Klubpædagog til Modtagecenter Sandholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Røde Kors asylafdeling søger en kvalificeret pædagog til Modtagecenter Sandholm. Stillingen vil primært være i klubtilbuddet, som er for aldersgruppen 6-16 år.

Børn og unge, som bor i Modtagecenter Sandholm med deres forældre, tilbydes i store træk de samme dag- og fritidstilbud som dem, der bor i det omkringliggende samfund. Opholdet på modtagecentret er dog præget af en række forhold, som er anderledes end for de fleste andre børn og unge i samfundet. De bor i et multikulturelt miljø, hvor der bliver talt mange forskellige sprog, familiernes ophold på centret er typisk ganske kort tid, og nogle børn og deres familie er belastet af traume, tab og afsavn. Det stiller et helt andet krav til det pædagogiske arbejde på centret.

Dagligdagen er præget af høj faglighed, med fokus på det enkelte barns trivsel. Vi arbejder pædagogisk målrettet, med en fast daglig struktur i alle tilbud. Dagligdagen bygger på faste aftaler medarbejderne imellem.

Vi er på udkig efter en kollega, som er nysgerrig og engageret, og som har lyst til at blive en del af et stærkt og professionelt team bestående af pædagoger og pædagogiske medarbejdere i hhv. vuggestue, børnehave og klub - de fleste med solid erfaring fra arbejdet med børn og unge i asylfasen.

Vores overordnede opgave er at skabe en tryg, værdig og meningsfuld hverdag med fremtidsperspektiv for beboere, mens de befinder sig i asylfasen.

Du kan læse mere om Modtagecenter Sandholm her.

Arbejdsopgaver:
Som klubpædagog er du med til at sikre, at børn og unge får udviklende og pædagogisk kvalificerede dag- og fritidstilbud, og du byder meget gerne ind med kreative, musiske eller andre relevante kompetencer til brug i tilbuddet. Listen er ikke udtømmende, men her er et udpluk af dine væsentligste opgaver:

Støtte og vejlede forældrene, så deres forældreevne bevares og styrkes
Observere, vurdere og beskrive børn og unge med henblik på at afdække særlige behov af fysisk, psykisk eller social art og medvirke til udarbejdelse af handlingsplan for børn og unge med særlige behov
Indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper, herunder deltage i tværfaglig koordinering med evt. indsats/støtteforanstaltning for øje
Dækker vagter i børnehaven under ferie og sygdom.

Hvem er du:
Du er uddannet pædagog og har relevant erhvervserfaring – gerne fra arbejde med en sammenlignelig målgruppe eller socialt udsatte børn og familier. Du har kendskab til og interesse for at arbejde i et multikulturelt miljø og med mennesker i udsatte positioner.

Som person har du stærke relationelle kompetencer og er god til håndtering af konflikter og uforudsete hændelser. Du er rolig og empatisk, og du er i stand til at arbejde struktureret og pædagogisk målrettet. Du er idérig, fordomsfri, rummelig, og du værdsætter at reflektere over egen praksis og er tydelig om egne grænser. Du besidder gode kommunikative evner i tale og på skrift, taler engelsk og gerne også andre sprog end dansk.

Vi tilbyder:
Hos os får du et spændende arbejde i en landsdækkende organisation med et humanitært værdigrundlag og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil få en spændende hverdag med kompetente, motiverede og engagerede kolleger, hvor nærvær og medmenneskelighed er kerneværdier.

Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter overenskomst med HK/SL (Staten)
Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Mødetid vil være formiddag, eftermiddag og 2 aftner om ugen
Kørekort: En fordel
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. januar 2023
Arbejdssted: Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød
Attest: Vi skal gøre opmærksom på, at der ved ansættelse bliver indhentet børneattest, og du skal fremvise en privat straffeattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til funktionsleder Anne-Mette B. Pedersen på telefon: 3527 9824 og mail: [email protected] eller teamleder Nanja van Wensen på telefon 2942 3473
Ansøgningsfrist: 23. november 2022
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Birkerød
  • Onsdag den 23. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1