Pædagog til social normering 37 timer til Daginstitutionen Isbjørnen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Daginstitutionen Isbjørnen søger pædagog til en social normeringsstilling 37 timer pr. uge, med tiltrædelse den 1. november 2021 eller snarest muligt.

Daginstitutionen er en del af dagtilbud Seminariekvarteret, Isbjørnen er en Institution som er i gang med at blive etableret, vi bliver en 90 børns børnehave og 40 vuggestuebørn, som forventes at være færdig og klar til sommer 2023, imens er vi startet op i midlertidige nyrenoverede lokaler og er midlertidig normeret til 40 børn, vi deler adresse med Seminarieskolen på Mylius Erichsens vej 127.

I Isbjørnen arbejdes der ud fra den pædagogiske tilgang ICDP, hvilket betyder, at vores helt store fokus er at skabe tillidsfulde, nære og varme relationer mellem børn og voksne og iblandt børnene. Vi arbejder med en anerkendende, ressourceorienteret pædagogik med henblik på barnets individuelle behov, udvikling, trivsel, læring og dannelse. For at lykkes med dette er det en forudsætning, at børnene føler sig trygge, og at deres miljø består af omsorgsfulde og alsidige læringsmiljøer, som f.eks. natur, kreativitet, sprog, motorik/bevægelse, sang, science og IT, hvor der er fokus på børnefællesskab, læring og nærvær.

Social normering er indført på baggrund af, at der i nogle boligområder er en befolkningssammensætning med større andel af familier med behov for en supplerende indsats. Det stiller særlige krav til medarbejdere i forbindelse med f.eks. implementering af pædagogisk læreplan. Desuden er en målrettet indsats i forhold til sproglig og motorisk udvikling samt natur- og kulturforståelse påkrævet.

Vi tilbyder en fast stilling, men social normering tildeles i tidsbegrænsede perioder afhængig af børnesammensætningen, hvorfor du må forvente, at du i fremtiden vil kunne blive flyttet til anden institution i Aalborg kommune. Stillingen vil for nuværende være knyttet til Daginstitutionen Isbjørnen.

Vi arbejder i tilrettelagte læringsmiljøer, hvor hverdagens rutiner og børnenes legekultur anses som væsentlige. Her er vi særlig optaget af at dele børnene i små grupper, hvor der er plads til fordybelse. Vi er en institution med mange jern i ilden og en praksis med stor pædagogisk indlevelse, nærvær og omsorg. Vi prioriterer personalets forskelligheder, vi vægter den nære- og personlige kontakt til det enkelte barn og familien.

Vi forventer
  • du er uddannet pædagog og du brænder for faget og har kendskab/erfaring til/med målgruppen
  • du kan samarbejde omkring kerneopgaven, og arbejde konstruktivt med vores fælles mål for kerneopgaven og for institutionen
  • du kan videns dele, give feedback, samarbejde på tværs i institutionen og tværfagligt, samt arbejde i de små børnefællesskaber
  • du kan handle på egne og kollegaers muligheder for at skabe eller ændre betingelserne for børnenes deltagelsesmuligheder
  • du har gode relations- og tilknytningskompetencer i forhold til de enkelte børn
  • du kan inddrage forældre i opgaveløsningen, og finde meningsfulde løsninger sammen med forældrene
  • du kan kommunikere i både tale og skrift, og kan gøre rede for dine handlinger
  • du kan omsætte teori og viden til konkret og synlig handling, der gavner børns trivsel og læring
  • du har humor og formår at holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag

Vi tilbyder
  • en daginstitution med 40 fantastiske børn fordelt på 2 grupper
  • en engageret personalegruppe med høj faglighed og forskellighed med humor i højsædet
  • en arbejdsplads med selvstændige, robuste og dygtige medarbejdere
  • en arbejdsplads hvor vi er meget ude, og gør stor brug af læringsmiljøer i området omkring børnehaven
  • en arbejdsplads med hvor der er fokus på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Vil du vide mere om daginstitutionen, kan vi henvise til Daginstitutionen Isbjørnen hjemmeside: Daginstitutionen Isbjørnen (aula.dk)

Ved øvrige spørgsmål er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Maiken Drangberg 99 82 59 80 imellem kl. 9.00 og 11.00.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokalløn, grundlønstrin 26. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Arbejdsstedets adresse
Daginstitutionen Isbjørnen
Mylius Erichsens Vej 127
9210 Aalborg SØ

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og velkommen fra 5.056 nye kollegaer. Vi arbejder i vidt forskellige job - men har én ting til fælles. For os handler det om mennesker. Uanset om vi arbejder med børn, udsatte, ledige eller med rekruttering til virksomheder – ja så gør vi en forskel for mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi ser #mulighederforalle. Vi er med gennem livet, men vi gør det ikke alene. Borgerne er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bebf9c63)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg SØ
  • Lørdag den 30. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg SØ over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
2. juni 2024 1