Dedikerede medarbejdere til projektsalg og arealudvikling i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Aalborg Kommune satser stort på at videreføre den udvikling, der gennem de seneste år har været et særligt kendetegn for byen og kommunen i vækst.

Derfor skal vi i de kommende år have realiseret en række større kommunale projektsalg og fortsætte med at have øje for arealudviklingen. I de næste 4 år skal vi skabe betydelige indtægter. Derfor søger vi 2 dedikerede medarbejdere, der samtidig kan dokumentere erfaring fra tilsvarende opgave.

Om de 2 stillinger

Vi søger én medarbejder, der har indgående kendskab til ejendomsbranchen og -markedet med henblik på hele tiden at være ajour med de trends og den udvikling, der kendetegner efterspørgslen på kort og længere sigt. Du skal have fingeren på pulsen omkring prissætning og fastlæggelse af arealers og projekters værdi. Du får derfor en meget central rolle i at prioritere og skabe resultater gennem dialog med private, developere og udviklere.

Arbejdet vil desuden foregå i tæt dialog med By- og Landskabsforvaltningens medarbejdere. Du kommer ind i et stærkt fagligt miljø, der altid er fokuseret på at skabe sammenhæng mellem planlægningen og salg og udvikling af arealer og projekter. Du skal have flair for at indgå i det tværfaglige samarbejde og samtidig være udadvendt og i besiddelse af gode kommunikative evner, så alle parter har et tydeligt billede af retningen i de enkelte projekter. Du bliver tilknyttet forvaltningsgrenen Plan & Udvikling.

Vi søger én medarbejder, der har indgående juridisk kendskab til og erfaring med gennemførelsen af processerne i forbindelse med projekt- eller arealsalg. Desuden skal du besidde kendskab til planjuraen, da de forskellige udbuds- og salgsmodeller vi anvender tager afsæt i planlægningsmæssige forhold.

Arbejdet vil foregå i tæt samspil med By- og Landskabsforvaltningen medarbejdere herunder vores juridiske stabsfunktion, som du bliver knyttet til. Du skal have flair for at indgå i det tværfaglige samarbejde og besidde gode kommunikative evner med henblik på at fastholde de juridiske aspekter i forbindelse med salg.

Begge stillinger placeres fysisk i "Team Arealudvikling og Projektsalg".

Vores forventninger til ansøgere

Vi forventer, at du har en fagligt relevant uddannelsesmæssig baggrund og kan dokumentere erfaring fra tilsvarende jobs. Du arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt med sagerne og formår at komme i mål. Du er vant til samarbejde tværfagligt, men formår at sætte retning og fastholde tidsplaner. Vi lægger desuden vægt på, at du som person er troværdig, tillidsvækkende og serviceorienteret. Du skal kunne trives i et travlt, dynamisk og uhøjtideligt miljø, der udviser holdånd og gejst i opgaveløsningen.

Løn- og ansættelsesforhold.

For begge stillinger fastlægges løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingerne er tidsbegrænset i 3 år med mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse den 1. august 2020

Ansøgningsfrist.

Ansøgningsfrist er 14. juni 2020.
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 25 og 26.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Henrik Thomsen på 2520 2230 eller hos stadsarkitekt Peder Baltzer på 2520 2200

Aalborg Kommune er Danmarks tredje største kommune og har de seneste år gennemgået en rivende udvikling med flere borgere, studerende, jobs og boliger.

I By- og Landskabsforvaltningen arbejder vi med udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.

By- og Landskabsforvaltningen er inddelt i 4 forvaltningsgrene; Byggeri og Digital Service, Plan & Udvikling, Trafik & Veje og Park & Natur (med Entreprenør). Hertil kommer 3 stabe Økonomi & Personale, Juridisk Afdeling og HR-staben.

Plan & Udvikling

Den strategiske udvikling af Aalborg Kommunes byer og landskab ligger i Plan & Udvikling. Blandt kerneopgaverne er regionale og nationale byudviklingsplaner, planstrategier, kommuneplan, byomdannelse, lokalplaner, VVM og Miljøvurderinger, erhvervsservice og byggesager knyttet til byplanlægning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 32
18. september 2024 41
17. september 2024 43
16. september 2024 40
15. september 2024 30
14. september 2024 30
13. september 2024 27
12. september 2024 29
11. september 2024 33
10. september 2024 36
9. september 2024 46
8. september 2024 49
7. september 2024 49
6. september 2024 51
5. september 2024 54
4. september 2024 53
3. september 2024 51
2. september 2024 51
1. september 2024 53
31. august 2024 54
30. august 2024 56
29. august 2024 53
28. august 2024 49
27. august 2024 45
26. august 2024 42
25. august 2024 43
24. august 2024 42
23. august 2024 43
22. august 2024 42
21. august 2024 44
20. august 2024 44

Værd at vide når du søger job som pædagog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!