BORGERCENTER VEST - 2 ledige pædagogstillinger på Bofællesskabet Vintervej. - 8210

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Vi søger en pædagog til en fast stilling på 30 timer ugentligt og en barselsvikar på 30 timer ugentligt. Begge stillinger fordrer interesse for det sundhedsfaglige område.

Om jobbet:Bofællesskabet Vintervej er en del af Borgercenter Vest, Aarhus Kommune, Voksenhandicap. Bofællesskabet er 5 år gammelt. Det er et bosted for 36 borgere med udviklingshæmning og aldersrelaterede udfordringer. Huset er bygget specifikt til målgruppen og tanken er at beboerne bliver boende her resten af deres liv. Vi arbejder ud fra EDEN-principperne, som handler om ”at forbedre oplevelsen af velbefindende for ældre mennesker, og de som drager omsorg for dem. Dette gøres ved at skabe et levested, hvor enhver kan gro så livet er værd at leve.” Vi arbejder til stadighed for at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed. Der er ansat forskellige faggrupper i tilbuddet med en overvægt af pædagoger.
Som en del af Aarhus Kommune arbejder Bofællesskabet Vintervej ud fra Fælles Fagligt Strategi, som er en del af processen ”Voksen Handicap gentænkt” hvor fokus rettes mod borgerens livsmestring. Vi lægger stor vægt på beboernes selv- og medbestemmelse.
Vi arbejder ud fra Aarhus kommunes og borgercenter Vests grundlæggende værdier; TROVÆRDIGHED, RESPEKT, ENGAGEMENT OG SAMMENHÆNG.
Vi bruger Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Praksis (KRAP), den systemisk anerkendende tilgang. Vi bruger CSC til dokumentation og borgernes handleplaner indeholder mål for indsatsen.

Din profil:Vi forventer at:
  • du har en relevant faglig uddannelse – gerne med kendskab til demens
  • du har interesse for det sociale område og respekt for den enkelte beboers integritet
  • du er indstillet på, at personlig pleje er del af arbejdet
  • du har gode IT-kompetencer og kvalifikationer i forhold til skriftlighed. Dokumentation sker via CSC-social
  • du er engageret, stabil og initiativrig.
  • du kan optræde/handle selvstændigt
  • du er ansvarsbevidst og i besiddelse af gode samarbejdsevner og kan bidrage til samarbejde på tværs i bofællesskabet- også med andre faggrupper.
  • du kan fungere i et uformelt miljø med et højt tempo. Beboerne sætter pris på ”spas” og musik i hverdagen.
  • du prioriterer pårørendesamarbejde
  • det er en fordel, hvis du har kørekort, men ikke et krav


Derfor skal du vælge os:
  • du bliver en del af et relativt nyt arbejdsmæssigt fællesskab. Vi arbejder teambaseret.
  • du får et job med stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.
  • du får en arbejdsplads, hvor fagligheden vægtes højt.
  • der er mulighed for løbende kompetenceudvikling.

Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger.
Løn og ansættelsesvilkår:Arbejdstiden er skiftende i tidsrummet kl. 7.45-22.15 og der arbejdes hver anden weekend
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst for området.
Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 30 for begge stillinger.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Hvis du vil vide mere:Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Helga Breinholt på telefon 41858872
AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist: d. 27. maj 2020
Om os:
Borgercenter Vest er en del af Voksen Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.
I Borgercenter Vest arbejder med udgangspunkt i et Fælles Fagligt Fundament der gælder for hele Voksen Handicap. Det pædagogiske metodeafsæt er OCN, KRAP, ASK, Neuropædagogik og Åben Dialog. Derudover har vi i Borgercenter Vest ansvaret for specialet Autisme på tværs af Voksen Handicap. Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi er innovative og tilbyder gerne nye og utraditionelle løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Århus V
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Århus V over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1