Skolepædagoger til lille specialskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bording

Kan du lide at arbejde med børn og unge, der ofte har svært ved at gå i skole. Kan du se fremgangen i de små ting i hverdagen, så skal du læse videre.

Vi er en skole hvor der er liv og udvikling, du får dygtige kollegaer og en bred vifte af fagpersoner til at sparre med. Vi vægter et tæt samarbejde med forældre om elevens trivsel og læring.

Vi søger pædagoger, der vil arbejde med børn og unge i et job hvor man bliver nød til at være autentisk for at komme ind på eleverne. Du skal være med til at udvikle de færdigheder, som er nødvendig for at vores elever kan udvikle sig. Du skal være interesseret i elever der har udfordringer der gør, at vi arbejder 1-1 med dem i perioder.

Du SKAL brænde for arbejdet med de unge og kunne se alle de fantastiske sider vores dejlige elever har, samtidig med at du skal være opmærksom på det faglige.

Vi er en skole, hvor vi tænker ud af boksen i forhold til indlæring, vi inddrager de fantastiske områder, vi har omkring vores skole, samt alle vores dyr. (Kameler, aber, marsvin, slange m.m) i undervisningen.

Så har du en lidt skæv side, en masse tanker om hvordan du kan være med til at give vores elever gode rammer til at udvikle sig i, så søg stillingen.

Vi arbejder i teams, så du vil være tilknyttet et klasse team sammen med en til to lærere, hvor i samarbejder om elevernes læring og udvikling. Alle pædagoger arbejder på skolenorm og der er afsat tid til forberedelse.

Vi er på skolen ca. 30 medarbejdere: uddannede lærere og pædagoger, socialrådgiver, psykolog og praktiske medhjælpere. I skolen modtager vi elever fra 1. til 9 klasse, der alle er kommunalt visiterede, pt. har vi indskrevet 30 elever. Den specifikke målgruppe er børn og unge med omsorgssvigt, opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser og udviklingshæmning. Vi har desuden elever med autismespektrumforstyrrelser.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 15. dec. 2021

Samtaler afholdes løbende

Du skal sende din ansøgning til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bording.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bording
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi har en ledig stilling – timetal aftales nærmere.Vi ønsker os en pædagog, der er: Omsorgsfuld overfor borgere og kollegaerOmstillingsparat i en kompleks hverdag, hvor borgernes individuel..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Er du pædagog og optaget af faglighed og relationsarbejde?Så skynd dig at søge stillingen i Stauning børnehus.Stauning Børnehus søger en pædagog til en fast stilling på 32 timer i børnehave..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Kibæk

    Er du en værdiorienteret leder med en stærk pædagogisk baggrund, og har du evnen til at inspirere til udvikling og livsglæde gennem dine medmenneskelige evner, så håber jeg at høre fra dig. Hve..
    • Pædagog
    • Kibæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bording

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bording over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Bording over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2