- Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Elsker du arbejdet som pædagog, men trænger til nye udfordringer? Så kunne Globen være det helt rigtige sted for dig. Vi søger en pædagog til stilling på 37 timer med tiltrædelse hurtigst muligt.

KOM OG BESØG OS
Børnehuset Globen er afgjort et besøg værd og vi vil kun være glade for at vise rundt og fortælle om os selv. Vi holder til i et rigtigt dejligt hus, som snart kan fejre 8 års fødselsdag. Huset rummer mange gode muligheder for at organisere sig i mindre grupper og udfolde sig både fysisk og kreativt, både i spontane aktiviteter samt i mere tilrettelagte projekter.
Nok har vi ikke verdens største legeplads, men vi har dog vores helt egen mini skov med en dejlig stor bålhytte. Når vi får brug for at se noget andet, eller bare at komme lidt ud i det blå, cykler vi gerne afsted med ladcyklerne fyldt med glade børn.

FAMILIEGRUPPER OG DET SÆRLIGE VED OS
Globens børne- og forældregruppe afspejler området vi bor i med mangfoldighed som største fællesnævner. Vi har organiseret vores hus i familiegrupper sådan at børnene går sammen med andre børn fra 0-5 år på den samme stue i hele deres institutionsliv. Vi oplever at dette giver rigtig gode forudsætninger for et langt og tæt samarbejde med vores familier. Det giver samtidigt også mulighed for, at børnene kan udvikle sig i eget tempo, mens de spejler sig i andre børn, som matcher dem godt uden de nødvendigvis er helt alderssvarende.
Foruden familiegrupperne i Globen, rummer huset også Ballerup kommunes specialgruppe for børn med forskellige udviklingsforstyrrelser ligesom også indslusningsgruppe Sesam, som er Ballerup kommunes tilbud for nytilkomne flygtninge og indvandre, bor i huset.

DINE KOMMENDE KOLLEGAER
Personalegruppen består af ca. 20 medarbejdere samt vikarer, køkken- og rengøringspersonale. Vi spænder vidt både alders- og erfaringsmæssigt, hvilket giver en god dynamik, fagligt og socialt.

DIN ARBEJDSPLADS
Vi er en stor og dynamisk arbejdsplads, hvor det er vigtigt løbende at have fokus på vores indbyrdes kommunikation, rummelighed og fleksibilitet. Vi møder hinanden med en god portion humor for at sikre det gode arbejdsmiljø, og de bedste forudsætninger for, at både børn og voksne trives og er glade for at komme hver eneste dag.
Vi tager os selv og dem vi samarbejder med alvorligt i vores arbejde med børnene. Vi arbejder gerne tværfagligt og har kontakt til PPR samt de pædagogiske konsulenter, som vi ser som et godt supplement til vores egen faglighed. I vores praksis tager vi udgangspunkt i Ballerup kommunes Børne- og ungestrategi og det systemiske børnesyn, der er beskrevet heri.

KOMPETENCER OG KVALIFIKATIONER
  • Du er tydelig og autentisk i samværet med børn og voksne
  • Du kan træde i karakter og tage selvstændigt ansvar for planlægning og udførsel af møder, samtaler og aktiviteter
  • Du evner og har lyst til at reflektere over egen og fælles praksis
  • Du er loyal over for beslutninger og aftaler på både din stue, i huset og i distriktet
  • Du evner og har lyst til at indgå i vores udvidede forældresamarbejde, hvor vi ofte kommer tæt på hele familien
  • Du er en empatisk person, der møder børn og forældre på en ligeværdig og anerkendende måde. Ligeledes har du lyst og mod på at arbejde med børn i vanskeligheder
  • Du har taget stilling til, at det er en stor institution med de fordele og udfordringer det medfører
  • Du har indsigt i eller erfaring med sprogarbejde. Det er en fordel hvis du har kendskab til Dialogisk læsning, da vi bruger dette som metode i hele distriktet.


OM DISTRIKTET
Globen er en del af distrikt Hedegården. Distriktet består af 4 afdelinger, der hver har deres særpræg og fordeling af børnegrupper. Vi oplever, at det er en styrke at være et fælles distrikt med ca. 80 ansatte og fælles ledelse. Vi profiterer af at kunne holde kurser på tværs af afdelingerne, holde fælles p-møder, sociale arrangementer, skovuger for alle de kommende skolebørn og mange flere spændende aktiviteter, hvor der både er fokus på udvikling, faglighed og vidensdeling, men samtidigt også mulighed for at hygge sig og mødes med de kollegaer man ikke ser til dagligt. Vores pædagoger er i efteråret 2018 påbegyndt en række spændende kursusforløb i BAL (Ballerups analyse af læringsmiljøer). Kursusforløbet løber over de kommende 2 år og der er god mulighed for at hoppe med på vognen og få del i det spændende udviklingsforløb.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Der indhentes referencer og børneattester på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger kontakt pædagogisk leder Christel på telefon 4477 1639.
Vi opfordrer til at du kommer forbi og ser institutionen. Ring og lav en aftale.
Vi gør derudover opmærksom på, at vi er en røgfri arbejdsplads.

ANSØGNINGSFRIST: 20. DECEMBER 2019 - KL. 12.00
Der vil blive afholdt samtaler løbende dog senest i uge 2

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b43a3044)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ballerup
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Skattekisten søger en pædagog til vores basisgrupp...

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og 2 storbørnsgrupper, samt to basisgrupper med børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 15
18. september 2024 15
17. september 2024 16
16. september 2024 17
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 22
12. september 2024 16
11. september 2024 16
10. september 2024 18
9. september 2024 19
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 20
5. september 2024 18
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 19
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 17
29. august 2024 14
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 12
20. august 2024 10