Socialpædagoger søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bording

Har du erfaring med arbejdet med udsatte børn? Og brænder du for at arbejde med udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter! Der er aktuelt ledige stillinger både på Småskolen Peterslyst samt Småskolen Christianshede.

Småskolen Peterslyst samt Småskolen Christianshede er vores to socialpædagogiske opholdssteder, hvor målgruppen først og fremmest er børn- og unge der har været udsat for omsorgssvigt, en del har opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser samt kognitive udfordringer. Derudover har vi flere unge med autismespektrumforstyrrelser.

Personalet på vores opholdssteder er tværfagligt sammensat, og består af pædagoger, socialrådgivere, psykologer, administrativt og praktisk personale samt ledelse.

Vi søger dig, som er uddannet pædagog eller har lignende relevant grunduddannelse. Du har kendskab til- og gerne erfaring med at arbejde helhedsorienteret, med udgangspunkt i ressourcer og med anerkendelse som et centralt nøgleord, vi arbejder ud fra KRAP metoder. Dette både i forhold til børn, unge, familier, kolleger og dig selv. Du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og familier, og du kan arbejde systematisk og målrettet med pædagogiske indsatser. Desuden er du loyal overfor fælles beslutninger.

Du er handlekraftig og robust, og kan indgå i en foranderlig dagligdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs. Du kender dig selv godt og kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, ligesom du er i stand til at formidle svære budskaber på en nænsom, men tydelig måde. Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring familierne og er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Vi har et stærkt fokus på løbende udvikling og udbygning af vores tilbud og indsatser, og forventer af dig, at du er interesseret i at bidrage til dette.

Peterslyst er beliggende i Virklund, kun få kilometer fra Silkeborg. Christianshede er beliggende mellem Ikast og Silkeborg.

På begge døgntilbud gælder det, at du skal påregne døgn, aften og weekendarbejde.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at henvende dig til:

Afdelingsleder: Anne Mette Wittrup telefon 42740543

Se også gerne vores hjemmesider:

www.christianshede.dk og www.peterslyst.dk

Ansøgninger sendes på mail til: [email protected] skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Samtaler vil blive afholdt løbende

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bording.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bording
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger en dygtig socialpædagog til en 30-timers stilling. Stillingen er et barselsvikariat indtil foråret 2025.På Viften bor der 6 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Lemvig

    Nørre Nissum Skole- og Børneunivers søger en pædagog til skole og SFOVi søger en uddannet pædagog til en fast stilling fra d. 1. september 2024. Stillingen er med arbejdstid fordelt mellem skol..
    • Pædagog
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bording

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bording over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Bording over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2