Blovstrød Klyngen søger 6 pædagoger - Kom og vær med til at udvikle vores nye børnehuse!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

I takt med indskrivningen af børn i vores nye børnehuse skal vi have besat 6 stillinger fra 1. oktober 2021. For alle stillingerne gælder det, at timetallet kan være fleksibelt fra 30–35 timer fortrinsvis i tiden mellem kl.7.00 og 17.00. Der vil være personalemøder, pædagogiske dage, forældrearrangementer og lignende, som placeres uden for åbningstiden.

Om os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj Social Kapital, der vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Allerød Kommune er i gang med at skabe rammerne om en voksende bydel i Blovstrød. Der er i den forbindelse blevet bygget to nye moderne børnehuse med plads til 150 børn i hvert hus og en legestue til dagplejen i det ene hus.

Blovstrød Klyngens to nye huse er placeret som nabo til skolen. Vi flyttede ind i det første nye, fantastiske hus i februar 2019 og er flyttet ind i det andet nye hus pr. 1. februar 2021. Sammen med skole, klub og dagpleje er vi således i gang med at udvikle Blovstrøds Børne- og Læringsby.

Du kan læse mere om visionerne for helhedsplanen her : https://www.alleroed.dk/politik/hoeringer-og-tilladelser/hoeringer/hoering-helhedsplan-for-blovstroed-boerne-og-laeringsby

Vi har en grøn profil og værdsætter udelivet højt. Det betyder, vi blandt andet bruger legepladsen som en forlængelse af vores huse og laver planlagte aktiviteter og lege i uderummet. Vi har fokus på, at børnene får kendskab til naturen, sundhed, bevægelse og tænker i miljø og bæredygtighed.

Vi arbejder ud fra et ressourcesyn og positive forventninger med anerkendende kommunikation i forhold til børn, forældre og kolleger. Vi har gennemgående en engagerende forældregruppe, hvor vores værdigrundlag afspejles i mødet og i samarbejdet med familierne.

Vi lægger vægt på nærværende, aktivt deltagende og inkluderende voksne, der ser børnenes perspektiv og det enkelte barns muligheder. Derfor arbejder vi med at tilpasse og justere vores praksis, så den målrettes til netop det, som børnene har brug for.

Vores motto er: "Børn gør det godt, når de kan".

Vi arbejder ud fra Allerød Kommunes Børne- og Læringssyn: https://www.alleroed.dk/borger/familie-boern-og-unge/det-faelles-boerne-og-laeringssyn og vores pædagogik tager udgangspunkt i arbejdet med social inklusion, hvor alle børns adgang til meningsfulde fællesskaber vægtes højt.

Vores pædagogiske planlægning tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan – herunder børnesynet i læreplanen, styrkelse af pædagogikken i hverdagsrutinerne, vores evaluerings- og refleksionskultur og uddannelse af Faglige Fyrtårne. Vi planlægger dagligdagen med udgangspunkt i det, som børnene viser os, at de har brug for eller er optaget af. Vi arbejder med læringsmiljøer gennem hele dagen og har fokus på den legende tilgang med aktive, nærværende voksne i dels børneinitierede aktiviteter og dels vokseninitierede aktiviteter.

Vi arbejder teamorganiseret, hvor teamet af pædagoger og medhjælpere samarbejder om børnene på tværs af vuggestue- og børnehavealder. Teamorganiseringen betyder, at børnene har en glidende overgang fra vuggestue til børnehave, fra børnehavebarn til kommende skolebarn og videre til skolebarn. Det bevirker, at børnene har kendskab og tryghed ved hele teamets personale, hvilket er fordrende for børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring og giver tryghed i overgangene fra vuggestuebarn til børnehavebarn.

Om stillingen
Vi tilbyder en stilling i en velfungerende klynge med en høj Social Kapital, hvor vi vægter tværfagligt samarbejde, faglig udvikling og medindflydelse på egen hverdag højt. De grundlæggende værdier i vores arbejde er: Åbenhed, troværdighed og respekt. Når vi arbejder med vores kerneopgave, lægger vi vægt på tillid, trivsel, fællesskab og faglighed, der tilsammen bidrager med at skabe værdi for børnenes hverdag

Som pædagog er du medansvarlig for alle børns udvikling, trivsel, dannelse og læring og har derudover særligt ansvar i forhold til læreplansarbejdet, faglig refleksion, dokumentation, skriftlige handleplaner, forældrekontakt og samtaler om børnene. Du skal derfor være sikker i dine pædagogiske overvejelser såvel som i dokumentationsovervejelser, skriftlighed og kunne skabe udviklende læringsmiljøer med fokus på børneperspektivet i tæt relation med børnene og kollegaer.

Om dig
Vi søger pædagoger med følgende kvalifikationer og kompetencer:
  • Teoretisk og faglig velfunderet indenfor 0 – 6 årsområdet og med gode skriftlige kompetencer.
  • Reflekterer over egen og andres praksis gennem en nysgerrig og undrende tilgang.
  • Viden om og gerne erfaring i arbejdet med inkluderende fællesskaber.
  • Empatisk, nysgerrig, lyttende, legende og nærværende i dialog og samvær med børnene.
  • Energisk, initiativrig og kan arbejde selvstændigt i forhold til at tage ansvar, planlægge, udføre, dokumentere, reflektere samt evaluere pædagogisk praksis.
  • Viden om og gerne erfaring med forældrearbejde og tværfagligt samarbejde.
  • Fleksibel og kan arbejde på alle tider inden for vores åbningstid
  • Interesserer sig for og bidrager til et godt arbejdsmiljø.


Hvis du har særlig viden om et eller flere af nedenstående emner, vil det være et plus:
  • Natur og udeliv
  • Læringsmiljøer – især i uderummet
  • Digital dannelse
  • Motorik
  • Musik og kreativitet
  • Sprog i samspil og tidlig sprogtilegnelse
  • Børnefællesskaber
  • Viden om og gerne erfaring med de mindste børn

Du skal vælge os, hvis du:
  • vil være med i en helt unik proces med udviklingen af 2 nye, moderne børnehuse, der er bygget med udgangspunkt i nyeste forskning om udviklende læringsmiljøer i daginstitutioner
  • vægter din egen faglige udvikling højt og kan se dig selv som en del af ovenstående
  • vil være en del af en moderne daginstitution i rivende udvikling.

Du kan læse mere om os her: http://bhu-blovstroed.skoleporten.dk/sp

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere forud for ansættelsen.

Du er velkommen til at høre mere om stilingen hos klyngeleder Lone Sommer Hansen på 40 41 36 25.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 13. september 2021. Husk at oplyse i din ansøgning, hvilket timetal du ønsker mellem 30 - 35 timer pr. uge.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende fra uge 37.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0099082f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Allerød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7