Specialpædagog til A1 - undervisning & SFO på Ravnsholtskolen (gruppetilbud)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Ravnsholtskolen i Allerød Kommune søger en engageret og positiv smittende pædagog med specialpædagogisk erfaring og/eller interesse til vores gruppeordning. Vores gruppeordning har eksisteret siden 2011 og har på nuværende tidspunkt klasser på tre trin: indskoling, mellemtrin og udskoling.

Den ledige stilling er placeret i vores indskolingsgruppe, i undervisning og SFO (gruppeordningen). Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1. januar 2024.

Om os

På Ravnsholtskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har et flerfagligt personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at skabe nysgerrighed og samarbejde.

Vi har fokus på at gøre alle børn parat i samarbejde med forældre. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen. Og vi gør det med vilje!

Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe med en populær og aktiv personaleforening.

Pr. 1. august 2023 er Ravnsholtskolen igen blevet en selvstændig folkeskole, efter 6 år som en del af distriktsskolen Kratbjergskolen

Ravnsholtskolen har en særdeles god beliggenhed op til skov og grønne områder, vi er nemme at nå med offentlige transportmidler. Skolen er velfungerende med gode traditioner for både børn, forældre og personale, hvor engagement, tillid og faglighed er nøgleord.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Om stillingen

Gruppeordningens målgruppe er normaltbegavede børn, som kan være i vanskeligheder ift. opmærksomhed, koncentration, impulsivitet - eksekutive funktioner i det hele taget, herunder ift. adfærds- og emotionel regulering.

Pædagogikken bliver tilpasset den respektive målgrupper og ikke mindst det enkelte barns behov. Pædagogikken bygger på kontinuitet, forudsigelighed og genkendelighed, både med hensyn til rammer, struktur og relationer.

Selv om dagen er kendetegnet ved fast struktur med dagsprogrammer, ugeskemaer og årsplaner, tør vi også "sætte skolen fri", løsne op og træde uden for rammen, frem for at stramme ind, når det tjener børn og opgaven bedst.

Vi tager udgangspunkt i børnenes styrkesider, motivation og der arbejdes i varierende grad med alternative kommunikationsformer og forståelses­fremmende strategier i form af visualisering og konkretisering. Vi arbejder med gentagelse, forberedelse ved skift, hjælp til følelses- og adfærds­mæssig regulering osv. Der er et tæt samarbejde mellem skole/SFO og hjem.

Dine nye kollegaer i undervisning og SFO er dygtige og fagligt kompetente, og de er gode til at holde sig opdaterede om nyeste viden inden for specialpædagogik. Vi har et tæt samarbejde, og du har mulighed for at påvirke din og børnenes hverdag med dine kompetencer.

I A1 gruppen er i 3 fast tilknyttede lærere/pædagoger. Der er et tæt samarbejde mellem A1 og SFO – samt mellem almen og specialområdet, og A1 er en del af skolens indsatsområde "mellemformer" på 0-1 årgang.

Alle børn indskrevet i gruppetilbuddene, er tilknyttet en almenklasse, men henblik på udvikling af interesse og/eller arbejdsfællesskaber med disse.

Du vil i din daglige funktion være ansvarlig for at sikre overgangen mellem undervisning og SFO, og har derfor et bredt kendskab til kultur, aktiviteter samt børn og voksne i SFO, for derved at kunne sikre de bedst mulige deltagelsesmuligheder og relationer for børnene. Du er skemalagt i både undervisning og SFO, deltager i ture, udflugter og arrangementer, hvor børn fra A1 deltager, ligesom du dækker dage i skoleferierne.

I gruppeordningen arbejdes der tæt med andre faggrupper, såsom PPR-psykolog, fremskudt socialrådgiver og familievejledere. Vi tilbyder et job, hvor der er tæt sparring med kollegaerne, og hvor man ikke står alene med de "svære" beslutninger. Det er et job, hvor to dage sjældent er ens, men hvor der er masser af grin og humor.

Allerød Kommune er desuden en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.

Om dig

Vi søger en pædagog, der har:

  • Erfaring med specialpædagogisk arbejde med børn, der har et specialpædagogisk behov
  • Erfaring med at arbejde med læring i anderledes rammer end skolerammen (bl.a. skole ud af huset)
  • Stærke relations- og samarbejdskompetencer både i arbejdet med børn, forældre og kolleger
  • Mod på at vise børnene handlestrategier, selv når der er modstand
  • Lyst til at arbejde med børnenes omgivelser og finde ressourcer og muligheder
  • Mod på at indgå i et forpligtende forældre arbejde
  • Et altid ordenligt og nuanceret sprogbrug, når vi taler og beskriver vores børn og forældre
  • Ser hver dag som en mulighed for læring/udvikling og glæde
  • Ser vigtigheden i samarbejdet med SFO og almen på vegne af vores børns udvikling
  • Ser dig selv i kommunens Børne- og læringssyn

Vi søger således en pædagog, der har lyst til at indgå i et ambitiøst projekt om at implementere Ravnsholtskolens ambition om, at alle børn, der går på Ravnsholtskolen, lærer, trives, dannes og bliver klar til, hvad livet senere byder.

Vi søger derfor en kollega, der falder godt ind i skolens særlige Ravnsholt-ånd, og som os andre bidrager positivt ind i det forpligtende samarbejde med gode kolleger om børnenes læring, trivsel og udvikling og tror på at du værdsætter og fungerer godt i et tæt teamsamarbejde med de øvrige medarbejdere.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for indskolingen Winnie Selvig på 28 18 38 88 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest søndag den 5. november 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 45.

Vi indhenter referencer inden tilbud om ansættelse. Forud for endelig ansættelse vil der blive indhentet straffeoplysninger og børneattest.

Løn – og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger og forhåndsaftale.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=549b8f95)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Ny Hammersholt Børnehus søger 3 pædagoger med forkærlighed for udvikling og trivsel, til vores vuggestue og børnehaveafdeling.Stillingerne er på 37 timer.Tiltrædelse: Den 1. september 2024.Om..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO Mini (0.- 2. klasse), Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og Li. Lyngby. Denne stilling er tilknyttet .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Lidt om osVi er en 0-6 års institution med plads til 22 vuggestuebørn og 35 – 38 børnehavebørnKlostervangen ligger centralt placeret i Hillerød og er en del af områdestrukturen Område ÆbelholtHus..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Helsingør

    Er du uddannet pædagog? Har du erfaring med at støtte borgere med komplekse behov og vil du gøre en forskel i en kvindes hverdag?Om opgavenStillingen er hos en 32-årig kvinde, der bor sammen med si..
    • Pædagog
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Allerød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 5
11. juli 2024 4
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3