To Pædagoger til Birkegårdens vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du omsorgsfuld og fagligt reflekterende - og ser du samarbejdet med kollegaer og familier omkring børns trivsel som en faglig styrke. Så skal du læse videre her.

I Birkegården mangler vi to uddannede pædagoger til et af vores vuggestueteams.
to pædagoger, der vil arbejde med relationer, tilknytning og fællesskab, som det pædagogiske fundament og som både er fagligt reflekterende og selv reflekterende.

Begge stillinger er mellem 31-37 timer pr. uge.
Da stillingerne er til samme team, skal I se det som en udfordring, at starte op sammen - med en kollega der også er ny. I vil blive tæt støttet af ledelsen i denne proces.

Vi ser gerne at mindst én af jer har erfaring med vuggestuearbejdet.
Det er vigtigt for os at få ansat det rette team, derfor vil vi være meget omhyggelige i vores ansættelsesproces.

VI SØGER PÆDAGOGER
  • Der ser vigtigheden i den nære omsorg, og i tilknytning- og relations arbejdet med både børn og forældre
  • Der kan skabe tryghed, nærvær og læring i børnehøjde
  • Der kan reflektere over egen praksis og dele sin viden og erfaring i sparring med kollegaer
  • Der kan tilrettelægge det pædagogiske arbejde med udgangspunkt i det enkelte barn og fælleskabet – og i samarbejde med sine kollegaer
  • Der har fokus på børneperspektivet
  • Der vil være på gulvet, lege med og være aktiv deltagende, når det giver mening
  • Der har lyst til og evner at indgå i vores udvidede forældresamarbejde, hvor vi ofte kommer tæt på hele familien
  • Der gerne vil arbejde med udsatte børn og familier og kan indgå i tværfagligt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Som gerne vil være ude i alt slags vejr.


OM OS
Birkegårdens børne- og forældregruppe afspejler området vi bor i. Vi har villa kvarteret på den ene side og socialt boligbyggeri på den anden. Mangfoldigheden er vores største fællesnævner.

Vi er 48 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og ca. 22 medarbejdere, der er fordelt i 3 huse. Dette gør, at vi har god mulighed for at skabe overskuelighed og nærhed i en ellers stor institution, Derudover har vi måske Ballerups største legeplads med bakker og bålhytte og masser af mulighed for udendørs aktiviteter og motorisk udfoldelse.

I det daglige arbejder vi temaorienteret med udgangspunkt i vores læreplan, det enkelte barn og de enkelte børnegrupper. Arbejdet tilrettelægges blandt andet med baggrund i den didaktiske metode Tematiseret Dialogisk læsning, BAL (Ballerups analyse af Læringsmiljø) og Theraplay inspireret metode.

I vores praksis tager vi udgangspunkt i, Ballerup kommunes Børne- og ungestrategi og det systemiske børnesyn, der ligger i heri.

Pt. deltager vi i et stort projekt i samarbejde med Københavns Professions-højskole. Projektet hedder Sammen om børn. Der kan læses mere om dette på Ballerup Kommunes hjemmeside.

DISTRIKTET
Birkegården er en del af distrikt Hedegården, der består af 4 børnehuse, samt den kommunale dagpleje, med hver deres særpræg. I distriktet har vi et rigtigt godt samarbejde på tværs af børnehusene og dagpleje. Vi ser det som en som en styrke at være et fælles distrikt med ca. 100 ansatte og fælles ledelse og tænker nye tanker om hvordan vi i denne tid, kan skabe fælleskaber på afstand, med fokus på udvikling, faglighed, vidensdeling og sociale fællesskaber.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes referencer og børneattester på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger kontakt: Pædagogisk Leder Birgitte Liliendal på telefon 4047 6931 eller pædagogiske leder Stine Kofoed på telefon 4477 3838
Vi opfordrer til at du kommer forbi og ser institutionen.

Vigtigt: Vi gør opmærksom på at vi er en røgfri arbejdsplads.

ANSØGNINGSFRIST: 11. juli 2021

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ballerup
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 8
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 12
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 18
16. juni 2024 20
15. juni 2024 20
14. juni 2024 22
13. juni 2024 19
12. juni 2024 19
11. juni 2024 18
10. juni 2024 19
9. juni 2024 19
8. juni 2024 19
7. juni 2024 19
6. juni 2024 16
5. juni 2024 18