Teamleder til nathold søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Teamleder til nathold søges


VTI Vinderup Træindustri SØGER TEAMLEDER TIL NATHOLDSPRODUKTION

VIRKSOMHEDEN

VTI Vinderup Træindustri er etableret i 1976, og er i dag en af Europas største limtræsfabrikker. Møbellimtræ i fyrretræ er VTI´s oprindelige produkt, men der leveres også limtræsprodukter til vindues-, dør- og trappeindustrien, ligesom der tilbydes et bredt sortiment af DIY produkter til trælaster og byggemarkeder.

Der er pt. ansat omkring 120 medarbejdere, fordelt på 15 funktionærer og 105 timelønnede medarbejdere på tre skift i produktionen. Heraf er de 25 tilknyttet natholdet, fordelt på tre teams.

STILLINGEN

Med reference til produktionschefen søges en kompetent teamleder der har indgående erfaring med produktionsledelse og implementering af selvstyrende teams. VTI har i 2021 igangsat en bred kulturel forandringsproces i produktionen, hvor teamlederne i samarbejde med den øvrige ledelse er den primære drivkraft i at initiere forandringer.

I jobbet som teamleder får du et alsidig, spændende og udfordrende "hands on" job, hvor du størstedelen af arbejdstiden indgår i, og arbejder tæt sammen med, medarbejderne i dine teams. Herved er du kontinuerligt i tæt dialog med dine medarbejdere, hvilket skaber optimale forhold for god sparring, samarbejdet styrkes, optimeringer initieres og produktionseffektiviteten øges.

Der er tale om en 5 dages uge med en arbejdstid fra søndag aften kl. 22.00 til 06.35 og mandag til torsdag aften fra kl. 23.30 til 06.35. En del af introduktionen til jobbet og virksomheden vil ske i dagtimerne, ligesom du løbende i dagtimerne vil skulle deltage i diverse informations- og koordineringsmøder.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke begrænset til eller prioriteret, være at:

  • Fortsætte implementeringen og udviklingen af teamkulturen
  • Drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for produktionslinjerne
  • Sikre overholdelse af kvalitetsnormer, produktionsplaner og produktionsmål
  • Vise vejen for dine teams - gå forrest, skabe overblik og retning
  • Kompetenceudvikle medarbejderne og procesudvikle mod det bedst mulige.
  • Sikre overholdelse af gældende arbejdsmiljø- og miljølovgivning

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangfoldig, men det vil være en fordel, hvis du har en baggrund i træindustrien, f.eks. som produktionsteknolog, trætekniker, maskintekniker eller lignende.

Du har maskinteknisk indsigt og erfaring og vigtig er det, at du kan dokumentere produktionsmæssig ledelseserfaring med personaleansvar.

Du har IT kundskaber på minimum udvidet brugerniveau, da der forekommer almen registrering og opfølgning af produktions- og medarbejderdata.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er den ambitiøse leder, der leder dine medarbejdere ved at være synlig og kommunikativ i produktionen, og du eksekverer de ledelsesmæssige beslutninger på en tillidsfuld, empatisk men samtidig konsekvent måde.

Som leder er du robust, og du udstråler en naturlig autoritet. Du fremstår ekstrovert og ikke mindst brænder du for teamledelse. Via din faglighed, dit lederskab, dit engagement, dit gode humør og din samarbejdsevne får du dit team med dig, og I når sammen jeres mål.

I din tilgang til jobbet anlægger du en udadvendt, proaktiv og nysgerrig attitude på dine omgivelser. Du evner at tage selvstændige og at implementere fælles ledelsesmæssige beslutninger, og underkender aldrig betydningen af at resultater skabes sammen med dine medarbejdere.

Du er fleksibel og planlægger selv din indsats. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig den naturlige teamplayer.

VTI Vinderup Træindustri TILBYDER

Du får en grundig oplæringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et væsentligt aktiv i en spændende ledelsesmæssig og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide værdier og med stærke vækstambitioner. Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer. Bl.a. er der en god pensionsordning med tilknyttet sundhedsforsikring.

YDERLIGERERE INFORMATION

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen.

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til VTI Vinderup Træindustri A/S generelt, bedes du derfor kontakte Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: [email protected].

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Hirtshals

    Fri kontakt
    Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
    • Øvrige
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Thisted

    [xxxxx] søger en Data Protection Officer til Dragsbæk-gruppen. Dragsbæk er en af de førende produktionsvirksomheder inden for fødevarer, og med fokus på bæredygtighed, fødevaresikkerhed og inno..
    • Øvrige
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0