Ingeniør til drift og vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Ønsker du at arbejde som ingeniør indenfor biogas? Trives du med en stor berøringsflade? Og har du lyst til at være med til at præge den måde, som tingene gøres på?
Så har du nu muligheden for at komme med på rejsen i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed, der har stort fokus på kunder, medarbejdere og bæredygtighed.


Dine primære ansvarsområde og arbejdsopgaver
Afdelingen, som du bliver en del af, er med til at sikre grøn gas på nettet, hvorved en vigtig del af arbejdet er at udforme Evidas vedligeholdelsesstrategi for 70 kompressorer samt at sikre en høj oppetid på anlæggene. Det arbejde får du en central rolle i, herudover også:
  • at energioptimere, drifte og vedligeholdelse kompressorer
  • at optimere indkøb af reservedele, systematisere mangellister ved leverandøren og udarbejde reklamationer, herunder løbende opfølgning over for danske og udenlandske leverandører - både mundtligt og skriftligt
  • at udarbejde risikoprofiler (produktion, reparation, sikkerhed og miljø) samt årsagsanalyser
  • at lave Factory Acceptance Test (FAT) og Site Acceptance Test (SAT) for kommende kompressorer
  • at indgå i aktuelle task forces


Vi forventer, at du er med til at udtænke løsninger af tekniske komplekse opgaver, og du trives med at sætte alle dine kompetencer på spil i både de daglige opgaver som ved udviklings- og projektopgaver.
Du bliver en del af en ny organisation i en virksomhed med 35 år på bagen. Det betyder, at du bliver en del af en organisation med mange nye medarbejdere og dermed også muligheden for at være med til at bygge virksomheden op og præge den måde, tingene gøres på.

Din faglige profil
Optimalt set kommer du fra Biogas- eller naturgassektoren. Hvis du ikke allerede arbejder indenfor branchen, så er det vigtigt, at du har lysten og evnerne til at sætte dig ind i den komplekse viden, der er indenfor natur- og biogasområdet. Herudover forventer vi, at du kan sige ja til følgende:
  • Du er uddannet ingeniør indenfor maskin-, el- eller produktionsområdet
  • Du har erfaring og viden med kompressorer og/eller maskiner med bevægelige dele
  • Du er vant til at arbejde med projektledelse
  • Du har kendskab til ISO 55001 Asset Management, FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) og FMECA (Failure mode, effects, and criticality analysis)
  • Du er vant til at føre forhandlinger på både dansk og engelsk


Din personlige profil samt muligheder
Forsyningsbranchen er foranderlig og der kommer løbende reguleringer og dermed nye regler og rammer, som du skal have lyst til at sætte dig ind i. Herudover kommer du til at arbejde på flere forskelligartede sager herunder at være sparringspartner for dine kollegaer, der arbejder med den direkte drift og vedligehold af anlæggene.Du skal derfor trives med at have gang i flere opgaver på én gang og du evner at arbejde metodisk og struktureret. Du er ikke bange for at gå i detaljer, men har samtidig en naturlig tilgang, der gør, at du ved, hvornår opgaven er belyst tilstrækkeligt.
Evida tilbyder et job, hvor du får en stor berøringsflade på tværs af organisationen. Du får derfor brug for dine stærke kommunikative evner, og du er én, der søger dialogen. Evida lægger vægt på, at du har en løsningsorienteret tilgang, og at du er åben i forhold til dine kollegaer, ligesom de er i forhold til dig. Til gengæld tilbyder Evida et team, der løfter i flok og er eminente til at finde løsninger på uløselige problemer.

Om Evida
Evida er en helt ny virksomhed, der blev etableret for godt et år siden ved, at Danmarks gasdistributionsselskaber blev lagt sammen til ét, nemlig Evida. De arbejder med energiforsyningen i Danmark indenfor natur- og biogas. Evida står således med det samlede ansvar indenfor distribution af gas til produktion, opvarmning og transport over hele Danmark.
Gennem de seneste 35 år har der var været en løbende udvikling af gasbranchen i Danmark, herunder arbejdet med biogas. Evida har en stor opgave i at sikre, at biogassen kan ledes ind i gassystemet.
Virksomhedskulturen er positiv og vækstorienteret og organisationen er meget kunde- og udviklingsorienteret. Det er samtidig et sted, hvor man har fokus på at hjælpe og passe på hinanden.

Du vil blive tilknyttet virksomhedens hovedkvarter, der er beliggende på Vognmagervej 14, 8800 Viborg.

Næste skridt
SAM International er rekrutteringspartner på denne stilling. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Partner John Hartvig Mølgaard fra SAM International på 2830 3186.

Du er også velkommen til at sende din ansøgning via SAM Internationals hjemmeside Ingeniør til drift & vedligehold (hr-manager.net)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viborg

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Faglig stræk leder til enhed i Skive

    Skat er ikke enkelt – men det er vigtigt. Derfor har vi brug for dig. Vil du være med til at realisere regeringens ambitiøse satsning om en markant styrkelse af skattekontrollen. Afgifter søger i d..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Midtjylland

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Viborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 39
3. oktober 2024 37
2. oktober 2024 38
1. oktober 2024 33
30. september 2024 36
29. september 2024 36
28. september 2024 39
27. september 2024 38
26. september 2024 38
25. september 2024 35
24. september 2024 35
23. september 2024 37
22. september 2024 37
21. september 2024 37
20. september 2024 33
19. september 2024 32
18. september 2024 33
17. september 2024 33
16. september 2024 30
15. september 2024 31
14. september 2024 29
13. september 2024 29
12. september 2024 28
11. september 2024 28
10. september 2024 29
9. september 2024 27
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 30
5. september 2024 31
4. september 2024 29