Uddannet pædagog 34 timer pr. uge søges til byens bedste hold, Børnehuset Langenæsstien 6A, (Børnehave)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:

Langenæs Dagtilbud er et veldrevet og velfungerende dagtilbud med høj faglighed og stort hjerte for børn og forældre.

Vi er ambitiøse på børnenes vegne, har det enkelte barns trivsel og udvikling i centrum i alt, hvad vi foretager os og søger hele tiden, at give barnet de bedste muligheder for at trives og udvikle sig.

Nærvær, positive relationer, tryghed og anerkendelse, ved vi at det får det bedste frem i alle børn og vi arbejder professionelt ud fra et fælles barnesyn og stærke værdier.

Alle børn og forældre skal føle sig velkomne og mødes med varme og omsorg. Børn er noget ganske særligt i vores øjne.

Mangfoldighed ser vi, som en styrke og tror på, at stærke fællesskaber og det at høre til er centralt for børnenes udvikling og trivsel.

Vi er optagede af at udvikle vores faglighed løbende, således vores tilgang til børn står på skuldrene af evidens og forskning. I løbet af efteråret skal hele dagtilbuddet arbejde med et aktionslæringsforløb omkring DUÅ i samarbejde med ADHD centeret. Vores pædagogiske afsæt er funderet i neuropsykologisk relationel pædagogik.

For at sikre at nye medarbejdere er klædt på til opgaven afholder vi løbende særlige læringsdage for nyansatte.

Vi brænder for at forfine vores pædagogiske miljøer og tilgang igennem refleksive dialoger med kollegaer og forældre. Derfor prioriterer vi løbende efteruddannelse af hele personalegruppen.

Personalets mange og alsidige kompetencer bringes i spil på tværs af dagtilbuddet for hele tiden at sætte det stærkeste hold omkring børnene. Vi arbejder ud fra præmissen – Den, der har evnen, har ansvaret.

Et stærkt og engageret tværprofessionelt samarbejde med relevante samarbejdspartnere har vi og prioriterer særligt et stærkt og udviklende overgangssamarbejde med Læssøegades Skole

Din profil:

Skal du være vores nye kollega?

Kan du mærke arbejdsglæden spire ved at læse hvilken arbejdsplads vi er? Glædes du over at udvikle dig sammen med kollegaer? Og finder du motivation i at være medskaber af de bedste læringsmiljøer for barnet? Har du lyst til at være med i arbejdet med vores værdier og visioner?

Hvis du kunne svare ja til det hele, så skal du da være vores nye kollega! Vi glæder os til at høre fra dig med det samme, så du kan fortælle hvad du kan tilbyde os.

Derfor skal du vælge os:

Vi tilbyder:

  • Åbne døre til vores pædagogiske leder. Medarbejdere kan altid stille spørgsmål og søge sparring både på tværs af kollegaer, men også ved den pædagogiske leder.
  • En klar holdning til, at ”den der har evnen, har ansvaret”, hvilket i praksis betyder, at du har mulighed for at gøre det du er god til og som giver dig energi.
  • Mulighed for kurser og faglig udvikling
  • Kontinuerligt arbejde med en åben, nysgerrig og anerkendende omgangstone, som sikrer det gode samarbejde til børnenes bedste.
  • Løbende trivselssamtaler med pædagogisk leder.
  • Vi har i Langenæsstien vores egen bus, der giver en frihed til en tur ud i det blå eller man kan køre en tur i nærområdet på institutionens ladcykler (med motor!).
  • Vi er i gang med at indrette forskellige læringsmiljøer og rum til vores børn både inde og ude, du vil her have mulighed for at gøre din indflydelse gældende og være medskaber af de bedste udviklingsmuligheder for vores børn.
  • Plads til både den faste, forudsigelige struktur og skæve, spontane input som tager udgangspunkt i børnenes idéer eller de muligheder dagen bringer.
  • En holdning til, at så længe vi som voksne har børnenes perspektiv og vores faglighed forrest, kan næsten alt lade sig gøre.
  • Vi er en personalegruppe der består af både mænd og kvinder, vi vægter humor og den uformelle tilgang
  • Mulighed for at deltage i sociale arrangementer udenfor arbejdstide

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 34

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest samt en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Birgitte Vinther Olesen tlf. 41857255

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 7. august 2021

Om os
Langenæsstien 6A er en integreret institution med plads til 40 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn. Børnene er fordelt på 4 stuer, 2 i børnehaven og 2 i vuggestuen. Vuggestuen har gode lokaler, et stort fællesrum og legeplads. Vi er en del af Langenæs Dagtilbud. Vi arbejder med forskellige temaer i små og store børnegrupper, aldersopdelte børnegrupper på tværs i huset. Vores hus er placeret i smørhullet i Aarhus, tæt på alt, grønne områder, skov og strand.

Vi har en afdeling med eksotiske dyr, både levende og udstoppede.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus C
  • Lørdag den 07. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Viby J

    Har du erfaring med miljølovgivning og håndtering af miljøundersøgelser? Befinder du dig naturligt i en rolle som den ansvarlige miljøkoordinator med mange interessenter? Så er du måske OK’s nye mi..
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om osDII Børnenes have er en del af Skæring-Sølyst Dagtilbud. Der er 4 børnegrupper i vuggestuen (normeret til 46 børn) såvel som i børnehaven (normeret til 80 børn), så der er mange muligheder..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    DII Tornebakken er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Vi søger pr. 16. september 2024 (eller gerne før) en pædagog til en stilling på 37 timer til vores vuggestue. Ønsker du færr..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Århus C over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3