Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Vikar - Aalborg
Bofællesskabet Borgergade er organiseret under Bofællesskaber, Bostøtte og Værested, som er et alsidigt ledelsesfelt, der dækker over i alt syv bofællesskaber i henholdsvis Aalborg, Nørresundby og Vestbjerg. Derforuden består ledelsesfeltet af Værestedet Perlen - et uvisiteret dag- og fritidstilbud samt et team af bostøtte medarbejdere. Bofællesskaber, Bostøtte og Værested er del af Voksenafdelingen i Job og Velfærd, og er organisatorisk en del af Center for Livskraft.
Bofællesskabet Borgergade:
I bofællesskabet Borgergade bor der 9 borgere som er aldersmæssigt favner ungdomslivet i starten af 20'erne til seniorlivet i starten af 70'errne. Idet der i borgergruppen er stor aldersspredning, er kendetegnet for borgergruppen, at de hver især værdsætter eget privatliv, men også finder fællesskab i arrangementer særligt omkring fødselsdage og højtider. I bofællesskabet Borgergade vægtes, at man som kollega, aktivt biddrager til team samarbejdet, og sætter sig selv og sin faglighed i spil. Indsatserne bygger på dialog med borger og kollegaer, evne til at aflæse tegn, kollegial sparring og evne til refleksion over egen praksis - for herigennem at nå til nye erkendelser, som omsættes til prøvehandlinger og afprøves i samspil med borgeren.
Bofællesskabet er godkendt til at dække behov for støtte i tidsrummet 7.00-23.00, men planlægges altid med afsæt i borgernes behov. Arbejdstiden fordeler sig på nuværende tidspunkt på følgende måde:
Hverdage i tidsrummet fra kl. 7.30 – 21.00. Hver 4. fredag i tidsrummet 7.30 – 16.30 samt hver 4. lørdag og søndag i tidsrummet 9.00 – 18.00.
Bofællesskabet Borgergade ligger tæt på Bofællesskabet Fredericiagade, hvorfor der ofte er et tæt samarbejde omkring kerneopgaven mellem de to bofællesskaber. Du skal derfor være indstillet på, at der vil være tæt samarbejde på tværs af de to bofællesskaber, foruden evt. ad hoc opgaver på tværs af det samlede ledelsesfelt.
Hvilken profil søges:
Vi søger lige nu en ny kollega, som kan tiltræde et barselsvikariat, hvor du ansættes til det samlede ledelsesfelt, men aktuelt bliver del af Bofællesskabet Borgergade, med en arbejdstid på gennemsnitlig 30 timer om ugen.
Du skal som medarbejder støtte den enkelte borger i at være så engageret og aktiv som muligt i eget liv, fordi følelsen af at være betydningsfuld, er en stærk og motiverende faktor for at kunne forfølge egne drømme. Vi arbejder med afsæt i den enkeltes borgers drømme og initiativ, idet vi hermed oplever, at motivationen til at prøve og lære nyt, ofte er høj.
Hverdagen i bofællesskabet, byder på både hverdags rutiner, spontane aktiviteter, praktiske gøremål samt fælles aktiviteter og du skal derfor være god til at kunne omstille dig, alt efter hvad situationen kalder på.
Du skal befinde dig godt med en vekselvirkning mellem en høj grad af selvstændighed i planlægningen og udførelsen af dit pædagogiske arbejde - og samtidig evne et tæt samarbejde med teamet omkring indsatser i forhold til at støtte den enkelte borger, og fællesskabet borgerne imellem.
Alt støtte fra bofællesskabet er forankret i en dyb faglighed, hvilket betyder, at alle borgere som modtager støtte fra os kan forvente medarbejdere som:
- Sætter mennesket først og møder den enkelte med blik for dennes individualitet.
- Er mentaliserende.
- Er regulerende if. arousal, stemninger og behov.
- Bruger relationen som løftestang for at arbejde regulerende og udviklingsorienteret.
- Er tryghedsskabende.
- Støtter til selvstændighed.
- Er lyttende.
- Har en høj etik og repræsenterer en høj grad af ordentlighed, når vi besøger den enkelte i dennes hjem.
- Aflæser tegn og afstemmer sig disse.
- Er opmærksom på sprogets betydning if. at fremme selvstændighed og et åbent mind-set.
Der afholdes ugentlige overlaps med mulighed for sparring fra teamet, og hertil personalemøde 2,5 time hver 4. uge. Herforuden afholdes løbende supervision.
Du skal besidde en stor grad af ansvarlighed, da vi i teamet forventer, at vi hver især løser vores opgaver med stor ansvarlighed, og hertil også byder ind og tager fælles ansvar for de opgaver som opstår med kort varsel.
Vi forventer derfor at du:
- Er uddannet pædagog.
- Har overblik og kan handle i pressede situationer.
- Har erfaring med og lyst til at arbejde med mennesker med udviklingshandicap.
- Kan motivere og inspirere – og tør handle anderledes og skaber betingelser så borgerens potentiale ses og sættes i spil.
- Er fagligt velfunderet, udviklingsorienteret og tager medansvar for kvalificering af praksis og udvikling af organisationen.
- Er reflekterende og har etiske overvejelser over egen praksis.
- Kan fungere selvstændigt såvel som være del af et team.
- Kan arbejde systematisk med indsatsmål og delmål – med blik for borgerens mål, samt evne til at redegøre for valg af metoder samt evaluering af effekten af indsatsen.
- Er skriftligt velformuleret og har gode IT-kundskaber.
- Kan skabe og indgå i en positiv dialog.
- Har viden om neuropædagogik
Vi tilbyder:
- At du bliver del af et team med engagerede kollegaer med høj faglighed og øje for vidensdeling.
- At du bliver del af en organisation, hvor vi arbejder målrettet med at støtte den enkelte i at leve et så uafhængigt og indholdsrigt liv som muligt.
- At du bliver en del af en aktiv og omskiftelig hverdag med mange spændende udfordringer.
- At du bliver del af et velfungerende arbejdsmiljø, som vi finder centralt for at lykkes med kerneopgaven.
- Vide rammer for, hvad der kan sættes i gang og afprøves sammen med borgerne.
- Løbende supervision ift. praksis.
Om Bofællesskaber, Bostøtte og Værested:
Bofællesskaber, Bostøtte og Værested er del af Voksenafdelingen i Job og Velfærd, og er organisatorisk en del af Center for Livskraft.
Vi er i Bofællesskaber, Bostøtte og Værested fælles om en arbejdsplads, som dækker over syv bofællesskaber uden nattevagt, et team af bostøtte medarbejdere, som yder bostøtte til ca. 155 borgere i hele Aalborg Kommune samt Værestedet Perlen – et uvisiteret dag- og fritidstilbud. I bofællesskaberne ydes der støtte efter SEL 85, på Værestedet efter SEL 79 og i Bostøtten efter SEL 85 og 82B.
I alt er vi i ledelsesfeltet i kontakt med ca. 300 mennesker med letter fysiske og/eller psykiske udviklingshandicaps i gennemsnit om ugen via bofællesskaberne, bostøtten og Værestedet Perlen.
Vi har stor viden og erfaring i mødet med mennesker med udviklingshandicaps. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme, suppleret med viden om psykiatri og udviklingshandicap, motiverende samspil, affekt regulering samt udviklingshandicaps og seksualitet. Vi ved dog ikke alt – og vi orienterer os løbende imod en tværfaglig tilgang i samspil med både borgeren selv, dennes netværk og samarbejdsparter internt og eksternt.
Vi møder den enkelte med en forventning om, at ethvert menneske kan noget, kan lære noget og har ønsker og drømme, som motiverer. Centralt i arbejdet som pædagog i Bofællesskaber, Bostøtte og Værested forventes en høj grad af respekt i mødet med borgeren med blik for såvel borgerens integritet samt ydmyghed if. din færden i borgerens hjem.
Måske har du spørgsmål
I det tilfælde er du velkommen til at kontakte assisterende leder Tanja Finnerup på tlf. 25 20 56 61 eller leder Anne Bøjer på tlf. 25 20 03 11. Henvendelse kan rettes i hverdage i tidsrummet 9.00-14.00 fra 2. januar og fremefter.
Vigtige datoer
Ansøgningsfrist er torsdag den 19. januar 2023.
Vi forventer at afholde samtaler mandag den 23. januar 2023 i tidsrummet kl. 8.00 – 15.00
Samtalerne vil finde sted på Værestedet Perlen, Kastetvej 26K, 9000 Aalborg.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem KL og SL.
Der indhentes straffeattest og reference inden endelig ansættelse.
Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:
- Nye Fælles Veje – vores strategi på det specialiserede område
- Med mennesker i fokus - Voksenafdelingens vision, kerneopgave og resultatmål
- Vi udvikler os sammen - Aalborg Kommunes grundfortælling og DNA
- Aalborg Kommunes ledelsespolitik
- 4 for fællesskabet – Aalborg Kommunes personalepolitik
I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.
Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.
Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg
Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
- Pædagog
- Aalborg
- Torsdag den 19. januar 2023
Lignende jobs
-
Vikarstilling: Pædagog til Barselsvikariat i Dagti...
- Pædagog
- Aalborg
-
Kontakt-pædagog til Børne- og Ungehjem Vesterlund
- Pædagog
- Aalborg
-
Medarbejdere søges til Rengøringsenheden, Senior o...
- Pædagog
- Aalborg
-
Pædagog eller Ergoterapeut til Danahus Aflastning,...
- Pædagog
- Aalborg
Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg
Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Aalborg.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg over tid
Dato | Alle jobs som pædagoger |
---|---|
22. november 2024 | 61 |
21. november 2024 | 61 |
20. november 2024 | 66 |
19. november 2024 | 64 |
18. november 2024 | 63 |
17. november 2024 | 65 |
16. november 2024 | 66 |
15. november 2024 | 61 |
14. november 2024 | 62 |
13. november 2024 | 63 |
12. november 2024 | 55 |
11. november 2024 | 52 |
10. november 2024 | 57 |
9. november 2024 | 57 |
8. november 2024 | 52 |
7. november 2024 | 48 |
6. november 2024 | 46 |
5. november 2024 | 45 |
4. november 2024 | 46 |
3. november 2024 | 46 |
2. november 2024 | 46 |
1. november 2024 | 38 |
31. oktober 2024 | 33 |
30. oktober 2024 | 24 |
29. oktober 2024 | 24 |
28. oktober 2024 | 24 |
27. oktober 2024 | 29 |
26. oktober 2024 | 29 |
25. oktober 2024 | 16 |
24. oktober 2024 | 38 |
23. oktober 2024 | 49 |
Værd at vide når du søger job som pædagog i Aalborg
Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":
Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.
At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.
Bydele i Aalborg
Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:
Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.
Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.
Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.
Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.
Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.
Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.
Mere information om Aalborg
Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!