Lillevang Skole søger specialpædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du være en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at lave god skole? Så er det dig, vi søger!

Lillevang Skole søger en special-/socialpædagog, primært med opgaver omkring vores ældste specialklasseelever med ansættelse pr. 1. oktober 2022 eller gerne før. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling, men en deltidsstilling kan også være en mulighed.

Er du nyuddannet eller ved at være færdiguddannet, så er der her gode muligheder for at blive en del af et stærkt fællesskab.

Om os
Lillevang Skole er en distriktsskole med to afdelinger, 0. - 5. klasserne på Afdeling Skovvang og 6. - 9. klasserne på Afdeling Lillerød. Derudover har vi specialklasser, modtageklasser og Centerklasser. Skolen rummer ca. 800 elever på det almene område og ca. 60 elever i de forskellige gruppeordninger. Vi har mentorordning for nyuddannede i det første skoleår.

Specialklasserækken er Allerød Kommunes skoletilbud for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Vores elever er lige så forskellige som alle andre børn. Dog har de det tilfælles, at læring er en udfordring på den ene eller anden måde. De har brug for en særlig indsats for at kunne udvikle deres potentiale bedst muligt. På Lillevang Skole har vi typisk mellem 5 - 10 elever i hver specialklasse.

Vi vil være glade for en pædagog, som i samarbejde med kolleger, ledelse og PPR kan være med til at skabe læring og trivsel for eleverne i specialklasserækken.

Vi søger dig som
  • Synes det er spændende at finde veje til den enkelte elevs emotionelle og sociale udvikling, fordi det ikke er givet, at den gængse vej virker
  • Har gode relationskompetencer og fokus på elevernes deltagelsesmuligheder
  • Bevidst vælger at fejre de små sikre succeser med eleven; Det eleven lykkes med og det eleven kan - og altid i en grundlæggende anerkendende tilgang til kerneopgaven
  • Kan samarbejde med kolleger om at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever - fagligt og socialt
  • Kan arbejde med handleplaner, dokumentation og pædagogiske notater
  • Kan indgå i teamsamarbejde og har evnen til at planlægge, gennemføre og efterbehandle indsatser i samarbejde med kolleger
  • Kan være i tæt samarbejde med familier
  • Er pædagogisk nysgerrig og vil udforske og udfordre egen og kollegers praksis
  • Har ambitioner på børnenes og sit fags vegne og ønsker at bidrage til skolens og elevernes udvikling.


Du bliver en del af et kerneteam, som planlægger med høj grad af holddannelse på tværs af de to specialklasser på afdelingen således, at eleverne får de mest optimale rammer for deres læring og udvikling. Du har lysten til at indgå i teamsamarbejdet, og du har evnen til at reflektere over undervisning, elevernes trivsel og pædagogisk udvikling sammen med kerneteamet. Samarbejdet er tværfagligt med lærere, pædagogmedhjælpere, PPR og andre relevante fagpersoner.

Der er løbende supervision med PPR-psykologen for at understøtte teamets sparring, faglige refleksioner og handlemuligheder. Der vil være løbende mulighed for kompetenceudvikling både individuelt og i teamet.

Hvad kan vi tilbyde?
På Lillevang Skole går faglighed, trivsel og fælleskab hånd i hånd. Det er i fællesskabet, at vi inspireres og udvikles, og bliver til dem vi er. Vi ruster eleverne fagligt til fremtiden, og til at indgå positivt i de fællesskaber den byder på. Lærere og pædagoger er organiseret i årgangsteam, som samarbejder om årgangens klasser, undervisning, pædagogiske aktiviteter og udvikling af praksis.

Vi arbejder ud fra kommunens fælles børne- og læringssyn – som kan du læse om her:
Det fælles børne- og læringssyn

I skolens hverdag vægter vi den demokratiske dannelse og ønsker at bidrage til en forbedring af klodens fremtid - det betyder blandt andet, at vi arbejder strategisk med FN’s verdensmål og børnekonventionen som en del af skolens hverdag. Afdeling Skovvang er certificeret som UNICEF Rettighedsskole, mens Afdeling Lillerød certificeres i indeværende skoleår.

Lillevang Skole vægter det kollegiale samarbejde og samvær højt. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Skolen ligger blot ti minutters gang fra S-toget, tæt på naturen og grønne områder.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Her kan du læse om: Vores leder- og medarbejdergrundlag

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte os og høre om stillingen ved at ringe til: Skoleleder, Tue Bach Andersen på 51 15 74 75.

Se mere om skolen her: Lillevang Skole

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

I ansøgningsperioden vil der løbende blive indkaldt til samtaler og vi indhenter referencer og straffe oplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis og evt. andre relevante bilag via linket i annoncen senest 20. august 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Tirsdag den 09. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Frisk pædagog der kan bruge en hammerEr du pædagog der gerne vil arbejde med unge? Kan du reparere cykler, flække brænde og bruge vores dejlige have med shelter og bålsted i det pædagogiske arb..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Ny Hammersholt Børnehus søger 3 pædagoger med forkærlighed for udvikling og trivsel, til vores vuggestue og børnehaveafdeling.Stillingerne er på 37 timer.Tiltrædelse: Den 1. september 2024.Om..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Allerød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5