Vikarstilling: Dagtilbud Øst, Vuggestuen Ribevej søger pædagog til et barselsvikariat på 33 timer pr. 1. oktober elle...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg Øst



Brænder du for vuggestuepædagogik - så er vuggestuen Ribevej, måske din nye arbejdsplads?

Vi søger pr. 1. oktober en engageret og faglig stærk pædagog, som sammen med os skal være med til at skabe omsorg, nærvær og arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for vores børn.

Vi er normeret til 60 børn, hvor vi har indrettet os i 4 børnegrupper med 15 børn og 4 personaler. Vi bor tæt ved universitetet og i skønne grønne områder, som vi bruger flittigt til fods og med vores ladcykel. Vi er omkranset af en dejlig kuperet legeplads med træer, buske og græs, med mange muligheder for bevægelse, fordybelse og aktiviteter.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Her i vuggestuen arbejder vi ud fra en anerkendende, relations- og ressourceorienteret tilgang, hvor vi møder børnene i øjenhøjde, med omsorg, nærvær og anerkendelse, hvor fokus er at understøtte børnenes udvikling ved at sætte ord på følelser og handlinger.

I din ansøgning er vi meget nysgerrige på at høre hvordan du som pædagog kan bidrage med til at videreudvikle den anerkendende, relations- og ressourceorienterende tilgang, og hvordan du som pædagog her i vores institution kan være faglig medspiller i at skabe et trygt, udviklende læringsmiljø for børn og forældre.

Hvad kan vi kan tilbyde dig:
  • en eftertragtet arbejdsplads med en bred sammensat personalegruppe både i forhold til alder og erfaring. Vi ser forskelligheden som en styrke, hvor alles kompetencer bringes i spil for at skabe en alsidig ramme for fællesskab og læring
  • en arbejdsplads med et godt personalesamarbejde, hvor der er fokus på et sundt arbejdsmiljø og personalets trivsel
  • gode rammer for det pædagogiske arbejde, men vi mangler din hjælp til at fylde dem helt ud
  • et velfungerende forældresamarbejde med en tilfreds forældregruppe, som vi værner om

Vi søger en pædagog, der:
  • har en omsorgsfuld, nærværende og anerkendende tilgang til børnene
  • har en didaktisk tilgang til det pædagogiske arbejde og har kompetencer og lyst til at udvikle og evaluere pædagogisk praksis
  • har gode samarbejdsevner, et godt overblik og vægter en anerkendende tilgang til både børn og voksne
  • kan arbejde professionelt med relationer i en inkluderende praksis, og kan lide at arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn
  • er god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt
  • bruger uderummet aktivt som læringsrum i alt slags vejr
  • kan anvende IT på brugerniveau

Du kan læse mere på https://vuggestuenribevej.aula.dk Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder, Anette Holst, tlf. 99 82 36 80. Ansøgningsfristen er den 15. august og samtalerne afholdes i uge 34.

Arbejdsstedet adresse:
Vuggestuen Ribevej
Ribevej 19
9220 Aalborg

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og velkommen fra 5.056 nye kollegaer. Vi arbejder i vidt forskellige job - men har én ting til fælles. For os handler det om mennesker. Uanset om vi arbejder med børn, udsatte, ledige eller med rekruttering til virksomheder – ja så gør vi en forskel for mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi ser #mulighederforalle. Vi er med gennem livet, men vi gør det ikke alene. Borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aaa957ee)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1