Planlægger til landdistriktsområdet i storbyens smukke forhave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Der sker rigtig meget positivt i Vordingborg Kommune, og det smitter af på opgaverne i Afdeling for Plan og By.

Har du lyst til at være en del af udviklingen i en af landets smukkeste kommuner? Vil du være med til at sikre attraktive rammer for det gode liv på landet? Vil du være med til at sætte standarden for det gode og værdiskabende samarbejde med kollegaer, borgere, virksomheder, interessenter og andre aktører?

Så har du muligheden nu.

Vi søger en planlægger med fokus på planlægning og administration af planloven i landdistrikterne / landzonen fra input til kommuneplanen, lokalplanlægning og til administration af planloven i landzoneområdet. Den første større opgave er at deltage i kortlægning af landskabsværdier ved hjælp af landskabskaraktermetoden som et led i kommende kommuneplanrevision. Kommunen er opdelt i 23 større landskabsområder, der skal registreres og kortlægges, hvoraf 7 områder er færdige.

Dine opgaver
Du skal primært løse opgaver, der knytter sig til landdistrikterne (landzone), dvs. myndighedssagsbehandling på landzoneområdet, lokalplanlægning og input til kommuneplantemaer af relevans for landdistrikterne, herunder bl.a. det nye krav om strategisk planlægning for landsbyer, som skal indarbejdes i den kommende kommuneplanrevision.

Derudover indgår du naturligt til at løse opgaver indenfor afdelingens samlede portefølje og bidrager til udvikling og sparring på planlægningsområdet.

Hvad forventer vi af dig?
  • Du har en relevant, videregående uddannelse som landskabsarkitekt eller lign.
  • Du har en basisviden om hvordan fysisk planlægning udformes og administreres efter planloven, gerne med erfaring fra en kommune.
  • Du er analytisk skarp, struktureret og metodisk, og kan håndtere mange forskelligartede sager, mens du både bevarer overblikket og har blik for detaljen.
  • Du er velformuleret og kommunikerer tydeligt og præcist i skrift og tale.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i et team, og har gode samarbejdsevner til at sikre en tværfaglig koordinering af kommunens planopgaver.
  • Du tænker og arbejder helhedsorienteret, og kan afveje og sammenholde eksisterende og kommende arealinteresser for et geografisk område.
  • Du ved hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation, og forstår at være i spændingsfeltet mellem politiske, lokale og faglige interesser i respekt i for den politiske kontekst.
  • Du er løsningsorienteret og er åben, imødekommende og dialogorienteret i mødet og samarbejdet med borgere, kollegaer og samarbejdspartnere og skaber derfor positive resultater.


Om os
Afdeling for Plan og By er en lille afdeling med en stærk team-ånd, bestående af 9 dygtige medarbejdere med en bredt sammensat uddannelsesbaggrund.

Vi ser os selv som en central aktør i arbejdet med at realisere Kommunalbestyrelsens vision om kommunen som storbyens smukke forhave gennem arbejdet for at udvikle smukke og levende købstæder landsbyer og landdistrikter i samarbejde med og til glæde for borgere, turister, virksomheder og investorer, og ved at bidrage til at bringe kommunens største styrke – nærheden til natur, kyst og vandet – i spil.

Hovedtanken bag afdelingens arbejde er, at vi skal skabe en kommune, der er et godt sted at arbejde, bo, opleve, lære og lege – og som tager afsæt i områdets styrker og potentialer.

Du vil få 9 supergode kollegaer i en bredt sammensat planafdeling. Når du bliver vores kollega, vil du blive en del af et uformelt og godt arbejdsmiljø og teamfællesskab i afdelingen såvel som i hele Langebæk-huset hvor Teknik og Miljø hører til, og hvor vi både kan knokle, diskutere, grine og hygge os sammen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Vi har flekstid med mulighed for at arbejde hjemme efter aftale.
Du skal forvente, at der af og til kan være aftenarbejde i form af borgermøder eller andre møder med samarbejdspartnere.

Ansættelsesdato: 1. juni 2021.

Alle kvalificerede uanset køn, alder og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte planchef Anja Valhøj på tlf. 51 53 26 45 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist og proces
Frist for at indsende ansøgning er den 21. april 2021 kl. 24.00.

Ansøgning sendes elektronisk ved at klikke på ”send ansøgning” nederst og vedhæfte motiveret ansøgning, CV samt relevant dokumentation. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Onsdag den 21. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
19. august 2024 1