Kommerciel chef og motiverende leder – genanvendelse og bæredygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vissenbjerg

Vil du gøre en konkret forskel lige midt i hjertet af den vigtigste globale agenda?
Ligger din erfaring og interesse i spændet mellem det kommercielle og ledelse? Har du måske endda noget viden om genanvendelse og/eller stor motivation for at bygge viden på området? Hvis du også gerne vil arbejde på en virkelig god arbejdsplads og være omgivet af ildsjæle, så har du nu chancen for at blive del af den mest spændende branche af alle. Det synes vi i hvert fald, blandt andet fordi udviklingen går så hurtigt, og der kommer hele tiden nye, spændende løsninger på banen.
Positiv ledelse, internationale forhandlinger, prissætning m.m.
Du bliver kommerciel chef for den del af forretningen, der arbejder med miljøfarligt affald. Det kan være batterier, byggematerialer, blækpatroner, medicinrester og mange andre ting. Området er lige så komplekst, som det er spændende. Vi håndterer og behandler affaldet for bl.a. store virksomheder og sender det så videre til yderligere behandling hos endnu mere specialiserede behandlere (genanvendelses- og forbrændingsanlæg) over hele Europa.
Som kommerciel chef bliver dit primære fokus vores salg ud af huset med tilhørende forhandlinger og pleje af relationer. Du bidrager med din viden om bortskaffelse i vores prissætning og tilbudsgivning. Dertil kommer selvfølgelig arbejdet med at være en god, synlig, positiv og motiverende leder. I overblik bliver dine primære opgaver:

Lede, motivere og udvikle dit team på 6 personer inkl. en teamleder
Deltage i forhandlinger og pleje relationer
Supportere sælgere omkring særligt prissætning på store udbud
Bidrage til at holde den samlede organisation opdateret på miljøfarligt affald
Bidrage i vores anerkendte, internationale vidensnetværk – vi mødes 4-5 gange årligt

Ideelt set får du kontor i Vissenbjerg på Fyn, da det er her, vi har vores største anlæg for miljøfarligt affald, og teamet derfor sidder her. Passer det dig bedre med tilknytning til fx hovedkontoret i Brøndby eller en anden filial, er det en mulighed, så længe du er klar til at være i Vissenbjerg et par dage om ugen. Du kan se frem til 20-30 rejsedage i Europa og nogen transport mellem filialerne i Danmark.
Erfaren leder med solid kommerciel forståelse og motivation for stejl læringskurve
Vi leder efter dig, der forstår, at ledelse er en disciplin, der skal øves og prioriteres, hvis man skal være en god leder og teamplayer. Da både ledelse og kundepleje grundlæggende handler om kommunikation, skal du være god til at tilpasse dit ordvalg til dit publikum, skriftligt og mundtligt.
Uanset om du kommer med brancheviden eller ej, skal du være udpræget nysgerrig af natur. Dette fordi du både kommer til at sætte dig ind i en masse ting (bl.a. lovgivning og regler), og fordi du skal være med til hele tiden at udfordre vores arbejdsmetoder m.m. I forlængelse heraf tænker du generelt positivt og tror på, at der altid er en løsning på et problem. Du skal selvfølgelig også være udpræget konkurrenceminded, både ift. at vinde kunder og ift. at være de bedste til at genanvende bæredygtigt. Derudover rummer dit CV:

Minimum 5-10 års erfaring med ledelse
Solid erfaring fra forhandlinger og prissætning
Motivation for en stejl læringskurve og at arbejde i et meget reguleret område
Gode engelskkundskaber, mundtligt og skriftligt

Din nye afdeling
Vores division for miljøfarligt affald tæller ca. 50 medarbejdere i alt fordelt på dit eget kommercielle team, vores logistikteam og produktionen. Dit team tæller en sælger, en specialist (kemiingeniør eller lignende, der er på vej) og fire administrative profiler inkl. en teamleder for de tre øvrige. Lige så vigtigt er det, at du bliver leder for et fantastisk velfungerende team. Hvis du kigger i tallene fra vores klimamålinger, vil du se, at dit team ligger helt i top på arbejdsglæde. Der er godt humør suppleret med enorm villighed til at sparre og hjælpe hinanden.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 20. december, 2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for miljøfarligt affald, Jakob Høy Thomsen på 2524 9192 eller [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig.

Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vissenbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vissenbjerg
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Telefonisk vejleder til Vurderingsstyrelsen

    JobbetVurderingsstyrelsen arbejder for at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at få hjælp og vejledning samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning. Og her kommer du ind i billedet!Som .
    • Øvrige
    • Ringe
    Få mere info
  • Rengøringsassistent til OUH, Rengøring og Hospital...

    Serviceminded, robust, fleksibel og omstillingsparat rengøringsassistent søges til OUH Rengøring og Hospitalsservice, Nyborg SygehusTil ansættelse i OUH, Rengøring og Hospitalsservice opslås herm..
    • Øvrige
    • Nyborg
    Få mere info
  • Polestar specialist

    Vil du være en del af Polestar-rejsen og den digitale udvikling i bilbranchen? Så er du måske vores nye kollega! Vi søger en Polestar Specialist til vores team i Odense S, der værdsætter høj faglig..
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info
  • Salgstrainee Polestar

    Er du dedikeret og udadvendt og har lyst til at kickstarte sin karriere som salgstrainee for Polestar? Så har du nu muligheden for at blive en del af den digitale udvikling i bilbranchen med specia..
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vissenbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vissenbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vissenbjerg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1