Vikarstilling: Vi søger en hjertevarm engageret pædagog til et barselsvikariat i vores vuggestue ”Det Røde Kløver”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Allerød

Firkløveret i Allerød Kommune søger en pædagog til et barselsvikariat på ca. et år med tiltrædelse 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 32 timer om ugen.

Vi søger dig, som først og fremmest elsker småbørnspædagogikken, som møder verden med positive forventninger og som har en faglig indsigt i, hvad der skaber forudsætninger for det gode børneliv.

Mener du ligesom os, at alsidige og udviklende læringsmiljøer bidrager til det gode og læringsrige børneliv? Tør du lege med insekter og danse i regnvejr? Så er det dig, vi søger!

Om os
Vi er en del af Engholm-klyngen, hvor vi vægter "det nære i det store". Vi består således af tre børnehuse, hvor Firkløveret som det ene har fire mindre huse på samme matrikel, og det andet en skovbørnehave, Skovkløver ved Ravnsholt Skov.

Ansættelsen er som udgangspunkt i Firkløveret, men man bliver ansat i hele Klyngen.
Det er vigtigt, at du kan se dig selv i Klyngens værdigrundlag "FANE", som er det vi bygger vores organisation på. FANE dækker over værdierne: Fællesskab, Anerkendelse, Nysgerrighed og Engagement.

Vi tilbyder
  • engagerede og ansvarlige kolleger
  • et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør og fællesskab vægtes højt
  • en alsidig hverdag med forskellige aktiviteter og ture ud af huset
  • gode legepladser
  • et godt forældresamarbejde, som vægtes højt
  • stor individuel indflydelse på hverdagen
  • løbende efteruddannelse i børns motoriske og sproglige udvikling, som man kan blive en del af
  • et fagligt miljø på tværs af husene
  • et børnehus med en skarp motorisk profil, hvor nærmiljø, udeliv og naturen bruges dagligt
  • et børnehus hvor du kan udfolde og udvikle mange facetter af din faglighed i en tryg ramme.


Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Om stillingen
I stillingen skal du med andre pædagoger varetage det daglige ansvar for udviklingen af gruppens børn. Dette sker i samarbejde med såvel kolleger i gruppen som i resten af huset og resten af børnehuset. Dette sker også gennem målrettet og metodisk arbejde med de læringsmiljøer, der stilles til rådighed for børnene. Det er altafgørende, at du som pædagog går foran og sætter din faglighed i spil i forhold til hverdagspædagogikken og tillige påser, at børnene er i trivsel.

Du vil også i det daglige tager initiativ til udviklende forløb for de børn, som du har mellem hænderne med udgangspunkt i "den styrkede læreplan" og "det pædagogiske grundlag" og kan kommunikere det tydeligt til kolleger og forældre.

Læs mere her om Det fælles børne- og læringssyn

Du vil som pædagog være den som primært står for den daglige kontakt og samarbejde med forældrene. I Allerød Kommune arbejder vi målrettet med fastholdelse af børn i udfordringer i deres normale nærmiljø. Det betyder, at vi blandt andet løbende har børn i enkeltintegrations-forløb i børnegrupperne som en del af den tidlige indsats. Det er vigtigt at du, som pædagog sammen med andre pædagoger i dit hus, kan og vil løfte sådanne indsatser, hvis de er påkrævet i forhold til den børnegruppe, som du har ansvaret for. Dette altid i samarbejde med ledelsen og med støtte fra forvaltningens kompetenceteam.

Om dig
  • er engageret og ansvarlig
  • er åben, spontan og har humor
  • er stabil i fremmøde og fleksibel i forhold til arbejdstiden
  • har lyst og vilje til at bidrage til et godt arbejdsmiljø - både i det nære og i det større - hvor der er plads til faglig sparring - en god fortælling og et godt grin
  • er nærværende, kan sætte dig selv i spil og i stand til at reflektere over egen praksis
  • kommunikerer tydeligt og anerkendende om og med børn, forældre, kolleger og ledelse
  • har overblik og begge ben på jorden - også når det går stærkt
  • vægter et godt forældresamarbejde højt
  • synes musik, sang og bevægelse er naturligt i arbejdet med børn
  • forholder dig nysgerrigt til det du møder i hverdagen
  • kan arbejde struktureret med dataopsamling i forhold til børns spor eller et ønske om at lære det
  • vil være en del af den tidlige indsats i Allerød Kommune
  • vil være med til at sikre at alle børn bliver en del af fællesskabet.


Derfor skal du vælge os
Vi tager udgangspunkt i Allerød Kommunes børne- og ungepolitik, som vi forventer du sætter dig ind i og kan se dig selv i. Vi arbejder med den anerkendende og inkluderende tilgang og ser forskellighed som muligheder for læring for livet. Vi arbejder med fællesskaber, som det bærende i menneskers liv. Det betyder blandt andet at vores faglighed og analytiske tilgang over for den enkelte, er nødvendig for at skabe plads og forståelse for individet i fællesskabet.

Vi arbejder samtidig med hele familien, derfor er samarbejdet med sundhedsplejersker og skolerne et helt naturligt felt, som vi dyrker i forhold til de børn/søskende, der snart skal modtages og de børn, som vi skal sende eller allerede har sendt i skole. Da vi arbejder i og med fællesskaber, vil du derfor aldrig stå alene med opgaver - og der vil altid være mulighed for relevant sparring og støtte med såvel kolleger, ledelse og eksterne rådgivere i vores kompetence-team. Netop med det formål at støtte op om dig og vores fælles vækst og udvikling af vores faglige fælleskab.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.55 - 17.00 på hverdage - dog mellem kl. 6.50 - 16.30 på fredage. Der vil hen over året kunne forekomme weekenddage, hvor man forventes at deltage i kurser eller personaledage, samt månedlige aftenmøder efter kl. 17.00.
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Er du interesseret?
Du er meget velkommen til at kontakte Line Mogensen Christiansen på 2483 7477 i forhold til stillingen.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende i hele perioden og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og eventuelt andre relevante bilag via linket i annoncen senest 27. juni 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ae815be4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Allerød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9