Pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

Prærien – Aulum Kristne Daginstitution, søger
En entusiastisk, nysgerrig pædagog

Sprudler du i samværet med børn? Kan du motivere, involvere og udfordre dem i leg?
Har du lyst til at arbejde i en daginstitution med højt til himlen og plads til at være sig selv? Sætter du pris på engagerede og dygtige kollegaer? Så er det måske dig, vi har brug for!

Vi søger en kollega, der sammen med os er nysgerrig på, hvad det gode børneliv er i den virkelighed, som vi som daginstitution tilbyder. En voksen, der engagerer sig i børnenes liv og giver dem nærvær og tryghed i dejlige og udviklende stunder på deres gode såvel som mindre gode dage.

Vi forventer, at du kan tilslutte dig daginstitutionens grundlag og værdier, samt at du kan bruge dette i relationerne til børn, forældre og kollegaer.

Du ser det værdifulde i at udvikle den pædagogiske praksis for at skabe tydelige og strukturerede rammer for børnene. Vi forventer, at du har en uddannelse som pædagog. Erfaring fra en anden børnehave og eventuelt foreningsarbejde, samt fleksibilitet i forhold til arbejdstid, er en fordel.

Du bliver ansat som pædagog, men hvis du går med en lederspire i maven, er der mulighed for at afprøve eller udvikle dig i retning mod denne drøm. Der er mulighed for at arbejde med sprogkoordinatorfunktionen, eller få uddannelse hertil, hvis det har din interesse.

Ansøgningsfrist er søndag d. 21. november 2021
Vi afholder samtaler den 24. og 25. november.

Stillingen er i børnehaven. Vi håber på den helt rette til vores fantastiske sted og håber at vedkommende kan starte 1. januar 2022. Timetallet er fleksibelt mellem 30-35 timer.

Se hele stillingsopslaget på www.prærienaulum.dk/nyheder
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=abf6fa4c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aulum
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger en dygtig socialpædagog til en 30-timers stilling. Stillingen er et barselsvikariat indtil foråret 2025.På Viften bor der 6 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aulum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1