Medarbejder til socialpædagogisk bosted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalestrup

Har du lyst til at blive en del af vores medarbejderteam.? Vi arbejder med en lille gruppe skønne borgere i et harmonisk hus, med fokus på høj trivsel for både beboere og medarbejdere.

Din profil

Er du den medarbejder vi mangler, som har lyst til at tage vare på vores dejlige borgere på Under Bøgen imens de sover?

Du er muligvis Social- og sundhedshjælper, eller har lyst til at arbejde med at drage omsorg for vores målgruppe. Du er muligvis senior og på udkig efter et job, der ikke altid kører i højeste gear.

Afdelingen

Under Bøgen er en del af Tilbuddene i Aalestrup. Målgruppen er voksne udviklingshandicappede med tilstødende ikke komplekse problematikker, f.eks. demens. Her bor fire borgere, der udgør en harmonisk og nært knyttet gruppe. Borgerne i tilbuddet er forholdsvis selvhjulpne og opgaverne om natten er aktuelt enkelte tryghedsskabende tilsyn.

Borgerne bor i hyggelige omgivelser midt i Aalestrup by, med egne lejligheder, egne terrasser og omgivet af den tilstødende have. Alle lejligheder har egen indgang, men støder også op til det hyggelige køkken-all-rum, hvor de fælles aktiviteter foregår. Der er aktuelt i alt 2 sovende og 2 vågne nattevagter på arbejde hver nat i Tilbuddene i Aalestrup.

På tilbuddet er der fokus på at balancere den pædagogiske indsats med den nødvendige sundhedsfaglige indsats. Den anvendte pædagogiske metode er KRAP og tilbuddet er aktuelt en del af et nationalt projekt, der udvikler og implementerer viden om udviklingshandicappede med demens.

Vi tilbyder

En vågen nattevagtstilling i et harmonisk hus med en dejlig stemning.

Løn- og ansættelsesvilkår

34 timer i nattevagt, hver anden weekend. Stillingen vil være af begivenhedsbestemt længde, af en varighed svarende til det tidspunkt vores nye byggeri i Vestergade står færdig og borgerne fra Under Bøgen flytter sammen med borgere fra vores andre små tilbud. Vi forventer en varighed ca. frem 1. februar 2023.

Yderligere oplysninger

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalestrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalestrup
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalestrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalestrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalestrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. oktober 2024 1