Opholdssted søger personale med relevant erfaring.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Bording

Vi har stor tilgang af børn og unge, og søger derfor nye medarbejdere med erfaring inden for vores målgruppe.

Har du erfaring med at arbejde med udsatte børn? Og brænder du for at arbejde med udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter! Der er aktuelt ledige stillinger på Småskolen Christianshede.

Småskolen Christianshede er et socialpædagogiske opholdssted, hvor målgruppen først og fremmest er børn- og unge der har været udsat for omsorgssvigt, en del har opmærksomhedsforstyrrelser, tilknytningsforstyrrelser samt kognitive udfordringer. Derudover har vi flere unge med autismespektrumforstyrrelser.

Personalet på vores opholdssted er tværfagligt sammensat, og består af pædagoger, socialrådgivere, psykologer, administrativt og praktisk personale samt ledelse.

Vi søger dig, som er uddannet eller har lignende relevant erfaring. Du har kendskab til- og gerne erfaring med at arbejde helhedsorienteret, med udgangspunkt i ressourcer og med anerkendelse og mentalisering som et centralt nøgleord. Du har erfaring med at arbejde med udsatte børn og familier, og du kan arbejde systematisk og målrettet med pædagogiske indsatser.

Du er handlekraftig og robust, og kan indgå i en foranderlig dagligdag, hvor du er åben overfor, at opgaver kan forandre sig undervejs. Du kender dig selv godt og kan udvise ro og stabilitet i pressede situationer, ligesom du er i stand til at formidle svære budskaber på en nænsom, men tydelig måde. Du kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring familierne og er positiv og respektfuld i forhold til både kolleger og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde en velfungerende og udviklingsorienteret organisation med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Vi har et stærkt fokus på løbende udvikling og udbygning af vores tilbud og indsatser, og forventer af dig at du er interesseret i at bidrage til dette.

Christianshede er beliggende mellem Ikast og Silkeborg.

Du skal forvente døgn, aften, nat og weekendarbejde.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at henvende dig til:

Souschef: Anne Mette Wittrup tlf. 42740543

Mail: [email protected]

Se også gerne vores hjemmeside:

www.christianshede.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bording.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bording
  • Mandag den 28. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bording

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bording over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Bording over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1