Pædagog/afdelingsleder til Bakkelandets Vuggestue og Børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brædstrup

Er du pædagog med en forkærlighed for natur/udeliv, elsker du at være blandt børn og kollegaer i et samarbejdsmiljø og har du lysten til at virke som afdelingsleder i en fri vuggestue og børnehave – så har vi måske lige jobbet til dig!

Om stedet

Bakkelandets Vuggestue og Børnehave ligger på Søhøjlandets højderyg mellem skov og mark, 3 kilometer fra Brædstrup. Vuggestue og Børnehave er en integreret del af Bakkelandets friskole og SFO.

Vuggestuen og børnehaven har hjem i et dejligt stort træhus med plads, luft og gode fornemmelser – ude som inde. Desuden har Bakkelandets Børnehave en naturafdeling, hvor basen ligger tæt på de øvrige afdelinger.
Bakkelandet har stærke værdier. Vi lægger vægt på tryghed, nærhed, sundhed og glæde i en atmosfære af leg, læring og udviklingsmuligheder. Vi tror på økologi, sund kost, Jord-til-bord og har en stærk måltidskultur. Vi tror også på, at Bakkelandets” røde tråd” er vores styrke og særkende, dvs. at der er et stærkt samarbejde på tværs af afdelingerne, og børnene møder genkendelighed fra de starter i vuggestuen til de forlader 9. klasse.

Bakkelandets Vuggestue har på nuværende tidspunkt 13 børn og Bakkelandets Børnehave 30 børn. Bakkelandets Vuggestue og Børnehave har et tæt samarbejde med såvel Friskole som SFO. Alle afdelinger på Bakkelandet lægger sig op ad den Grundtvig/Koldske begrebsverden. Her er fortællingen og temaet værdier, som omslutter barnet i en verden, hvor de kan udvikle deres faglige og kropslige kunnen, åndelige bevidsthed og følelsesmæssige udvikling.

Om jobbet
Du skal primært fungere som natur –og udepædagog for vores dejlige børn i Bakkelandets Børnehave. Derudover vil du som afdelingsleder i Bakkelandets Vuggestue og Børnehave have ca. 10 timer af stillingens 37 timer pr. uge til afdelingslederopgaver.
Afdelingslederen indgår i et ledelsesteam med Bakkelandets leder og friskolens souschef. Afdelingslederen skal i et tæt samarbejde med Bakkelandets leder sikre en positiv udvikling for vuggestue og børnehave og deltage aktivt i at oplyse om stedets tilbud, værdier og særkende.
Afdelingslederen har ansvaret for Bakkelandets Vuggestue og Børnehaves opgaver løses ud fra Bakkelandets værdigrundlag, men også i forhold til økonomi og bestemmelser – herunder lærerplaner, børnemiljøvurderinger og sprogvurderinger.
Afdelingslederens primære opgave er den daglige drift, herunder lave vagtskemaer, sikre vikardækning, vejlede og træffe afgørelser om praktiske forhold i vuggestuen og børnehaven.

Om kandidaten
Vi har et ønske om, at du

  • har en pædagogfaglig grunduddannelse, flere års erfaring som pædagog og et solidt pædagogisk overblik
  • har ledelseserfaring fra vuggestue og/eller børnehave gerne suppleret med en lederuddannelse, eller er indstillet på efter/videreuddannelse f.eks. diplom i ledelse
  • kan sætte mål, prioritere, organisere og følge op på initiativer
  • er dygtig til at kommunikere – skriftligt som mundtligt
  • er synlig pædagogisk og administrativt, samt at du vil være rollemodel, kan inspirere, motivere og indbyde til samarbejde på flere niveauer
  • tager ansvaret i et godt og tæt samarbejde med forældrene, og er professionel i din tilgang til arbejdet med ledelse og forældreråd
  • går naturligt ind i alle opgaver omkring dagligdagen i børnehaven, herunder også arbejdet med børnene som pædagog
  • kan give sparring og respons til kollegaer i afdelingerne og samtidig formår at fastholde kursen - ”Bakkelandets røde tråd”

Om dig
Vi lægger vægt på, at du

  • har et godt humør
  • er en stærk teamplayer
  • har en åben og anerkendende tilgang til børn og voksne
  • brænder for kerneopgaven
  • kan og tør arbejde med pædagogisk ledelse tæt på
  • har stærke relationelle kompetencer og vægter et tillidsfuldt samarbejde
  • evner at lede med naturlig autoritet og troværdighed
  • udstråler ro, nærvær og evner at bevare overblikket, selv med mange bolde i luften


Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomster.
Du kan kontakte leder af Bakkelandet Johnny Beier Hessellund på 7575 3888 og høre nærmere om stillingen.
Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag d. 22. marts
1. samtalerunde forventes afholdt d. 25. marts. Evt. 2. samtale aftales nærmere. Hvis ansøgere ikke bliver kaldt til samtale, skal disse antage, at stillingen er besat til anden side

Ansøgningen sendes til: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brædstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brædstrup
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brædstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brædstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brædstrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1