To pædagogisk-administrative ledere til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en fagligt engageret, motiverende og empatisk leder, der brænder for at drive og udvikle uddannelse? Så er du måske en af vores to nye pædagogisk-administrative ledere på Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus.

Vi tilbyder to attraktive stillinger, hvor du i samarbejde med uddannelseslederen får det daglige ansvar for drift og udvikling af uddannelsen.

Der er tale om to nyoprettede stillinger, da uddannelsesområdet er i udvikling. Som pædagogisk-administrativ leder indgår du sammen med uddannelseslederen i det kommende ledelsesteam; du refererer til uddannelseslederen. Den endelige fordeling af opgaver i ledelsesteamet er ikke på plads, da du skal forvente at indgå i en proces sammen med uddannelsesleder og medarbejdere om, hvordan kerneopgaven bedst organiseres og understøttes mht. faglig kvalitet og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder deltagelse i VIAs onboarding forløb for nye ledere, og du bliver en del af et veletableret og velfungerende arbejds- og studiemiljø med engagerede medarbejdere og studerende.

Kort om Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus
Socialrådgiveruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse, som uddanner fagprofessionelle socialrådgivere til at varetage opgaver inden for socialrådgivning og socialt arbejde. Endvidere er der fokus på, at kommende socialrådgivere selvstændigt og på tværs af professioner og sektorer kan bidrage til forebyggelse og løsning af sociale problemer gennem socialfaglige indsatser.

Vi har ca. 1.200 studerende og et optag på omkring 370 studerende pr. år fordelt på en fremmøde- og en netbaseret uddannelse. Vi er ca. 50 medarbejdere, hvoraf hovedparten er undervisere og et mindre antal er studiekoordinatorer. Underviserne er engagerede og fagligt kompetente og brænder for at uddanne kompetente socialrådgivere samt for at udvikle det sociale felt.

Vi er pt. i gang med at kigge på vores organisering og ledelsesstruktur. Med disse to stillinger går ledelsen på uddannelsen fra at være en enkelt uddannelsesleder til at være et ledelsesteam. VIA skal som følge af den politiske aftale ”Flere uddannelser til Danmark” etablere et nyt uddannelsesudbud i den østlige del af regionen gennem nedskalering af udbuddet i Aarhus og oprettelse af nye studiepladser uden for Aarhus. Derudover har uddannelsen et fokus på arbejdsmiljø. På uddannelsen arbejdes systematisk med en strategisk udviklingsplan.

Socialrådgiveruddannelsen er en del af Social- og samfundsuddannelserne i VIA, og uddannelsen består foruden de to udbud i Aarhus også af et udbud i Holstebro.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Ledelses- og udviklingsopgaver
Som pædagogisk-administrativ leder har du i samarbejde med uddannelsesleder ansvar for at sikre uddannelsens faglige og pædagogisk-didaktiske kvalitet samt kvaliteten i den daglige planlægning og drift. Derudover er du personaleleder. For at løse den opgave er samarbejde og dialog med studerende, medarbejdere, aftager- og praktikinstitutioner, interessenter og samarbejdspartnere afgørende.

Dit ledelsesfokus er rettet mod

  • drift af uddannelsen
  • pædagogisk og didaktisk udvikling af uddannelsen
  • personaleledelse af underviserne
  • dialog med studerende og udvikling af et godt studiemiljø
  • et sundt arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven.

De umiddelbare ledelsesopgaver i stilling 1

  • Leder for de to teams, der har ansvaret for de sidste dele af uddannelsen; de to teams består af i alt ca. 22 medarbejdere.
  • Du vil få en særlig opgave med planlægning og gennemførsel af udflytning af en del af uddannelsen. Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus står over for at skulle oprette 70 nye studiepladser og samtidig flytte 70 studiepladser fra Aarhus til en anden lokalitet i Østjylland inden for de kommende år.

De umiddelbare ledelsesopgaver i stilling 2

  • Leder for det team, der har ansvaret for den første del af uddannelsen; det pågældende team består af ca. 20 medarbejdere.
  • Du vil få en særlig opgave med at arbejde med tilrettelæggelse af undervisernes arbejde.
  • For denne stilling gælder det, at det er en fordel, hvis kandidaten kan demonstrere en praksis-erfaring med selvledende teams og rammesætning heraf.

Vi tilbyder

  • en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i et ambitiøst og foranderligt uddannelsesmiljø
  • en organisation med kompetente og engagerede undervisere, der er med til at præge fremtidens socialrådgivere
  • fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemme, når opgaven tilsiger det
  • en aktiv personaleforening, der giver mulighed for hyggeligt samvær på tværs af afdelinger
  • gratis parkering i Ceresbyen, aflåst cykelkælder
  • gratis adgang til fitnesslokale og gode omklædnings- og badfaciliteter
  • en rigtig god kantine, der prioriterer økologi.

Ønsker og forventninger
Vi ønsker to pædagogisk-administrative ledere, der kan engagere og understøtte et stærkt arbejdsfællesskab omkring uddannelsen, hvor der er klare mål for opgaverne og samarbejdet, og hvor den enkelte medarbejder har gode muligheder for at udvikle sig. Du skal være tydelig om ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer samt inspirere og skabe følgeskab blandt medarbejderne.

Du har en videregående uddannelse på kandidat-, master- eller ph.d.-niveau. Herudover vægter vi, at du har

  • relevant ledelseserfaring, herunder erfaring med personaleledelse og ressourceledelse
  • erfaring med kvalitetsudvikling og kvalitetssikring
  • kendskab til og erfaring med offentlig administration og det administrative praksis- og professionsfelt
  • pædagogisk og didaktisk indsigt og erfaring
  • stærke kommunikative og relationelle kompetencer
  • en lederuddannelse eller er indstillet på at tage en
  • kendskab til uddannelsessektoren og/eller kendskab til socialt arbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Stillingerne er uden højeste arbejdstid.

Stilling 1: Hovedarbejdssted er indtil videre Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus. For stilling 1 gælder således, at man skal være indstillet på helt eller delvist at skulle udflytte.

Stilling 2: Hovedarbejdssted er Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus.

Der må for begge stillinger forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Anne-Sofie Wall Christensen på telefon 8755 3315 eller mail [email protected].

Ansættelsessamtaler afholdes den 13. december 2022 (1. runde), og 19. december 2022 (2. runde). Mellem samtalerunderne gennemføres testforløb.

Ansøgningsfristen er den 8. december 2022.

Tiltrædelse den 1. februar 2023 eller snarest muligt.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus C

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    DII Hurlumhejhuset i Lystrup søger en uddannet pædagog med en høj faglighed og masser af energi på det pædagogiske arbejde med alt, hvad det indebærer af leg i børnehøjde og samarbejde med kolleger..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Vi er en integreret institution med børn fra 0 – 6 år. Vi er normeret til 15 vuggestuebørn og 34 børnehavebørn, fordelt på 3 stuer.Vi er en velfungerende, kreativ institution centralt placeret i de..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Beskrivelse af afdelingen:Idrætscenter Aarhus er et socialpædagogisk aktivitetstilbud til voksne mennesker med udviklingshæmning og andre særlige behov. Vi er organiseret i socialfor..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Århus C over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2