktik hos eller skrive dit speciale i samarbejde med Danmarks geografisk største kommune? I samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune får du som studerende igen mulighed for at koble din teoretiske viden direkte til praksis, når vi bygger oven på erfaringerne fra samarbejdet i foråret 2024.
Du kan som studerende vælge mellem at deltage i 1) et praktikforløb på 20 ECTS med mulighed for en individuel politologisk opgave på 10 ECTS eller 2) skrive dit speciale i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune – og hvis du har en idé til et specialeemne, er Ringkøbing-Skjern åbne over for forslag.
Praktikforløb med mulighed for en individuel politologisk opgave
Som praktikant vil du indgå i opgaveløsningen i den afdeling, du bliver tilknyttet som praktiksted, og i denne afdeling vil du også have din personaleleder. Ringkøbing-Skjern Kommune søger i udgangspunktet praktikanter med arbejdssted i Viden & Strategi og i Land, By og Kultur. Som praktikant vil du blive en del af et ambitiøst team med et godt fællesskab, hvor der er et højt fagligt niveau og kollegial sparring. Du kan læse mere om opgaveporteføljen i de enkelte afdelinger her: https://www.rksk.dk/om-kommunen/organisation/administrationens-adresser/fag-og-stabsomraader
Som praktikant vil du indgå i afdelingens opgaver, hvor en af dine opgaver vil kunne være det emne, du har valgt til din individuelle politologiske opgave.
Perioden for det samlede forløb er fra den 1. februar til den 30. juni 2025. Praktikstedet er i Ringkøbing enten i Viden & Strategi, Ved Fjorden 6, eller hos Land, By og Kultur på Smed Sørensens Vej 1. Du skal forvente at bruge fuld tid på forløbet, og kommunen har udtrykt vilje til at kompensere alle udgifter, og en erkendelighed ud over dette kan også komme på tale.
Du vil derudover få et værelse stillet til rådighed i praktikperioden. Ringkøbing-Skjern Kommune har booket 5 møblerede værelser med eget toilet og bad på Career Campus, som ligger 1 km fra praktikstedet. På Career Campus kommer du til at bo sammen med andre studerende og ansatte i området, og du har mulighed for at blive en del af et fællesskab på tværs af fagligheder, kulturer og nationaliteter. Du bestemmer selv, om du flytter din adresse i perioden.
Specialesamarbejde
For specialestuderende vil du få en samarbejdsleder, som vil bistå dig med faglig sparring og med at stille vores organisation til rådighed. Vores erfaring er, at de mest anvendelige specialer er dem, hvor de studerende er nysgerrige på vores organisation og lærer os at kende undervejs i processen. Vi stiller derfor et skrivebord til rådighed i den afdeling, som du er tilknyttet, i hele specialeperioden - og der er også mulighed for stillerum. Vi forventer derfor, at du jævnligt er her fysisk og minimum i den periode, hvor dataindsamlingen foregår – og vi refunderer selvfølgelig dine udgifter til offentlig transport.
Derudover stiller vi gerne et værelse til rådighed på Career Campus, hvor også praktikanterne vil holde til. Læs mere under afsnittet om praktikforløb.
Overblik over emner
I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi nysgerrige på at koble vores praksis med den nyeste viden inden for feltet på emner, som har stor relevans for os. Vi udbyder derfor følgende 6 forløb – men hvis du har en anden idé, du gerne vil afprøve med os, så hører vi også gerne fra dig.
Medarbejderens krydspres med fysisk planlægning som case
Når kommune giver tilladelse til højhusbyggeri, vindmøller, solcelleanlæg eller større industrianlæg, så sker det efter demokratisk planproces med offentlige høringer og byrådsbeslutninger og dermed mange meninger der brydes. Vi er nysgerrige efter at få nye perspektiver på at forstå og håndtere det krydspres, som medarbejdere i Planafdelingen står i, når kommune- og lokalplaner for disse anlæg udarbejdes. Foruden politiske ønsker, så er der ønskerne fra projektejerne og endnu andre ønsker fra naboer og øvrige borgere og foreninger i lokalsamfundet. Dertil kommer medarbejdernes eget faglige ståsted og viden om, hvad der er god planlægning. Det hele kompliceres yderligere af to øvrige forhold. Nemlig at hver af aktørgrupperne, som f.eks. politikerne, sjældent er en homogen størrelse og ofte mener noget forskelligt, og for det andet stiger kompleksiteten af, at planlægning kan have mange og ofte modsatrettede formål som f.eks. at bevare dyre- og planteliv og at skabe økonomisk vækst.
Samarbejdsleder: Ann Bjerrehøj, afdelingsleder for Plan i fagområdet Land, By og Kultur.
Teamledelse i selvstyrende teams
I Planafdelingen har vi tre teams af medarbejdere, som arbejder med at lave lokalplaner. Formålet med teamarbejdet er at sikre, at alle medarbejdere får sparring og tryghed i eget arbejde og at sikre, at der er en ensartet praksis i opgaveløsningen. De tre teams har nu været i funktion i ca. 1,5 år. De tre teams har ikke fået udpeget en teamleder eller andre krav til, hvordan møder skal foregå og med hvilken frekvens. Dermed agerer de tre teams ikke ens, og der er dermed basis for et casestudie med tre cases med henblik på at dykke ned i forskelle og ligheder i forhold til, hvordan de tre teams fungerer og også gerne med forslag til forbedringer.
Samarbejdsleder: Ann Bjerrehøj, afdelingsleder for Plan i fagområdet Land, By og Kultur.
Organisering omkring bygningsdrift og vedligehold
Ringkøbing-Skjern Kommune, herunder Ejendomscenteret står overfor en række organisatoriske udfordringer i forhold til at sikre optimal bygningsdrift og udnyttelse af ressourcer. Den nuværende struktur består af et centralt Ejendomscenter, som har ansvaret for den faglige opgaveledelse, mens de tekniske serviceledere, og medarbejdere er placeret decentralt i de enkelte enheder. Det er også disse enheder der har det personaleudviklingsmæssige ansvar. Det daglige samarbejde fungerer i klynger, hvilket skaber et opgavefællesskab på tværs af organisationen imellem den centrale og decentrale struktur der findes i dag.
Med øget fokus på optimeringer, bygningsdrift, nye lovkrav fra EU-direktivet, er der uforløste potentialer i, hvordan vi bedst kan organisere os anderledes omkring bygningsdrift i kommunale bygninger, således at vi sikrer effektivitet, optimalt samarbejde og kompetenceudvikling jf. stigende krav, samtidig med at både opgaveledelse og personaleledelse fungerer hensigtsmæssigt, herunder også det økonomiske aspekt.
Det ønskes, at denne case derfor skal undersøge mulige løsninger for at optimere både den organisatoriske struktur og det daglige samarbejde.
Samarbejdsleder: Kevin Fraser, afdelingsleder for Ejendomscentret i fagområdet Land, By og Kultur
Implementering af dataunderstøttet ledelse
I Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder vi med at styrke udbredelsen og forankringen af dataunderstøttet ledelse, så data bliver brugt i det daglige. Vi har efterhånden et fornuftigt datagrundlag og er godt på vej, men der er stor forskel på hvor datakvalitet og datamodenhed i organisationen. Vi kunne godt tænke os at dykke ned i, hvordan vi arbejder med dataunderstøttet ledelse i dag, og hvordan vi fremadrettet kan understøtte lederne i at indarbejde data i deres beslutningsprocesser.
Samarbejdsleder: Charlotte Brandsborg, afdelingsleder af Analyse & Udbud i staben Viden & Strategi
Implementering af opdateret notat om roller og ansvar i forbindelse med organisationens økonomistyring (kun som speciale)
Ringkøbing-Skjern Kommune har et årligt budget på over 4 mia. kroner. Økonomi har i 2024 opdateret et rollenotat, som beskriver, hvordan vi arbejder med økonomistyring i organisationen. Implementeringen er igangsat og præges bl.a. af, at kommunens fagområder har forskellige behov. Vi kunne godt tænke os hjælp til at kigge på den nuværende opfattelse, ejerskab, roller, ansvar, kompetencer og kultur som et udgangspunkt for vores arbejde med at understøtte sikker drift via implementering af rollenotatet i en differentieret organisation. Rollenotatet forventes behandlet på Økonomiudvalgets møde d. 12. november 2024.
Samarbejdsleder: Jane Henriksen, økonomichef, Viden & Strategi
Interkulturel ledelse af ufaglærte og faglærte medarbejdere (kun som speciale)
17 procent af alle jobs i Ringkøbing-Skjern Kommune er besat af international arbejdskraft. Den positive internationale nettotilflytning til kommunen modvirker i høj grad den negative indenlandske flyttebalance. Samtidig udfylder de internationale medarbejdere hullet i en faldende arbejdsstyrke. Derfor er vi meget interesserede i at flytte de internationale medarbejdere fra at være midlertidig arbejdskraft til at blive permanente borgere i kommunen. Som en følge heraf har vi i projektet GoInGlobal i samarbejde med MANTRA, Afdeling for Antropologis Analyseenhed, kortlagt muligheder og udfordringer for inklusion og forankring af internationale medarbejdere og tilflyttere i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Projektet har resulteret i en række konkrete praksisanbefalinger. Herunder at ledere i produktionsvirksomheder (primært SMV’erne) og landbrug forbedrer deres kompetencer til at lede interkulturelle grupper af ufaglærte og faglærte medarbejdere.
Men, hvordan gør man det? Hvor stort er problemet? Hvad oplever medarbejdere og ledere som de største udfordringer? Hvad er interkulturel ledelse i det hele taget? Virker det i forhold til forankring af de internationale medarbejdere både i virksomheden og i lokalsamfundet? Hvilken tilgang til interkulturel ledelse har størst effekt på denne gruppe medarbejdere? Det er nogle af de spørgsmål, som trænger sig på, og som et kommende speciale måske kunne give nogle af svarene på.
Samarbejdsleder: Thomas Andersen, stabschef i Viden & Strategi
Synes du, at det lyder som et spændende forår?
Så håber vi at høre fra dig. Send en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad der motiverer dig ved forløbet og hvilken type opgaver, du godt kunne tænke dig at få erfaring med.
Skriv gerne i din ansøgning, hvilke emner du er interesseret i, og også gerne hvilken du brænder mest for. Vi er åbne over for, at du søger sammen med en medstuderende med henblik på samarbejde. I så fald må I gerne lave en fælles ansøgning.
Du kan sende ansøgning, CV og en karakterudskrift (med sløring af de sidste fire cifre i jeres CPR-nummer) til Charlotte Brandsborg på [email protected]
Har◀ du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Brandsborg på [email protected] eller telefon 99 74 10 10.
Frist for praktikforløb
Fristen for at ansøge om en praktikplads er onsdag den 30. oktober klokken 12. Forvent en videosamtale den 31. oktober om formiddagen - og afgørelse før tilmeldingen til forårets fag lukker den 5. november.
Frist for specialesamarbejde
Fristen for at søge om et specialesamarbejde er mandag den 25. november klokken 12. Forvent en videosamtale den 26. november om formiddagen – og afgørelse før specialetilmeldingen lukker den 5. december.
Du kan som studerende vælge mellem at deltage i 1) et praktikforløb på 20 ECTS med mulighed for en individuel politologisk opgave på 10 ECTS eller 2) skrive dit speciale i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune – og hvis du har en idé til et specialeemne, er Ringkøbing-Skjern åbne over for forslag.
Praktikforløb med mulighed for en individuel politologisk opgave
Som praktikant vil du indgå i opgaveløsningen i den afdeling, du bliver tilknyttet som praktiksted, og i denne afdeling vil du også have din personaleleder. Ringkøbing-Skjern Kommune søger i udgangspunktet praktikanter med arbejdssted i Viden & Strategi og i Land, By og Kultur. Som praktikant vil du blive en del af et ambitiøst team med et godt fællesskab, hvor der er et højt fagligt niveau og kollegial sparring. Du kan læse mere om opgaveporteføljen i de enkelte afdelinger her: https://www.rksk.dk/om-kommunen/organisation/administrationens-adresser/fag-og-stabsomraader
Som praktikant vil du indgå i afdelingens opgaver, hvor en af dine opgaver vil kunne være det emne, du har valgt til din individuelle politologiske opgave.
Perioden for det samlede forløb er fra den 1. februar til den 30. juni 2025. Praktikstedet er i Ringkøbing enten i Viden & Strategi, Ved Fjorden 6, eller hos Land, By og Kultur på Smed Sørensens Vej 1. Du skal forvente at bruge fuld tid på forløbet, og kommunen har udtrykt vilje til at kompensere alle udgifter, og en erkendelighed ud over dette kan også komme på tale.
Du vil derudover få et værelse stillet til rådighed i praktikperioden. Ringkøbing-Skjern Kommune har booket 5 møblerede værelser med eget toilet og bad på Career Campus, som ligger 1 km fra praktikstedet. På Career Campus kommer du til at bo sammen med andre studerende og ansatte i området, og du har mulighed for at blive en del af et fællesskab på tværs af fagligheder, kulturer og nationaliteter. Du bestemmer selv, om du flytter din adresse i perioden.
Specialesamarbejde
For specialestuderende vil du få en samarbejdsleder, som vil bistå dig med faglig sparring og med at stille vores organisation til rådighed. Vores erfaring er, at de mest anvendelige specialer er dem, hvor de studerende er nysgerrige på vores organisation og lærer os at kende undervejs i processen. Vi stiller derfor et skrivebord til rådighed i den afdeling, som du er tilknyttet, i hele specialeperioden - og der er også mulighed for stillerum. Vi forventer derfor, at du jævnligt er her fysisk og minimum i den periode, hvor dataindsamlingen foregår – og vi refunderer selvfølgelig dine udgifter til offentlig transport.
Derudover stiller vi gerne et værelse til rådighed på Career Campus, hvor også praktikanterne vil holde til. Læs mere under afsnittet om praktikforløb.
Overblik over emner
I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi nysgerrige på at koble vores praksis med den nyeste viden inden for feltet på emner, som har stor relevans for os. Vi udbyder derfor følgende 6 forløb – men hvis du har en anden idé, du gerne vil afprøve med os, så hører vi også gerne fra dig.
Medarbejderens krydspres med fysisk planlægning som case
Når kommune giver tilladelse til højhusbyggeri, vindmøller, solcelleanlæg eller større industrianlæg, så sker det efter demokratisk planproces med offentlige høringer og byrådsbeslutninger og dermed mange meninger der brydes. Vi er nysgerrige efter at få nye perspektiver på at forstå og håndtere det krydspres, som medarbejdere i Planafdelingen står i, når kommune- og lokalplaner for disse anlæg udarbejdes. Foruden politiske ønsker, så er der ønskerne fra projektejerne og endnu andre ønsker fra naboer og øvrige borgere og foreninger i lokalsamfundet. Dertil kommer medarbejdernes eget faglige ståsted og viden om, hvad der er god planlægning. Det hele kompliceres yderligere af to øvrige forhold. Nemlig at hver af aktørgrupperne, som f.eks. politikerne, sjældent er en homogen størrelse og ofte mener noget forskelligt, og for det andet stiger kompleksiteten af, at planlægning kan have mange og ofte modsatrettede formål som f.eks. at bevare dyre- og planteliv og at skabe økonomisk vækst.
Samarbejdsleder: Ann Bjerrehøj, afdelingsleder for Plan i fagområdet Land, By og Kultur.
Teamledelse i selvstyrende teams
I Planafdelingen har vi tre teams af medarbejdere, som arbejder med at lave lokalplaner. Formålet med teamarbejdet er at sikre, at alle medarbejdere får sparring og tryghed i eget arbejde og at sikre, at der er en ensartet praksis i opgaveløsningen. De tre teams har nu været i funktion i ca. 1,5 år. De tre teams har ikke fået udpeget en teamleder eller andre krav til, hvordan møder skal foregå og med hvilken frekvens. Dermed agerer de tre teams ikke ens, og der er dermed basis for et casestudie med tre cases med henblik på at dykke ned i forskelle og ligheder i forhold til, hvordan de tre teams fungerer og også gerne med forslag til forbedringer.
Samarbejdsleder: Ann Bjerrehøj, afdelingsleder for Plan i fagområdet Land, By og Kultur.
Organisering omkring bygningsdrift og vedligehold
Ringkøbing-Skjern Kommune, herunder Ejendomscenteret står overfor en række organisatoriske udfordringer i forhold til at sikre optimal bygningsdrift og udnyttelse af ressourcer. Den nuværende struktur består af et centralt Ejendomscenter, som har ansvaret for den faglige opgaveledelse, mens de tekniske serviceledere, og medarbejdere er placeret decentralt i de enkelte enheder. Det er også disse enheder der har det personaleudviklingsmæssige ansvar. Det daglige samarbejde fungerer i klynger, hvilket skaber et opgavefællesskab på tværs af organisationen imellem den centrale og decentrale struktur der findes i dag.
Med øget fokus på optimeringer, bygningsdrift, nye lovkrav fra EU-direktivet, er der uforløste potentialer i, hvordan vi bedst kan organisere os anderledes omkring bygningsdrift i kommunale bygninger, således at vi sikrer effektivitet, optimalt samarbejde og kompetenceudvikling jf. stigende krav, samtidig med at både opgaveledelse og personaleledelse fungerer hensigtsmæssigt, herunder også det økonomiske aspekt.
Det ønskes, at denne case derfor skal undersøge mulige løsninger for at optimere både den organisatoriske struktur og det daglige samarbejde.
Samarbejdsleder: Kevin Fraser, afdelingsleder for Ejendomscentret i fagområdet Land, By og Kultur
Implementering af dataunderstøttet ledelse
I Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder vi med at styrke udbredelsen og forankringen af dataunderstøttet ledelse, så data bliver brugt i det daglige. Vi har efterhånden et fornuftigt datagrundlag og er godt på vej, men der er stor forskel på hvor datakvalitet og datamodenhed i organisationen. Vi kunne godt tænke os at dykke ned i, hvordan vi arbejder med dataunderstøttet ledelse i dag, og hvordan vi fremadrettet kan understøtte lederne i at indarbejde data i deres beslutningsprocesser.
Samarbejdsleder: Charlotte Brandsborg, afdelingsleder af Analyse & Udbud i staben Viden & Strategi
Implementering af opdateret notat om roller og ansvar i forbindelse med organisationens økonomistyring (kun som speciale)
Ringkøbing-Skjern Kommune har et årligt budget på over 4 mia. kroner. Økonomi har i 2024 opdateret et rollenotat, som beskriver, hvordan vi arbejder med økonomistyring i organisationen. Implementeringen er igangsat og præges bl.a. af, at kommunens fagområder har forskellige behov. Vi kunne godt tænke os hjælp til at kigge på den nuværende opfattelse, ejerskab, roller, ansvar, kompetencer og kultur som et udgangspunkt for vores arbejde med at understøtte sikker drift via implementering af rollenotatet i en differentieret organisation. Rollenotatet forventes behandlet på Økonomiudvalgets møde d. 12. november 2024.
Samarbejdsleder: Jane Henriksen, økonomichef, Viden & Strategi
Interkulturel ledelse af ufaglærte og faglærte medarbejdere (kun som speciale)
17 procent af alle jobs i Ringkøbing-Skjern Kommune er besat af international arbejdskraft. Den positive internationale nettotilflytning til kommunen modvirker i høj grad den negative indenlandske flyttebalance. Samtidig udfylder de internationale medarbejdere hullet i en faldende arbejdsstyrke. Derfor er vi meget interesserede i at flytte de internationale medarbejdere fra at være midlertidig arbejdskraft til at blive permanente borgere i kommunen. Som en følge heraf har vi i projektet GoInGlobal i samarbejde med MANTRA, Afdeling for Antropologis Analyseenhed, kortlagt muligheder og udfordringer for inklusion og forankring af internationale medarbejdere og tilflyttere i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Projektet har resulteret i en række konkrete praksisanbefalinger. Herunder at ledere i produktionsvirksomheder (primært SMV’erne) og landbrug forbedrer deres kompetencer til at lede interkulturelle grupper af ufaglærte og faglærte medarbejdere.
Men, hvordan gør man det? Hvor stort er problemet? Hvad oplever medarbejdere og ledere som de største udfordringer? Hvad er interkulturel ledelse i det hele taget? Virker det i forhold til forankring af de internationale medarbejdere både i virksomheden og i lokalsamfundet? Hvilken tilgang til interkulturel ledelse har størst effekt på denne gruppe medarbejdere? Det er nogle af de spørgsmål, som trænger sig på, og som et kommende speciale måske kunne give nogle af svarene på.
Samarbejdsleder: Thomas Andersen, stabschef i Viden & Strategi
Synes du, at det lyder som et spændende forår?
Så håber vi at høre fra dig. Send en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad der motiverer dig ved forløbet og hvilken type opgaver, du godt kunne tænke dig at få erfaring med.
Skriv gerne i din ansøgning, hvilke emner du er interesseret i, og også gerne hvilken du brænder mest for. Vi er åbne over for, at du søger sammen med en medstuderende med henblik på samarbejde. I så fald må I gerne lave en fælles ansøgning.
Du kan sende ansøgning, CV og en karakterudskrift (med sløring af de sidste fire cifre i jeres CPR-nummer) til Charlotte Brandsborg på [email protected]
Har◀ du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Brandsborg på [email protected] eller telefon 99 74 10 10.
Frist for praktikforløb
Fristen for at ansøge om en praktikplads er onsdag den 30. oktober klokken 12. Forvent en videosamtale den 31. oktober om formiddagen - og afgørelse før tilmeldingen til forårets fag lukker den 5. november.
Frist for specialesamarbejde
Fristen for at søge om et specialesamarbejde er mandag den 25. november klokken 12. Forvent en videosamtale den 26. november om formiddagen – og afgørelse før specialetilmeldingen lukker den 5. december.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".
Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland
Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Øvrige
- Vestjylland
- Mandag den 25. november 2024
Lignende jobs
-
Tilbudschef, Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC...
Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Vil du stå i spidsen for tilbudsprocesserne på store og komplekse anlægsprojekter? Så er her en nøglerolle, hvor du kan være med til at præ..- Øvrige
- Aulum
-
Passioneret kollega til natursagsbehandling i Danm...
Passioneret kollega til natursagsbehandling i Danmarks største kommune?Så har du chancen nu, hvor vi søger en barselsvikar til naturteamet.Arbejdsopgaver Du vil sammen med dine kollegaer få..- Øvrige
- Vestjylland
-
Lemvig bekæmper ensomhed. Kunne du tænke dig at væ...
Ældreområdet i [xxxxx] søger en netværksmedarbejder til at understøtte implementeringen af et projekt målrettet forebyggelse, opsporing og afhjælpning af ensomhed og mistrivsel blandt ældr..- Øvrige
- Lemvig
-
Supplerende uddannelsestilbud - for dig som ønsker...
Der er mulighed for at blive faglært social- og sundhedshjælper på en ny måde. [xxxxx] opretter uddannelsesstillinger til ansøgere, som ønsker at tage social- og sundhedshjælperuddannelsen..- Øvrige
- Lemvig
Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vestjylland
Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Vestjylland.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vestjylland over tid
Dato | Alle jobs som øvrige |
---|---|
21. januar 2025 | 167 |
20. januar 2025 | 166 |
19. januar 2025 | 165 |
18. januar 2025 | 168 |
17. januar 2025 | 168 |
16. januar 2025 | 167 |
15. januar 2025 | 162 |
14. januar 2025 | 165 |
13. januar 2025 | 170 |
12. januar 2025 | 169 |
11. januar 2025 | 168 |
10. januar 2025 | 166 |
9. januar 2025 | 167 |
8. januar 2025 | 172 |
7. januar 2025 | 176 |
6. januar 2025 | 169 |
5. januar 2025 | 173 |
4. januar 2025 | 175 |
3. januar 2025 | 180 |
2. januar 2025 | 176 |
1. januar 2025 | 171 |
31. december 2024 | 180 |
30. december 2024 | 179 |
29. december 2024 | 179 |
28. december 2024 | 179 |
27. december 2024 | 177 |
26. december 2024 | 180 |
25. december 2024 | 182 |
24. december 2024 | 186 |
23. december 2024 | 186 |
22. december 2024 | 188 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Holstebro, Danmark: Bliv ernæringsassistentelev eller gastronomelev (smørrebrød og catering) hos
s Kantine...
Studentermedhjælpere til
s departement, Afdeling for Sikkerhed og Operationer
Se alle populære søgninger