Leder til Løn- og HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vissenbjerg

I en ansvarsfuld og spændende stilling som leder af rådgivningsteamet HR, Løn og Rekruttering får du en unik mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige udvikling af arbejdsgiverrådgivningen i en af Danmarks største landbrugsrådgivningsvirksomheder. Der er tale om et fagområde i vækst med et dynamisk og engageret team bestående af elleve fagligt dygtige medarbejdere, der brænder for rekruttering, løn og HR målrettet vores kunder.


Om jobbet


Som leder af teamet får du det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar for fagområderne lønservice, arbejdsgiverrådgivning, ansættelsesmæssige forhold herunder også for udenlandsk arbejdskraft, rekruttering m.fl. Udover ledelsesopgaven forventes du også i et omfang selv at bidrage med rådgivning af kunder indenfor et specialeområde, hvor du har særlig erfaring og interesse.

Vi har tilgang af kunder og oplever stor efterspørgsel på vores specialistviden og gode kundeservice, og du vil blive ansvarlig for den fortsatte vækst og udvikling af rådgivningsydelserne indenfor HR og lønservice paletten. Vi lægger stor vægt på den faglige sparring indenfor teamet, og oplever at vores tætte samarbejde sikrer, at kunderne altid får service og rådgivning af høj kvalitet.

Du vil indgå i lederteamet i Regnskab og Skat, hvor du vil finde dine nærmeste lederkollegaer, og du vil ligeledes blive en del af ledergruppen i Velas. Medarbejderne i teamet er placeret på vores kontorer i Vissenbjerg og Søften, og som følge deraf må du forvente at skulle fordele din arbejdstid mellem de to lokationer.

Personlige og faglige egenskaber


Du har en solid faglighed indenfor HR og lønområdet uden at være specialist, og har erfaring med både kunde- og ledelsesopgaven. Men først og fremmest brænder du for lederrollen og for at motivere såvel nye som erfarne medarbejdere i et vidensmiljø, hvor du er optaget af faglig og personlig udvikling af den enkelte.

Du er præget af en positiv indstilling suppleret med et stort drive til at komme i mål med strategiske tiltag, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel, produktivitet og vækst. Du er en stærk kommunikator, der både forstår at lytte og formidle til større forsamlinger og på individniveau. Med personligt og fagligt engagement skaber du synergi og godt samarbejde, og som drivkraft i afdelingens udvikling er det vigtigt, at du er vedholdende, robust og kan fastholde retning og mål.

Samtidig er du vant til at arbejde i et kundeorienteret miljø med en tydelig kommerciel indgangsvinkel, hvor du bidrager med strategiske tiltag og deltager i forskellige kundeorienterede sammenhænge.

Vi tilbyder dig

En spændende mulighed for at være med til at sætte dit præg på den fremtidige HR og arbejdsgiverrådgivning af vores kunder i Velas. Hos os får du et professionelt miljø hvor kravene til faglighed er store. Samtidig vil du i Velas have gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt, og bidrage til at gøre en forskel både internt og eksternt.

Vi tilbyder attraktive goder i form af fleksible arbejdsvilkår, relevant kompetenceudvikling, et stærkt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone, en lækker kantineordning, pensionsordning, diverse sundhedsforsikringer, massørordning mv.

Ansøgning


Er du interesseret så søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningsfristen er d. 13. september, men vi afholder løbende interviews med relevante kandidater. Yderligere information kan indhentes hos HR-chef Anette Greve Christensen tlf. 2361 5988.

Om virksomheden

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 530 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores mange kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vissenbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vissenbjerg

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense

    Are you experienced in design and construction of new production facilities? Do you have strong communication skills and a solid technical background? Are you ready to transform technical knowledge..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige på Fyn

    Kom og leg med osVi søger en 30 timers stilling i børneterapeut-gruppen, da vi har tilgang af nye opgaver - her i blandt hjemtagelse af specialrådgivningsopgaven samt Fremtidens Skole [xxxxx]
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Øvrige i Svendborg

    JobbetVurderingsstyrelsen arbejder for at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at få hjælp og vejledning samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning. Og her kommer du ind i billedet!Som .
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vissenbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vissenbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vissenbjerg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0