Faglig koordinator til Blå Kors Center Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vorbasse

Blå Kors Center Sydjylland søger en faglig koordinator, der kan fungere i et tværfagligt miljø bestående af socialrådgivere, socialpædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, service- og køkkenmedarbejdere.

Vores målgruppe er borgere, der udover hjemløshed og andre komplekse sociale problemer ofte har haft et misbrug, samt psykiske udfordringer. Første betingelse for at søge stillingen er, at du kan lide at arbejde for og med målgruppen.

Vi leverer ydelser efter mange forskellige paragraffer i Serviceloven, Sundhedsloven* og Straffuldbyrdelsesloven og samarbejder med kommuner over hele landet omkring borgernes ophold. Herudover er vi i berøring med mange andre myndigheder med forskellige krav lige fra det sociale tilsyn over arbejdstilsyn, embedslæge, fødevarestyrelsen til brandtilsyn.

Arbejdsindhold
I samarbejde med ledelsen vil det være din opgave at have det daglige ansvar for, at botilbuddets faglige arbejde lever op til de vedtagne kvalitetskrav, der er opsat af alle vores samarbejdspartnere, lovgivning m.v. Arbejdet består bl.a. i:
  • At holde dig opdateret på ny lovgivning
  • At sikre, at der udarbejdes procedurer sammen med de faglige medarbejdere, når der kommer nye regler eller metoder, så vi sikrer en høj faglighed og en god dokumentation.
  • At implementere og systematisere og ikke mindst forenkle arbejdsgange, så de bliver simple og overskuelige for alle
  • At udvikle institutionen, så vi kan blive ved med at tilbyde gode faglige løsninger på fremtidens udfordringer for samfundets udsatte
  • At være sparringspartner i feltet mellem myndigheder og ansatte, fx når kommunens ønsker ikke harmonerer med borgerens ønsker
  • At ajourføre tilbudsportalen og være bindeled til socialtilsynet
  • At være sekretær for forstanderen i forhold til bestyrelsen


Stillingen er i udgangspunktet ikke en stilling med medarbejderledelse, da de forskellige teams er selvledende. Dog kræver stillingen, at du kan navigere i feltet ”at lede alle uden formel ledelseskompetence”. Afhængig af faglig profil, kan stillingen indeholde det at være teamleder for socialrådgivere, hvis du kommer med den baggrund.

Faglige krav
Du er nok uddannet socialrådgiver/socialformidler, da du skal have styr på lovgivningen indenfor området og interesse for administration. Men har du den erfaring fra en anden faglig baggrund, som fx sygeplejerske eller pædagog evt. med supplerende diplomfag, så hører vi også gerne fra dig.

Du skal have et kendskab til målgruppen, men du behøver ikke kende noget til det direkte pædagogiske eller terapeutisk/behandlende arbejde, da du ikke skal være personlig mentor for beboerne. Du skal kunne trives i en kristen organisation.

Personlighed
Du er meget systematisk, vedholdende og har let ved skriftlighed. Du kan producere skriftligt materiale simpelt og let forståeligt, så både fagpersoner og beboere kan forstå indholdet.

Du behøver ikke være ekstrovert, men du skal kunne give en klar besked til en medarbejder, hvis dokumentationen halter. Det er dig, der får ting til at ske, og du arbejder i et tæt samarbejde med forstander og har dit faste kontor i administrationen.

Vi bruger Microsoft Teams ikke kun til møder, men til det meste af vores kommunikation og projektstyring, så du skal virkelig kunne lide at arbejde med elektroniske løsninger og kunne systematisere dine og andres arbejdsgange ind i disse. Du skal kort sagt have lyst til at arbejde med strukturer, systemer, arbejdsgange og formidling heraf.

I forhold til beboerne dokumenterer vi blandt andet i Bosted.

Vi tilbyder:
  • Mulighed for sideløbende at tage uddannelser som projektledelse, ledelse, eller andet der kan give dig det bedst mulige faglige ståsted
  • Fast gruppesupervision med den socialfaglige gruppe og individuelt, når du har brug for det
  • God sundhedsforsikring, som vi gør flittigt brug af til forebyggelse fx fysioterapi og massage mm.


Inden du søger:
Du skal kontakte nuværende faglige koordinator Birgitte Keller på telefon 50 80 58 58 og booke et besøg, så vi er sikre på, du ved, hvad du søger. Hvis besøget ligger efter 1. maj, skal du aftale besøget med Anette Lynge.

Ansøgningsfrist: 7. maj 2021 (udtalelser medsendes gerne)
Stillingsbetegnelse: Faglig koordinator
Arbejdstid m.m. 37 t. pr. uge, i dagtimer.
Samtaler: Der gennemføres samtaler i uge 20 og 21. Ansættelse hurtigst muligt herefter.
Løn: Fastsættes efter uddannelse og kvalifikationer ud fra Blå Kors Danmarks fælles ansættelsesgrundlag og vores lokalaftale.

Blå Kors Center Sydjylland.
Sønderhedevej 7, 6623 Vorbasse
Tlf. 50 80 58 58


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vorbasse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vorbasse

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vorbasse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vorbasse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vorbasse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1