Pædagog til botilbuddet Ungdomshøjskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Det er tid til at planlægge julemåneden og dette punkt på dagsordenen har alle i huset glædet sig til. Som sædvanligt har alle haft en funktion eller opgave for at kunne afholde husmødet, og storskærmen er derfor klar til at vise forskellige juleaktiviteter. Da inspirationsbillederne og billeder som nogle borgere har valgt at ville vise, toner frem på storskærmen, mærkes der stor begejstring. Nogle foreslår at der skal bages julekager andre at der skal læses julehistorier hver dag som en julekalender og ikke mindst at komme ud i byen, i Zoo eller til Hune og se julelysene. Her har alle indflydelse på og betydning for, hvordan julemåneden planlægges sådan at alle kommer i julestemning.

Opgaven i jobbet
På Ungdomshøjskolen i Nørresundby bor 12 unge voksne, som alle har et drive og en mening om, hvordan de er med til at skabe en aktiv hverdag. Deres vilkår er samtidig, at de har varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Det betyder, at de har brug for andres støtte og hjælp i forhold til såvel aktiviteter, personlig pleje samt praktiske gøremål.

Som medarbejder på Ungdomshøjskolen arbejder du derfor både med opgaver, der understøtter den enkeltes sundhedsmæssige trivsel, og du arbejder med socialpædagogiske opgaver, der handler om at gribe de udviklings- og relations muligheder, som er attraktive og relevante for den enkelte.

Det store fokus på uafhængighed og betydningsfuldt samvær er beskrevet i vores kerneopgave.

I hverdagen vil dine opgaver være:
  • At sætte rammen for daglige gøremål (morgenrutiner, måltider, transport, bad og påklædning osv.) så den enkelte kan bidrage og engagere sig så selvstændigt som muligt.
  • At finde kreative måder, der gør det muligt for den enkelte at træffe valg og give udtryk for drømme og ønsker.
  • At finde og støtte de små skridt, som giver en god oplevelse af at bevæge sig og lære.
  • At turde udfordre vaner og mønstre, også selvom det nye kan føles "usikkert".
  • At samarbejde med kolleger om at have åbenhed og undren om vores faglige sprog og begrundelser, så vi altid er bevidste om og skarpe på metoderne.

Om Ungdomshøjskolen
Vi har som fagligt afsæt, at alle skal opleve at være betydningsfulde i deres eget og andres liv. Vi observerer og undersøger derfor, hvad den enkelte drømmer om – i det små og i det store. Vi kalder dette mindset for Livskraft. I dagligdagen lægger vi mærke til tegn og signaler, som giver en indikation af den enkeltes gnist og gejst. Vi faciliterer, at deres indbyrdes relationer og kommunikation - også til fx pårørende - opstår på deres egne præmisser.

Kollegialt vil du opleve et samspil med fokus på alle hverdagslivets små glimt af læring og livsglæde. Vi udnytter og udvikler hinandens faglighed, mens vi løser opgaverne. Vi er stolte af at have indflydelse på, at velfærd kan udfolde sig på helt nye måder.

Ungdomshøjskolen er en af fire botilbud i ledelsesfeltet Botilbud Nord i Fagcenter for Livskraft. Her har vi et fælles værdigrundlag, hvor den neuropædagogiske forståelsesramme udgør omdrejningspunktet.

Din tur til at beskrive
Når vi læser din ansøgning, vil vi lægge mærke til…
  • At du er uddannet pædagog og har øje for at anskue sundhedsfaglige opgaver med dette afsæt.
  • Dine eksempler på, at du støtter andre i at "tage teten", og at du er behjælpelig med at afprøve eller igangsætte det, der er energi i.
  • At du først og fremmest ser andres ressourcer, og at du med dette udgangspunkt kan få idéer sammen med den enkelte.
  • At din erfaring har vist, at du er fysisk og psykisk robust, og trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med andre.
  • Hvordan du ser dig selv som kollega – både i forhold til fagligt og socialt arbejdsmiljø.
  • Om du er vant til at dokumentere i IT-systemer (eller har nemt ved at lære det), for det er et vigtigt redskab i vores hverdag.

Det praktiske, du skal vide
Stillingen er fast og på gennemsnitlig 34 timer ugentlig. Du får skiftende arbejdstider hovedsageligt dag og aften samt hver 2. weekend. Der kan desuden forekomme enkelte nattevagter.
Det er væsentligt, at du har kørekort.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november ´21 eller 1. december ´21
Der afholdes samtaler løbende.

Arbejdsstedets adresse: Ungdomshøjskolen, Studievej 19, 9400 Nørresundby

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder på Ungdomshøjskolen Marianne Sørensen, hverdage mellem kl. 8.00 – 9.00 på telefon 9931 7833.
Du kan også følge ’Fagcenter for Livskraft’ på LinkedIn.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningen
På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.
Aalborg Kommune
Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningens vision og strategiske ledelsesudvikling
Bliv klogere på Ældre- og Handicapforvaltningens vision
Frihedsbrevet skal sætte organisationens fulde potentiale fri (aalborg.dk)

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=58b4bd8a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
23. januar 2025 33
22. januar 2025 37
21. januar 2025 36
20. januar 2025 40
19. januar 2025 45
18. januar 2025 45
17. januar 2025 47
16. januar 2025 48
15. januar 2025 50
14. januar 2025 49
13. januar 2025 48
12. januar 2025 52
11. januar 2025 54
10. januar 2025 52
9. januar 2025 52
8. januar 2025 49
7. januar 2025 46
6. januar 2025 38
5. januar 2025 42
4. januar 2025 42
3. januar 2025 40
2. januar 2025 36
1. januar 2025 37
31. december 2024 37
30. december 2024 36
29. december 2024 36
28. december 2024 36
27. december 2024 36
26. december 2024 36
25. december 2024 36
24. december 2024 36

Værd at vide når du søger job som pædagog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!