Pædagogisk stærke og visionære uddannelsesledere til SOSU Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Har du et skarpt øje for kravene og forandringerne på velfærdsområdet? Og vil du stå i spidsen for, at fremtidens velfærdsmedarbejdere får en uddannelse hos SOSU Syd, der matcher lige netop det? Så er du måske den ene af de tre nye uddannelsesledere, vi søger til vores skole.

Vi er en skole i udvikling og vi har store ambitioner for vores uddannelser, vores elever samt skolen som helhed. Derfor forstærker vi vores uddannelseslederteam med en uddannelsesleder til team SOSU, til team PAU og til Uddannelsesvejledningen.

På skolen arbejder vi ud fra fire overordnede strategiske mål: Digitalisering og Velfærdsteknologi, Læring, Åben skole og Sund skole. Og i det daglige har vi fokus på at facilitere helhedsorienteret undervisning, der udfordrer og motiverer vores elever til at gøre en forskel ude i praksis, som en del af løsningen.

Du bliver en del af en skole, hvor vi skaber et stærkt læringsmiljø. Derfor har vi brug for dig, der har mod og lyst til at udfolde dine ledelsesmæssige, pædagogiske og visionære kompetencer. Vil du gå forrest for ét af vores teams og sammen med hele flokken af engageredemedarbejdere bidrage aktivt og kompetent til videreudviklingen af vores uddannelser, så sætter vi her spot på opgaverne i de tre teams.

Team SOSUs uddannelsesleder
Som uddannelsesleder for team SOSU har du stærke ledelseskompetencer og kendskab til sundhedsvæsnet. Gerne også til sundhedsuddannelser. Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle vores SOSU-uddannelser på hovedforløbet for SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere. Du får ledelsesansvar for 20 undervisere, som forventer du viser retning både i strategien og i hverdagen med et skarpt blik for, hvad fremtidens sundhedsvæsen har behov for. Som personaleleder for teamet er du nærværende og faciliterer undervisernes udvikling gennem tæt og relationel dialog.

Team PAUs uddannelsesleder

Du har god erfaring fra en lignende stilling og kan sætte retning for vores hovedforløb for pædagogiske assistenter. 10 undervisere får du lederansvar for og du vil også selv komme til at undervise i et miljø med fokus på pædagogik og relationer. Du kommer til at være med til at udvikle PAU til nye højder med et stærkt strategisk fokus og masser af kreativ seriøs leg.

Uddannelsesvejledningens uddannelsesleder
I teamet bliver du ansvarlig for Uddannelsesvejledningens opgaver omkring fx RKV, brobygning og hele rekrutteringsdelen, herunder de opgaver der ligger i Kommunikationsteamet. Du får lederansvar for 5 medarbejdere i Uddannelsesvejledningen og 3 medarbejdere i kommunikationsteamet og du vil også komme til at undervise. Rekruttering af elever er alfa og omega for skolen, så du skal som person være fuld af energi og kunne sætte rammerne for at tiltrække elever til skolen.

Uanset hvilket team, du kan se dig selv som uddannelsesleder for, så bliver det din fornemmeste opgave, at få uddannelsens daglige drift til at fungere med god sans for systematik. Opgaverne omfatter blandt andet skemalægning, uddannelsestilrettelæggelse ud fra gældende lovgivning samt samarbejde med praksis.

Derudover forestiller vi os, du har en relevant pædagogisk diplom-, master- el. kandidatuddannelse. Og at du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du har god erfaring med personaleledelse og kan skabe tydeligt engagement og trivsel i teamet.
  • Du er fleksibel og har fokus på at følge omgivelsernes forandring.
  • Du motiveres af at skabe resultater og sætter gerne retningsgivende mål.
  • Du har gode samarbejdsevner og har en løsningsorienteret og en systematisk tilgang til opgaverne ud fra et godt overblik.

Du bliver en del af et uddannelseslederteam, der løfter i flok, spiller hinanden gode med sparring, supervision, ærlig dialog, konstruktiv kritik og altid med plads til et godt grin. Med reference til vores vicedirektør kommer du også til at indgå i et tæt samarbejde med skolens øvrige chefgruppe om at sikre et uddannelsesmiljø af høj kvalitet på tværs af hele skolen.

Har du lyst til at være uddannelsesleder på SOSU Syd, så send os en ansøgning, hvor det tydeligt fremgår, hvilket team du gerne vil stå i spidsen for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det praktiske omkring stillingerne
Der er tale om fastansættelse på 37 timer ugentligt og vi håber, du kan starte hos os 1. januar 2021.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende statslig overenskomst. Vær opmærksom på vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

Senest tirsdag den 10. november kl. 8.00

Vi forventer at holde 1. samtalerunde onsdag den 18. november og torsdag den 19. november 2020 samt 2. samtalerunde tirsdag den 24. november 2020.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Louise Gerber Pedersen på mail [email protected] eller telefon 40482279.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aabenraa

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2