Tre ph.d.-opslag indenfor områderne klimatilpasning, bæredygtighed og transformation
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Århus C
Arkitektskolen Aarhus indkalder ansøgninger til tre ph.d.-stipendier indenfor klimatilpasning, bæredygtighed og transformation.
Arkitektskolen ønsker med opslaget at fokusere på de transformationer og tilpasninger, der er nødvendige for at imødekomme klimaforandringerne og de øgede krav til bæredygtighed i eksisterende by-, landskabs- og bygningsmiljøer med særligt fokus på danske forhold. Opslaget sigter mod undersøgelser af sociale, æstetiske, materielle og rumlige forandringer og de forståelsesrammer, planlægnings- og forvaltningsprocedurer samt formgivningsprocesser, der kan understøtte kommende arkitektoniske transformationsprocesser.
De tre ph.d.-stillinger vil være tilknyttet forskningslaboratorier 1 – ”Transformation” og 3 – ”Radikal Bæredygtig Arkitektur”. Forskningslaboratorium 1 arbejder med transformationsprocesser på alle skalatrin ved at afsøge deres betydning, historie, relevans og potentialer for samfundets fremtidige udvikling. Forskningslaboratorium 3 arbejder med bæredygtige løsninger som en integreret del af den arkitektoniske proces med at skabe funktionelle og æstetiske rum og former på tværs af skala og kontekst. De to laboratorier vil danne rammen om et fælles fagligt miljø for de tre ph.d.-projekter og sikre, at forskningsprojekterne understøttes af aktuelle forskningsområder på Arkitektskolen.
Indenfor denne overordnede ramme inviteres ansøgere til at foreslå forskningsprojekter rettet mod et af opslagets tre emneområder:
Emneområde 1: Arkitektonisk kulturarv i forandring
Emneområde 1 retter sig mod ’Bevaringsværdige bygninger’ som en udfordret kulturarvskategori i det byggede miljø i Danmark. Bevaringsværdige bygninger er sikret meget forskelligt og i langt mindre grad end fredede bygninger. Samtidig udgør de bevaringsværdige bygninger kvantitativt den største del af vores arkitektoniske kulturarv, der i højere grad er påvirket af funktionstømning, behov for transformation eller er i fare for nedrivning. Ceres Bryggerierne i Aarhus og Slagtergårdene på Vesterbro i København er markante aktuelle eksempler på denne situation. Aktuelt sætter EU’s kommende bygningsdirektiv de bevaringsværdige bygninger under pres i forhold til krav om efterisolering. Transformationer af bevaringsværdige bygninger anses ofte som mere omkostningstunge sammenlignet med nyt byggeri, men i lyset af klimakrisen er der kommet fokus på, at det oftest er bedre at bevare end at rive ned. Området kalder på mangefacetterede forandringer af bl.a. forståelsesmæssig, restaureringsfaglig og politisk karakter, og Arkitektskolen efterspørger forskningsprojektforslag, som undersøger disse udfordringer. Skolen har særlig fokus på den grønne omstillings udfordringer for bevaringsværdige bygninger, men også projektforslag indenfor temaer som social sammenhængskraft, immaterielle kulturarvsværdier, forvaltningspraksis og/eller andre bæredygtige fremtidsperspektiver er velkomne.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterne Bæredygtige kulturmiljøer, Radikal bevaring i Bedsted og Visioner om bygninger. Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig i forhold til denne forskning og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant.
Emneområde 2: Klimaforandringer og kystbyer
Emneområde 2 retter sig mod de arkitekturfaglige og planlægningsmæssige udfordringer, der følger med de øgede vandmængder i og omkring danske kystbyer som en konsekvens af klimaforandringerne. På grund af de stigende vandstande og kraftigere storme kan kystbyer være særligt udsatte for oversvømmelser og erosion. Dette problem forværres yderligere af grundvandsstigning, øget nedbør og bagvand fra kystbyernes oplandsområder. Kystbyerne og deres landskaber udfordres dermed både af vandstigninger fra land- og søsiden i dynamiske møder mellem vandmasser fra afvandingsområder og globale havvandsstigninger. Arkitektskolen søger forslag til forskningsprojekter, der kan bidrage til klimatilpasning og den blå-grønne omstilling af kystbyer ved at undersøge de komplekse og mangefacetterede forhold, der spænder fra geologiske processer til planlægnings- og forvaltningsprocesser. Forslagene kan for eksempel undersøge samspillet mellem klimaforandringernes meget langsigtede tidshorisonter og planlægningens ofte kortere tidsspænd. Det kan rette sig mod by- og landskabsanalyse, kortlægning og stedsforståelse med fokus på at skabe metoder, der kan præge udviklingen af de danske kystbyer og kystbylandskabers omdannelse over tid. Med afsæt i vandet kan der arbejdes med håndtering af oversvømmelsestruede områder og udvikling af klimatilpasningsstrategier, f.eks. med fokus på naturbaserede og landskabsstrategiske tilgange.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterneMissing Linkog Kystbyers løsningsmuligheder over tid (Danske byers tilpasning til havvandsstigning). Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig mod disse projekter og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant. Inddragelsen kan blandt andet omfatte arkitektfaglige arbejdsformer som skitsering, kortlægning og mapping, workshops og rumlig registrering. Forskningsprojekterne udføres i tæt dialog med danske kystbyer og kommuner, og ph.d.-projektet vil indgå i disse netværk.
Emneområde 3: Byggestop – regenerative og cirkulære praksisser
Emneområde 3 tager sigte på de udfordringer, som arkitekturprofessionen og byggeriet vil stå over for, hvis Paris-aftalen skal overholdes, og de planetære grænser respekteres. At nå disse mål vil formentlig kræve en radikal reduktion af nybyggeri for at minimere byggebranchens ressourceforbrug af virgine, ikke-regenerative materialer. En markant reduktion af gængs nybyggeri vil udfordre etablerede faglige forestillinger om udvikling, innovation og originalitet i arkitekturen og ændre det økonomiske grundlag for store dele af arkitektprofessionen samt udfordre hele byggeprocessen. Arkitektskolen søger forskningsprojekter, der kan bidrage til at udforske udfordringerne og potentialerne for eksisterende og nye praksisser i et radikalt reduceret nybyggeri. Disse projekter kan eksempelvis fokusere på regenerering, transformation, genbrug og udvikling af biogene og generelt cirkulære praksisser. De kan gentænke inddragelse og formgivnings-, projekterings- og byggeprocesser og undersøge alternative forretningsmodeller og praksisformer. De kan fokusere på hvordan sensitivitet, materialeforståelse og rumindlevelse kan understøtte udviklingen af nye praksisser, innovation og arkitektonisk kvalitet og bidrage til genformuleringer af arkitekturens etiske og æstetiske grundlag.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterne Structural Reuse’ og Sustainable Tectonic – durability, materials and building culture in reversible architecture’. Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig i forhold til denne forskning og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant.
Vi ønsker stillingerne besat fra den 16. oktober 2023 eller hurtigst muligt derefter.
Om stillingen
Indskrivning på Ph.d.-skolen med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i arkitektur er et krav for ansættelse. Ph.d.-uddannelsen er et treårigt videnskabeligt studieforløb, som omfatter undervisning og formidling. Stillingerne er alle på fuld tid (37 timer pr. uge). Arbejdsstedet er Arkitektskolen Aarhus, Exners plads 7, 8000 Aarhus C, og den ph.d.-studerende forventes at være aktivt og regelmæssigt til stede i ph.d.-skolens miljø.
En ph.d.-studerendes opgaver omfatter bl.a. følgende:
Hvad vi tilbyder
På Arkitektskolen Aarhus kan vi tilbyde et kreativt og innovativt forsknings- og undervisningsmiljø, som også ph.d.-studerende bidrager aktivt til.
Vi er for nylig flyttet ind i Danmarks første nybyggede arkitektskole i hjertet af Aarhus med stærkt udvidede værkstedsfaciliteter og med en åben struktur, der appellerer til samarbejde på kryds og tværs af skolens mange fagmiljøer. Se de nye faciliteter.
Med den nye bygning er skolen blevet en mere integreret del af byen og det omkringliggende område, som nu udgør et kreativt og socialt engagerende miljø. Et miljø, hvor morgendagens arkitektur bliver skabt i samarbejde med arkitektvirksomheder og byggebranchens andre aktører, iværksættere, kommune, byens borgere og samarbejdspartnere fra hele verden. Som en skandinavisk institution har vi en lang tradition for at dyrke en lokal tilgang til arkitekturen. Denne tradition er samtidig vores afsæt for et stærkt internationalt fokus.
Som ansat på Arkitektskolen Aarhus får du mulighed for at arbejde sammen med mennesker i forskellige aldersgrupper fra mange forskellige kulturer. Vi arbejder sammen på kryds og tværs, og vi spiller alle en vigtig rolle og har derfor en stemme uanset stilling. Vi tror på, at vi med gensidig anerkendelse og fokus på samarbejde kan skabe de bedste rammer for en attraktiv og levende arbejdsplads.
Ansøgning
Arkitektskolen Aarhus søger ph.d.-studerende med relevant akademisk baggrund på kandidatniveau. Du skal uploade en ansøgning, som indeholder en projektbeskrivelse, der relaterer sig et af de tre emneområder
Projektbeskrivelsen skal indeholde en fagligt motiveret emnebeskrivelse og problemformulering, overvejelser om projektets teoretiske og metodiske tilgang, samt overvejelser om forskningens forventede resultater. Ansøgningens samlede længde må ikke overskride seks A4-sider.
Desuden skal du uploade følgende dokumenter (som PDF-filer):
Indsend din ansøgning elektronisk senest den 10. maj 2023 kl. 12.00 (CET).
Arkitektskolen Aarhus er en alsidig arbejdsplads med plads til forskellighed, og vi opfordrer alle interesserede ansøgere med de relevante kvalifikationer til at søge stillingen.
Bemærk venligst, at stillingen bliver slået op og vil blive besat i overensstemmelse med forskningsministeriets Bekendtgørelse af 12. april 2019 om ansættelse af kunstnerisk og videnskabeligt personale ved de videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Shortlisting
Arkitektskolen benytter sig af shortlisting. Shortlisting betyder, at kun de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering bedst matcher arkitektskolens behov, sendes videre til en faglig bedømmelse. Sorteringen sker i henhold til opslagets formelle og faglige krav til ansøgerne. Alle ansøgere vil blive informeret om, hvorvidt deres ansøgning er blevet shortlistet til bedømmelse.
Ved bedømmelsen af ansøgninger vil der blive lagt vægt på:
Ansættelsesudvalget udvælger efter bedømmelsen de ansøgere, der indkaldes til samtaler i relation til den specifikke stilling.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil ske efter protokollat om ph.d.-stipendiater i Cirkulære om overenskomst for akademikere i staten (retsinformation.dk)
For ikke-dansktalende kandidater forventes en tilegnelse af det danske sprog på brugerniveau inden for en treårig horisont for at kunne bidrage til forskningslaboratoriernes eksterne netværk og samarbejder.
Du kan læse mere om vores vision her: Skolens vision - Arkitektskolen Aarhus (aarch.dk) og mere om skolen her: Læs mere om skolen på aarch.dk
Kilde: Jobnet.dk
Arkitektskolen ønsker med opslaget at fokusere på de transformationer og tilpasninger, der er nødvendige for at imødekomme klimaforandringerne og de øgede krav til bæredygtighed i eksisterende by-, landskabs- og bygningsmiljøer med særligt fokus på danske forhold. Opslaget sigter mod undersøgelser af sociale, æstetiske, materielle og rumlige forandringer og de forståelsesrammer, planlægnings- og forvaltningsprocedurer samt formgivningsprocesser, der kan understøtte kommende arkitektoniske transformationsprocesser.
De tre ph.d.-stillinger vil være tilknyttet forskningslaboratorier 1 – ”Transformation” og 3 – ”Radikal Bæredygtig Arkitektur”. Forskningslaboratorium 1 arbejder med transformationsprocesser på alle skalatrin ved at afsøge deres betydning, historie, relevans og potentialer for samfundets fremtidige udvikling. Forskningslaboratorium 3 arbejder med bæredygtige løsninger som en integreret del af den arkitektoniske proces med at skabe funktionelle og æstetiske rum og former på tværs af skala og kontekst. De to laboratorier vil danne rammen om et fælles fagligt miljø for de tre ph.d.-projekter og sikre, at forskningsprojekterne understøttes af aktuelle forskningsområder på Arkitektskolen.
Indenfor denne overordnede ramme inviteres ansøgere til at foreslå forskningsprojekter rettet mod et af opslagets tre emneområder:
Emneområde 1: Arkitektonisk kulturarv i forandring
Emneområde 1 retter sig mod ’Bevaringsværdige bygninger’ som en udfordret kulturarvskategori i det byggede miljø i Danmark. Bevaringsværdige bygninger er sikret meget forskelligt og i langt mindre grad end fredede bygninger. Samtidig udgør de bevaringsværdige bygninger kvantitativt den største del af vores arkitektoniske kulturarv, der i højere grad er påvirket af funktionstømning, behov for transformation eller er i fare for nedrivning. Ceres Bryggerierne i Aarhus og Slagtergårdene på Vesterbro i København er markante aktuelle eksempler på denne situation. Aktuelt sætter EU’s kommende bygningsdirektiv de bevaringsværdige bygninger under pres i forhold til krav om efterisolering. Transformationer af bevaringsværdige bygninger anses ofte som mere omkostningstunge sammenlignet med nyt byggeri, men i lyset af klimakrisen er der kommet fokus på, at det oftest er bedre at bevare end at rive ned. Området kalder på mangefacetterede forandringer af bl.a. forståelsesmæssig, restaureringsfaglig og politisk karakter, og Arkitektskolen efterspørger forskningsprojektforslag, som undersøger disse udfordringer. Skolen har særlig fokus på den grønne omstillings udfordringer for bevaringsværdige bygninger, men også projektforslag indenfor temaer som social sammenhængskraft, immaterielle kulturarvsværdier, forvaltningspraksis og/eller andre bæredygtige fremtidsperspektiver er velkomne.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterne Bæredygtige kulturmiljøer, Radikal bevaring i Bedsted og Visioner om bygninger. Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig i forhold til denne forskning og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant.
Emneområde 2: Klimaforandringer og kystbyer
Emneområde 2 retter sig mod de arkitekturfaglige og planlægningsmæssige udfordringer, der følger med de øgede vandmængder i og omkring danske kystbyer som en konsekvens af klimaforandringerne. På grund af de stigende vandstande og kraftigere storme kan kystbyer være særligt udsatte for oversvømmelser og erosion. Dette problem forværres yderligere af grundvandsstigning, øget nedbør og bagvand fra kystbyernes oplandsområder. Kystbyerne og deres landskaber udfordres dermed både af vandstigninger fra land- og søsiden i dynamiske møder mellem vandmasser fra afvandingsområder og globale havvandsstigninger. Arkitektskolen søger forslag til forskningsprojekter, der kan bidrage til klimatilpasning og den blå-grønne omstilling af kystbyer ved at undersøge de komplekse og mangefacetterede forhold, der spænder fra geologiske processer til planlægnings- og forvaltningsprocesser. Forslagene kan for eksempel undersøge samspillet mellem klimaforandringernes meget langsigtede tidshorisonter og planlægningens ofte kortere tidsspænd. Det kan rette sig mod by- og landskabsanalyse, kortlægning og stedsforståelse med fokus på at skabe metoder, der kan præge udviklingen af de danske kystbyer og kystbylandskabers omdannelse over tid. Med afsæt i vandet kan der arbejdes med håndtering af oversvømmelsestruede områder og udvikling af klimatilpasningsstrategier, f.eks. med fokus på naturbaserede og landskabsstrategiske tilgange.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterneMissing Linkog Kystbyers løsningsmuligheder over tid (Danske byers tilpasning til havvandsstigning). Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig mod disse projekter og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant. Inddragelsen kan blandt andet omfatte arkitektfaglige arbejdsformer som skitsering, kortlægning og mapping, workshops og rumlig registrering. Forskningsprojekterne udføres i tæt dialog med danske kystbyer og kommuner, og ph.d.-projektet vil indgå i disse netværk.
Emneområde 3: Byggestop – regenerative og cirkulære praksisser
Emneområde 3 tager sigte på de udfordringer, som arkitekturprofessionen og byggeriet vil stå over for, hvis Paris-aftalen skal overholdes, og de planetære grænser respekteres. At nå disse mål vil formentlig kræve en radikal reduktion af nybyggeri for at minimere byggebranchens ressourceforbrug af virgine, ikke-regenerative materialer. En markant reduktion af gængs nybyggeri vil udfordre etablerede faglige forestillinger om udvikling, innovation og originalitet i arkitekturen og ændre det økonomiske grundlag for store dele af arkitektprofessionen samt udfordre hele byggeprocessen. Arkitektskolen søger forskningsprojekter, der kan bidrage til at udforske udfordringerne og potentialerne for eksisterende og nye praksisser i et radikalt reduceret nybyggeri. Disse projekter kan eksempelvis fokusere på regenerering, transformation, genbrug og udvikling af biogene og generelt cirkulære praksisser. De kan gentænke inddragelse og formgivnings-, projekterings- og byggeprocesser og undersøge alternative forretningsmodeller og praksisformer. De kan fokusere på hvordan sensitivitet, materialeforståelse og rumindlevelse kan understøtte udviklingen af nye praksisser, innovation og arkitektonisk kvalitet og bidrage til genformuleringer af arkitekturens etiske og æstetiske grundlag.
Arkitektskolen har igangværende forskning inden for området gennem forskningsprojekterne Structural Reuse’ og Sustainable Tectonic – durability, materials and building culture in reversible architecture’. Vi forventer, at ph.d.-projektet orienterer sig i forhold til denne forskning og inddrager erfaringer og metoder, hvor det er relevant.
Vi ønsker stillingerne besat fra den 16. oktober 2023 eller hurtigst muligt derefter.
Om stillingen
Indskrivning på Ph.d.-skolen med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i arkitektur er et krav for ansættelse. Ph.d.-uddannelsen er et treårigt videnskabeligt studieforløb, som omfatter undervisning og formidling. Stillingerne er alle på fuld tid (37 timer pr. uge). Arbejdsstedet er Arkitektskolen Aarhus, Exners plads 7, 8000 Aarhus C, og den ph.d.-studerende forventes at være aktivt og regelmæssigt til stede i ph.d.-skolens miljø.
En ph.d.-studerendes opgaver omfatter bl.a. følgende:
- Planlægge og udføre et ph.d.-forskningsprojekt og udforme en ph.d.-afhandling.
- Forfatte og medforfatte videnskabelige artikler og anden akademisk formidling tilknyttet ph.d.-forskningsprojektet.
- Deltage i og gennemføre ph.d.-kurser i overensstemmelse med ph.d.-uddannelsen.
- Deltage i og være med-organisator af workshops, seminarer og konferencer.
- Undervise på skolens uddannelser i emner, der relaterer sig til ph.d.-projektet og forskningslaboratoriernes vidensområder.
- Gennemføre et ophold ved en forskningsinstitution i udlandet af en varighed på mindst to måneder.
- Deltage aktivt i det akademiske og sociale liv på ph.d.-skolen og på Arkitektskolen Aarhus.
Hvad vi tilbyder
På Arkitektskolen Aarhus kan vi tilbyde et kreativt og innovativt forsknings- og undervisningsmiljø, som også ph.d.-studerende bidrager aktivt til.
Vi er for nylig flyttet ind i Danmarks første nybyggede arkitektskole i hjertet af Aarhus med stærkt udvidede værkstedsfaciliteter og med en åben struktur, der appellerer til samarbejde på kryds og tværs af skolens mange fagmiljøer. Se de nye faciliteter.
Med den nye bygning er skolen blevet en mere integreret del af byen og det omkringliggende område, som nu udgør et kreativt og socialt engagerende miljø. Et miljø, hvor morgendagens arkitektur bliver skabt i samarbejde med arkitektvirksomheder og byggebranchens andre aktører, iværksættere, kommune, byens borgere og samarbejdspartnere fra hele verden. Som en skandinavisk institution har vi en lang tradition for at dyrke en lokal tilgang til arkitekturen. Denne tradition er samtidig vores afsæt for et stærkt internationalt fokus.
Som ansat på Arkitektskolen Aarhus får du mulighed for at arbejde sammen med mennesker i forskellige aldersgrupper fra mange forskellige kulturer. Vi arbejder sammen på kryds og tværs, og vi spiller alle en vigtig rolle og har derfor en stemme uanset stilling. Vi tror på, at vi med gensidig anerkendelse og fokus på samarbejde kan skabe de bedste rammer for en attraktiv og levende arbejdsplads.
Ansøgning
Arkitektskolen Aarhus søger ph.d.-studerende med relevant akademisk baggrund på kandidatniveau. Du skal uploade en ansøgning, som indeholder en projektbeskrivelse, der relaterer sig et af de tre emneområder
- Arkitektonisk kulturarv i forandring
- Klimaforandringer og kystbyer
- Byggestop – regenerative og cirkulære praksisser
Projektbeskrivelsen skal indeholde en fagligt motiveret emnebeskrivelse og problemformulering, overvejelser om projektets teoretiske og metodiske tilgang, samt overvejelser om forskningens forventede resultater. Ansøgningens samlede længde må ikke overskride seks A4-sider.
Desuden skal du uploade følgende dokumenter (som PDF-filer):
- Kopi af beviser for beståede eksamener på kandidatniveau.
- CV indeholdende en publikationsliste, hvis relevant.
- Portfolio (max. 20 MB).
Indsend din ansøgning elektronisk senest den 10. maj 2023 kl. 12.00 (CET).
Arkitektskolen Aarhus er en alsidig arbejdsplads med plads til forskellighed, og vi opfordrer alle interesserede ansøgere med de relevante kvalifikationer til at søge stillingen.
Bemærk venligst, at stillingen bliver slået op og vil blive besat i overensstemmelse med forskningsministeriets Bekendtgørelse af 12. april 2019 om ansættelse af kunstnerisk og videnskabeligt personale ved de videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Shortlisting
Arkitektskolen benytter sig af shortlisting. Shortlisting betyder, at kun de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering bedst matcher arkitektskolens behov, sendes videre til en faglig bedømmelse. Sorteringen sker i henhold til opslagets formelle og faglige krav til ansøgerne. Alle ansøgere vil blive informeret om, hvorvidt deres ansøgning er blevet shortlistet til bedømmelse.
Ved bedømmelsen af ansøgninger vil der blive lagt vægt på:
- At ansøgere har en adgangsgivende eksamen på kandidatniveau
- At projektbeskrivelsen bygger på en tydelig og relevant idé til, hvordan det valgte emneområde kan udforskes med udgangspunkt i en dansk kontekst.
- At det foreslåede forskningsprojekt kan supplere og understøttes af igangværende forskning på forskningslaboratorium 1 og 3.
- At det foreslåede projekt kan udvikles til et afgrænset og gennemførligt forskningsprojekt inden for rammerne af arkitektskolens treårige ph.d.-uddannelse.
- Om ansøgerens CV, publikationsliste og portfolio dokumenterer relevante erfaringer, der kan understøtte et ph.d.-studie med det foreslåede emneområde. Det er dog ikke et krav at kunne dokumentere erfaringer for at ansøge.
Ansættelsesudvalget udvælger efter bedømmelsen de ansøgere, der indkaldes til samtaler i relation til den specifikke stilling.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil ske efter protokollat om ph.d.-stipendiater i Cirkulære om overenskomst for akademikere i staten (retsinformation.dk)
For ikke-dansktalende kandidater forventes en tilegnelse af det danske sprog på brugerniveau inden for en treårig horisont for at kunne bidrage til forskningslaboratoriernes eksterne netværk og samarbejder.
Du kan læse mere om vores vision her: Skolens vision - Arkitektskolen Aarhus (aarch.dk) og mere om skolen her: Læs mere om skolen på aarch.dk
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.
Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Pædagog
- Århus C
- Onsdag den 10. maj 2023
Lignende jobs
-
Skolepædagog søges til kombineret stilling støttel...
[xxxxx] søger en skolepædagog snarest til et barselsvikariat på 27 timer om ugen. Stillingen kræver at du er pædagog uddannet (skole eller socialpædagog) Vi tilbyder bl.a.:.- Pædagog
- Hasselager
-
Vikarstilling: Rosenvangskolen søger en pædagog og...
Vi mangler dygtige kolleger, der kan hjælpe os igennem en periode, hvor to faste medarbejdere er på hhv uddannelsesforløb og barsel.Vikariatet som lærer ligger i uge 47 og 48. Skemaet indeholde..- Pædagog
- Århus
-
Dygtig PÆDAGOG søges til vuggestue
Dygtig Pædagog søgesSøndervang-Vestergård Dagtilbud søger en pædagog til den integrerede institution Træhøjen på Onsholtvej 69 A i Viby J. Vi tilbyder en pædagogstilling i vuggestuen på fuldtid med..- Pædagog
- Århus
-
Er du kreativ faglig socialpædagog så se her..
Om jobbet:Bøgeskovgård Aktivitetscenter søger en medarbejder med pædagogisk relevant uddannelse 30 t. om ugen med start 1. januar 2025. Stillingen er en begivenhedsbestemt stilling.Bøgeskovgård A..- Pædagog
- Århus
Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus C
Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Århus C over tid
Dato | Alle jobs som pædagoger |
---|---|
7. november 2024 | 4 |
6. november 2024 | 4 |
5. november 2024 | 3 |
4. november 2024 | 3 |
3. november 2024 | 4 |
2. november 2024 | 4 |
1. november 2024 | 5 |
31. oktober 2024 | 5 |
30. oktober 2024 | 6 |
29. oktober 2024 | 6 |
28. oktober 2024 | 7 |
27. oktober 2024 | 7 |
26. oktober 2024 | 7 |
25. oktober 2024 | 4 |
24. oktober 2024 | 6 |
23. oktober 2024 | 6 |
22. oktober 2024 | 6 |
21. oktober 2024 | 6 |
20. oktober 2024 | 6 |
19. oktober 2024 | 6 |
18. oktober 2024 | 6 |
17. oktober 2024 | 6 |
16. oktober 2024 | 6 |
15. oktober 2024 | 6 |
14. oktober 2024 | 5 |
13. oktober 2024 | 5 |
12. oktober 2024 | 5 |
11. oktober 2024 | 5 |
10. oktober 2024 | 5 |
9. oktober 2024 | 5 |
8. oktober 2024 | 5 |