2 vejledere søges til stillinger i Socialpædagogisk Center, Vejen Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

§85 området i Vejen Kommune er i en rivende udvikling, og derfor søger vi som minimum to vejledere til afdelingen Afklaring & Støtte under Socialpædagogisk Center. Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer ugentligt alt efter dit ønske, og med tiltræden 1. oktober 2021 eller tidligere hvis muligt.

Arbejdstiden er primært hverdage mellem 8-16. Da der i stillingerne er mulighed for at løse alsidige opgaver, både individuel støtte, gruppe forløb og væresteder, kan der forekomme arbejde i aftentimerne og weekend, grundet at disse opgaver ligger på tidspunkter der giver mening for borgergruppen.

SPC består af 5 afdelinger, hvor § 85-støtten er en af de afdelinger. Der er i alt ca. 65 medarbejdere ansat i SPC på tværs af alle afdelinger. §85-Teamet/Afdeling ”Afklaring og Støtte” er den største afdeling og er sammensat af team handicap, team socialpsykiatri og team afklaring der afklarer støttebehov sammen med borgerne, når borgerne henvender sig. Fysisk er teamsne placeret med base i Skolegade 7, i Brørup, men har også andre kontorfaciliteter – de udspringer af den geografiske placering for opgaven.

Som udgangspunkt søges der en vejleder til team socialpsykiatri og en til team handicap. Men har man ønske om at løse opgaver på tværs ses der favorabelt herpå.

Socialpædagogisk Center er et udviklingsorienteret center, hvor vi, gennem et stærkt fokus på tværfagligheden, arbejder ud fra en fælles forståelse af kerneopgaven, som værende; I et samarbejde med borgeren at udvikle og styrke borgerens kompetencer til at mestre eget liv. Således arbejder vi grundlæggende recovery-/empowerment-understøttende blandt andet med afsæt i den sociale rehabilitering/habilitering og gennem anvendelsen af et bredt spekter af komplementære strategier, der har til formål at understøtte den enkelte borgers udviklingsproces.

Du vil, som vejleder indgå i et tværfagligt §85- team, hvor dine opgaver primært vil være at arbejde med støtte i borgerens eget hjem, mestringsbaserede gruppeforløb omkring særlige problematikker såsom økonomi, struktur, psykoedukative emner, mestringsevner, motion og meget andet.

Vi lægger i opgavevaretagelsen stor vægt på et tæt og godt samspil og samarbejde både internt, men også med vores eksterne samarbejdspartnere. Vi har her stort fokus på den relationelle koordinering og udvikling af fælles faglige løsninger til gavn for borgerne.

Kan du se dig selv i de ovenstående faglige tilgange og som værende en del af arbejdet med kerneopgaven, så håber vi – såfremt du har nedenstående kvalifikationer og kompetencer, at du søger stillingen hos os.
Dine kvalifikationer og kompetencer er:
  • At du har en socialfaglig, pædagogfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse
  • At du har erfaring med at støtte mennesker med psykisk sårbarhed eller handicap
  • At du har IT-kendskab og kan bruge IT systemer i din dagligdag
  • At du har gode samarbejdsevner og befinder dig godt i et team, hvor det at få og give sparring har stor betydning.
  • At du evner at være nærværende i arbejdet med borgeren og samtidig omstillingsparat i udførelsen af kerneopgaven
  • At du trives med et travlt arbejdsliv, hvor hver dag ikke er ens.
  • At du kan NADA, eller er villig til at tilegne dig denne kompetence
  • At du kan arbejde med resultatmål og dokumentation og anvende det i samarbejdet med borgeren og til udvikling af praksis
  • At du i et tæt samarbejde med borgerne kan arbejde målrettet og med afsæt i den enkeltes behov og visitering
  • At du kan udføre borgernær dokumentation

At deltage i supervision, faglig sparring og udvikling er en selvfølgelighed for os i SPC. Kørekort er en betingelse for ansættelsen og vi tilstræber en blandet M/K-personalegruppe. Alle kvalificerede opfordres til at søge uanset køn, alder eller etnicitet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Konstitueret Afdelingsleder Sune Pors på mail [email protected], eller telefon 79965019

Løn og ansættelsesvilkår følger Ny Løn princippet. Ansøgningsfrist fredag d. 23 august 2021 kl. 12.00. Der forventes afholdt samtaler afholdt d. 27. august 2021. Tilstedeværende til samtalen vil, udover leder og stedfortræder, være en TR-repræsentant, vejledere samt en borgerrepræsentant.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brørup
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brørup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1