Forretningskonsulent til Udbetaling Danmarks barselsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du tænke nyt og gøre det komplekse forståeligt?
Vi er en del af Udbetaling Danmark i ATP’s Administrationsforretning. Det er os, der er ansvarlige for udbetaling af barselsdagpenge, og vi sætter en ære i at varetage en stor samfundsmæssig opgave hver dag.

Vi søger en forretningskonsulent, der kan hjælpe med at definere nye tiltag. Dig, der kan forbedre og optimere Udbetaling Danmarks barselsområde. Og dig, der kan tænke helheden ind og sikre et vedvarende fokus på myndighedsopgaven, kundernes oplevelse og det daglige driftsværktøj.

Du bliver ansvarlig for egne opgaver og leverancer, og du vil fungere som administrativ og koordinerende tovholder på forskellige aktiviteter, der alle har til formål at forenkle og optimere.

Konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • at skabe forbedrings- og optimeringstiltag på barselsområdet

  • driftsmæssige opgaver, herunder bidrag til driftsstyring

  • at identificere optimeringspotentialer og bistå til udviklingen af automatiseringsløsninger

  • at levere høj service og kvalitet i opgaveløsningen.


Dine opgaver vil spænde bredt og give dig en varieret arbejdsdag, som du selv er med til at forme og tage ansvar for. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forretningen, og du evner at samarbejde bredt på tværs af forskellige fagområder og interesser.

Kan du sætte proces- og driftsoptimering på dagsordenen?
Du kommer med en relevant uddannelse. Du har solide IT-færdigheder og en god forståelse for forretnings -og driftsanalyse. Og så ved du hvilke metoder og værktøjer, der skal bruges for at kunne levere på dine idéer.

Som person er du udviklingsorienteret og struktureret, og du søger sparring og inspiration hos dine kolleger. Du har sans for detaljer og sørger altid for at følge dine opgaver til dørs. Du analyserer dig frem til forskellige løsningsmuligheder og kan nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser. Og så er du i stand til at formidle enkle og effektive budskaber til vores interne og eksterne interessenter.

Vil du arbejde til gavn for danskerne?
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores kundecenter i Vordingborg. Her får du dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt i gang. Du får plads i en uformel og ambitiøs afdeling, hvor vi lykkes sammen og stiler efter at levere den højeste kvalitet til gavn for de mange danskere, vi betjener hver dag. Kundecenteret ligger fem minutters gang fra Vordingborg station og er godt placeret ift. indfaldsveje.

I tæt samarbejde med ATP’s øvrige centre løser vi en række administrative opgaver; herunder udbetaling af barselsdagpenge, familieydelse, boligstøtte, pension og opgaver knyttet til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

Kundecentret i Vordingborg har det overordnede faglige ansvar for udbetaling af barselsdagpenge på tværs af kundecentrene.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os din ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV senest torsdag d. 13. oktober.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart d. 1. december.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Marianne Knudsen på tlf. 2036 3870 eller mail [email protected].

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Torsdag den 13. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Næstved

    Vil du være med til at løfte den vigtige vaccinationsopgave i [xxxxx]s vaccinationscentre? Vi søger engagerede medarbejdere, som har lyst til at deltage i regionens vaccinationsindsat..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Går du rundt med en instruktør i maven og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du har mulighed for at styrke dine kollegers faglighed – både i undervisningslokalet og ude i bilerne? Instruktør –.
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Platangårdens ungdomscenter søger, snarest, en engageret og kompetent kollega til at blive en del af vores spændende arbejdsfællesskab. Ansættelsen er 25 timer ugentlig, og er tidsbegrænset..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2