Pædagoguddannelsen Aarhus søger pædagogisk administrativ leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Da en af vores pædagogiske ledere har valgt at gå på pension, søger vi en engageret, erfaren og ambitiøs leder til at indgå i den samlede ledelse af pædagoguddannelsen Aarhus og Grenaa pr. 1. juni 2022.
Ledelsesopgaven retter sig både mod drift og udvikling af pædagoguddannelsen Aarhus og Grenaa og pædagoguddannelsen VIA. De primære ledelsesopgaver er knyttet til pædagoguddannelsen Aarhus, der samlet set rummer 66 undervisere og ca. 1500 danske og internationale pædagogstuderende.

Opgaverne som pædagogisk leder er alsidige og spænder bredt. I overskrifter vil du bl.a. få ansvar for:

  • Personaleledelse med 15-20 undervisere i direkte reference
  • Uddannelsesledelse med fokus på didaktisk og faglig udvikling, teamudvikling, arbejdstilrettelæggelse, ressourceallokering, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø.
  • Udviklingsledelse i forhold til igangværende indsatser og projekter, fastholdelse af progression i projekterne og projektledelse fx i forhold til implementering af nationale opgaver, tværgående strategiske udviklingsopgaver i pædagoguddannelsen VIA samt forventning om en snarlig revision af uddannelsen på baggrund af en ny bekendtgørelse og studieordning
  • Tværgående ledelse af både interne kolleger, medarbejdere og eksterne interessenter og samarbejdspartnere

Vi søger en pædagogisk leder, som
  • har erfaring med og viden om ledelse af uddannelse og underviserteams
  • har gode kommunikations- og samarbejdskompetencer samt evner at skabe engagement og tillid gennem rammesættende, tæt ledelse af både den enkelte og teamet
  • har erfaring med planlægning og administration herunder økonomisk styring og juridiske rammer
  • har interesse og kompetencer inden for IT og digitalisering

Det vil yderligere være en fordel, hvis du har
  • professionskendskab og ledelseserfaring fra organisationer med stor kompleksitet og hurtig omstilling
  • viden om og erfaring med ledelse af forskning og udvikling inden for uddannelses- og professionsdidaktik
  • ledelsesmæssige erfaringer med kvalitetsarbejde – herunder inddragelse af studerende og andre vigtige interessenter

Som ny pædagogisk leder forventer vi desuden, at du
  • evner at skabe tillid og vise ordentlighed igennem en tæt og klar dialog både horisontalt og vertikalt i ledelsesarbejdet
  • har lyst, mod og evner til at gå tidligt og tydeligt ind i ledelsesopgaven, også når det gælder håndtering af de lidt mere vanskelige sager, som fx samarbejdsudfordringer, konflikter eller udvikling af den enkelte eller teamet
  • værdsætter variation og tempo i den daglige opgaveløsning, kan holde hovedet koldt, prioritere og strukturere din tid selvstændigt, så du vedholdent og resultatorienteret skaber fremdrift i ledelsesopgaverne
  • tager ansvar og deltager aktivt i et ambitiøst og udviklingsorienteret ledelsesteam, og deler både det som er sjovt og vanskeligt

Vi tilbyder:
En lederstilling i et ledelsesteam med fokus på en integrationsorienteret, innovativ og professionel ledelsesstil. Som ny leder får du mulighed for at sætte dit aftryk på ledelsen af pædagoguddannelsen og udviklingen af en stærk professionsidentitet hos de kommende pædagoger.

Om ledelsen og uddannelsen
Ledelsen af pædagoguddannelsen Aarhus består af en uddannelsesleder og fire pædagogiske administrative ledere. Pædagoguddannelsen Aarhus er en del af Pædagoguddannelsen VIA under ledelse af uddannelsesdekan Susanne Tellerup.
Pædagoguddannelsen Aarhus er præget af et stort fagligt engagement hos medarbejderne, hvad enten det drejer sig om udvikling af uddannelsen, forskning, de internationale opgaver eller efter- og videreuddannelsesopgaver. Det gør pædagoguddannelsen til en dynamisk og spændende arbejdsplads med mange forskellige ledelsesmæssige opgaver. Lige nu har vi fokus på at lede udviklingen af uddannelsen både nationalt, i hele pædagoguddannelsen VIA og lokalt i pædagoguddannelsen Aarhus – og samtidig sikre en god og stabil drift af og kvalitet i uddannelsen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Tiltrædelse: 1. juni 2022 eller hurtigst muligt derefter.
Tjenestested: Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C. Dog må der påregnes opgaver og tjenestedage på VIAs andre lokaliteter, hvorfor det vil være en fordel med adgang til egen bil.

Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Det praktiske:
For yderligere information om stillingen kan du kontakte uddannelsesleder Jan Ankerstjerne på telefon 87 55 53 02 eller pr. e-mail: [email protected]

Deadline for ansøgning er 1. april 2022
Første samtale finder sted torsdag den 7. april og anden samtale er placeret mandag den 25. april. Du skal forvente at deltage i en personlighedstest mellem samtalerne.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på
http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Århus C over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1