Pædagog, som er glad for meget ansvar og rummer en god portion humor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Hej pædagog - Er du også vild med et pædagogisk arbejdsmiljø, hvor fællesskab og trivsel er i fokus for alle børn og voksne? Og vil du arbejde 32-35 timer ugentligt?

Banker dit pædagoghjerte også for social inklusion? Ser du det som din fornemste opgave altid at se børns intentioner? Vil du være en del af en reflekterende og fagligt stærk personalegruppe?

Banker dit pædagoghjerte for at se glæden i børns øjne, når de nysgerrigt og eksperimenterende lærer sig noget nyt? Føler du også en ydmyghed og stolthed over at få lov at præge børns hverdag? – Så hører du til hos os i Kløvedalen.

En arbejdsdag med respekt for børn, læring for alle og masser af smil!

Når du er på arbejde i Kløvedalen, arbejder du med en daglig organisering og struktur, som giver plads til reflekteret pædagogisk arbejde og et børneliv med fokus på læring og samvær i den sociale arena.

Husene – Elverhøj og Lunden, er indrettet med mange muligheder for små læringsmiljøer, og det giver plads til fordybelse og arbejdsro til alle børn og voksne.

Din kommende ledelse fortæller; "Det er altafgørende, at vi har tid til at se børnene i øjnene, lytte til dem og se dem som aktive medspillere i hverdagen. Kløvedalen er børnenes sted, og de skal opleve sig som værdifulde. Når jeg ser, at børnene føler sig lyttet til, forstået og accepteret i deres virkelighed og følelser, så kan jeg ikke ønske mig et bedre grundlag for læring og udvikling" (Christiane, afdelingsleder)

Vores pædagogiske praksis!

For os er det vigtigt, at børnene altid har deltagelsesmuligheder, og at du kontinuerligt med ydmyghed, observation og refleksion søger efter barnets perspektiv og oplevelse af verden.

Om det siger din kommende kollega: "I mit arbejde er det vigtigt at være i øjenhøjde med børnene. Deres behov kommer altid først. Og så er det jo bare skønt, når de glade kommer mig stormende i møde om morgenen, mens de forventningsfuldt råber mit navn" (Karoline, pædagog)

Om samarbejde tilføjer hun: "Mine kollegaer er altid aktivt deltagende og bidrager til de daglige aktiviteter, og så er de høflige og smilende, og det smitter jo. Også i forhold til forældresamarbejdet".

Ud over den røde tråd til social inklusion i vores praksis, spiller alle læreplanstemaerne naturligvis aktivt ind i hverdagen. Lige nu er naturen vores andet "hus", hvor vi finder insekter, som vi kan synge om, læse bøger om, bevæge os som, og så videre. Alt sammen i fælleskaber, naturligvis.

Vi lægger vægt på videreuddannelse!

Alle fastansatte pædagoger i Kløvedalen bliver efteruddannet i social inklusion, vi har flere motorikvejledere og andre efteruddannelser, da vi er et af Gentofte Kommunes kompetencecentre.

Der er masser af fordele ved at vælge Kløvedalen!

  • Vi har et naturværksted

  • Plads til refleksion

  • Vi er med i forskningsprojekter, og du bliver medforsker

  • Mulighed for uddannelse og kurser


Vi søger dig, der:

  • kan genkende dig selv i den ovennævnte beskrivelse og er omstillingsparat i en varieret hverdag. Du er klar på at være medskaber af et trygt og udviklende læringsmiljø!


Hvordan gør du nu?:

Du kan ansøge på flere måder, send os en traditionel ansøgning eller en videoansøgning. Eller en kombination, for du kan også sende en ansøgning og vedhæfte en lille videopræsentation af dig selv. Du kan sende ansøgningen til daglig leder – Camilla Bloch: [email protected], til leder Pernille Brems: [email protected]

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 39637721

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ac220c5b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Charlottenlund
  • Onsdag den 14. juli 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0