Vikarstilling: Tale- hørekonsulent/logopæd søges til vikariat i Brøndby PPR med start 1. januar 2022

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brøndby

Tale- hørekonsulent/logopæd søges til vikariat i Brøndby PPR med start 1. januar 2022

I Brøndby PPR glæder vi os til at byde en ny kollega velkommen til et fagligt spændende job i en rigtig god PPR kollegagruppe og i en kultur præget af nysgerrighed, faglige drøftelser, engagement og højt til loftet!

For os I PPR Brøndby er det vigtigt at være relevante samarbejdspartnere for såvel børn, unge og deres familier samt for øvrige fagprofessionelle på børne- og ungeområdet. Det betyder bl.a., at vi har fokus på at gøre en forskel tæt på praksis, og det gør vi med afsæt i høj faglighed, gode samarbejdsvaner, kreative løsninger samt blik og omsorg for den situation og kompleksitet, som både børn, unge, familier og eksterne kollegaer står i.

Som tale- hørekonsulent i PPR Brøndby Kommune skal du naturligvis brænde for børn og unges trivsel, læring og udvikling. Og du skal være indstillet på at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver - både på almen- og specialområdet dækkende gruppen af 0-18 årige i kommunen. Kommunens demografi er mangfoldig, hvilket giver mulighed for at skulle tænke, kommunikere og samarbejde på mange måder afhængigt af, hvad opgaven kalder på.

PPR arbejder både konsultativt, undersøgende og vurderende i vores samarbejde med skoler, dagtilbud o.a. omkring den fælles opgave med at understøtte og fremme børn og unges trivsel, udvikling og læring.

Vi håber at se din ansøgning, hvis du kan genkende dig selv ud fra profilen:

· Er uddannet audiologopæd, har en pædagogisk diplomuddannelse i specialpædagogik med modulerne sprog, tale og høre eller har en speciallæreruddannelse med speciale i børn med tale- hørevanskeligheder

· Har erfaring med eller interesse for PPR

· Kan se dig selv indgå i en sproggruppe med faste samarbejdspartnere, et højt fagligt niveau og løbende kompetenceudvikling

· Står godt i din faglighed, og forstår at anvende den til at formidle, inspirere og inddrage andre i samarbejdet om at understøtte børn og unges udvikling og trivsel

· Har blik for værdien af tværfagligt samarbejde

· Befinder dig godt i en varieret hverdag, hvor der veksles mellem logopædisk udredning og intervention samt vejledning og sparring til de nære voksne

· Har lyst til at indgå i forskellige logopædiske opgaver i såvel sproggruppe som dagtilbud og skoler

· Har en stærk motivation for at arbejde med tidlige og forebyggende indsatser, der sigter mod udvikling af de sproglige læringsmiljøer

· Arbejder og samarbejder både fleksibelt og målrettet med afsæt i såvel dét at være PPR medarbejder og det at være tale- hørekonsulent

· Har du interesse for høreområdet, er det kun et plus

· Har gode relationskompetencer

· Forstår at navigere i – og holde modet oppe og pulsen nede – i den kompleksitet, der ofte præger opgaverne i PPR

· At du i en ånd af dialog er indstillet på at lade dig udfordre både i din praksis og i dine tanker og ideer

· Er generøs med din viden og positivt bidragende til den fælles opgave med at skabe høj faglighed, godt kollegaskab og god trivsel

Der vil naturligvis være mulighed for mentorordning og kompetenceudvikling.

Kort om PPR Brøndby

PPR er en enhed under Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune. PPR understøtter Brøndby Kommunes Strategi 2030 og kommunens Børne- og Ungepolitik, som er karakteriseret ved fokus på forebyggelse, tidlig indsats og inklusion samt en vægt på, at børn og unge udvikler sig i fællesskaber.

PPR i Brøndby Kommune udgøres af 1 børneergoterapeut, 1 fysioterapeut, 12 tale- hørekonsulenter, 11 psykologer, 1 pædagogisk vejleder, 2 teamkoordinatorer, 1 administrativ medarbejder og en leder. Sammen har vi indledt en rejse, hvor vi i fællesskab arbejder målrettet på at styrke det tværfaglige samarbejde samt det organisatoriske setup og arbejdsgange.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse 1. januar 2022.

Vikariatet løber fra 1. januar – 31. december 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen er fuld tid 37 timer/ugen.

Yderligere information:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Mette Askjær Larsen på tlf. 3058 2312.

Arbejdsstedet er Horsedammen 42C, 2605 Brøndby.

I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest.

Rekrutteringsprocessen:

Ansøgningsfristen er tirsdag den 16. november.

Vi afholder samtaler mandag den 22. november. Hvis vi ønsker at se dig til samtale, vil du høre fra os torsdag den 18. november.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Tirsdag den 16. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 9
4. juli 2024 10
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 8
24. juni 2024 9
23. juni 2024 13
22. juni 2024 13
21. juni 2024 15
20. juni 2024 14
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 17
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 19
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 16
9. juni 2024 15
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 16
5. juni 2024 15