Frisk pædagog til børnehaven Børn & Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Pædagogprocent på næsten 100, god løn, løbende efteruddannelse eks. diplommodul i inklusion og 5 dages kursus i sanseintegration. Er du nyuddannet starter du på trin 27 hos os.

Børnehaven Børn & Miljø søger en frisk pædagog

Tror du vi ligger langt ude på landet? Ta´r du cyklen fra eks Østerbro tager det 20 minutter, 30 min fra Nørrebro, tog fra Hellerup til ordrup st. tager 5 min, og herfra 10 min til fods til os.

Vi er stolte af vores hus

Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor forskelligheder og individuelle styrker giver livgivende dynamik? Så er denne stilling måske noget for dig!

Børnehavens 40 børn er fordelt i tre familiegrupper. Du skal være primærpædagog i den ene. Vi har en stærk pædagogisk historie med et bankende hjerte for det gode børneliv, hvor børnene er medskabere af eget liv og forældrene er vores tætte samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Et dagtilbud, hvor vi alle er betydningsfulde.

En arbejdsplads, hvor relationer danner muligheder for væren, trivsel, læring, dannelse og udvikling, og hvor vi har et fælles ansvar for, at vi bevarer nysgerrigheden med børnene og at arbejdsglæden lyser igennem hver dag.

Gentofte Kommune vægter efteruddannelse og kompetenceudvikling højt, og der bevilges midler til dette.

Din hverdag som pædagog i vores hus

Vi arbejder i mangfoldige fysiske og kreative forløb og tænker meget i hvilke læringsrum, vi stiller til rådighed for børnene samt deres medskaben af samme.

Vi er certificeret som friluftsdagtilbud, hvilket giver os endnu mere luft til at få pædagogikken og vores bevægelseskultur med udenfor.

Børneperspektivet og barnets perspektiv er dit udgangspunkt, når vi planlægger året, ugen og dagen

”Der er en der trøster, og en der henter hjælp hos en voksen”

Citatet stammer fra vores børne-førstehjælpskursus, hvor børnene fra deres start i børnehaven lærer at handle, trøste og hente hjælp. Vi tror på, at lære om livet ved at leve det: ”Livet ind i børnehaven og Børnehaven ud i livet”

Vi tager i skoven, til stranden, på lokale legepladser, sår-dyrker og høster i vores haver, laver rytmik, Cykel-leg, Skater og tager i skøjtehallen, samt holder temauger, så som Krop og sjæl uger med motionsløb, yoga, massage og filosofi i børnehøjde.

Vi holder generelt meget af temaer som ramme for det pædagogiske arbejde, med udgangspunkt i en fast voksenorganisering, som samtidig skal rumme mulighed for at følge barnet/børnenes spor.

Din profil

  • Du er uddannet pædagog, nyuddannet eller med års erfaring, og du behøver ikke at ligne os andre. For at være her for alle børn, skal vi kunne noget forskelligt.

  • Du har IT kompetencer på brugerniveau, da vi arbejder med Hjernen og Hjertet samt motorik og sprogvurderinger. Disse systemer er med til at styrke vores refleksioner og samarbejdet med forældrene.

  • Du har lyst til at indgå i et forpligtigende fællesskab, hvor du er den bedste udgave af dig selv sammen med børn, forældre og kolleger, når du kommer på arbejdet.

  • Du ser frem til at arbejde med den nye styrkede pædagogiske læreplan og du lægger vægt på at reflektere over egen pædagogisk praksis.

  • Du kan lide at bevæge dig i sang og bevægelseslege, og du har lyst til at være en del af vores arbejde med friluftslivet i børnehøjde.


Vi har til huse i en skøn gammel villa

Huset har tilhørende aktivitetsfyldt have og legeplads, og uanset hvilken vej, vi går, er der oceaner af gode turmuligheder til skov, strand, kultur og legepladser. Der er 10 minutters gang fra Ordrup station samt busser uden for døren samt ved Strandvejen. Lidt længere nede af vejen ligger Skovshoved Vuggestue, vores samarbejdsinstitution.

Det praktiske

Vi søger dig som pædagog 37 timer om ugen pr. 1. august eller efter aftale.

Gentofte Kommune har en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet indhentes straffe- og børneattest.

Vi afholder samtaler løbende.

Er du nysgerrig og har du spørgsmål, så kontakt leder Birgitta på [email protected] eller ring på vores hovednummer 39631189. Du er også velkommen til, efter aftale, at komme på besøg, før du søger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Charlottenlund
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Ny Hammersholt Børnehus søger 3 pædagoger med forkærlighed for udvikling og trivsel, til vores vuggestue og børnehaveafdeling.Stillingerne er på 37 timer.Tiltrædelse: Den 1. september 2024.Om..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO Mini (0.- 2. klasse), Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og Li. Lyngby. Denne stilling er tilknyttet .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Lidt om osVi er en 0-6 års institution med plads til 22 vuggestuebørn og 35 – 38 børnehavebørnKlostervangen ligger centralt placeret i Hillerød og er en del af områdestrukturen Område ÆbelholtHus..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Gerne med kendskab til specialområdet.KompetenceCenter Vest (KCV) er Kormarkskolens specialklasserække for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADH..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. juni 2024 1