Børnehaveklasseleder fuldtid, til fast stilling på Dronninglund Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dronninglund

Dronninglund Skole ligger kun 30 minutters kørsel i bil fra Aalborg og ca 50 minutter i bus. Bussen går regelmæssigt, så det er let at komme til og fra området. Vi er en arbejdsplads med stor mulighed for flexibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og med en god kollegial kultur, med plads til både stærk udvikling af faglighed og højt humør.

Vi søger fra d. 1. november eller snarligst derefter en faglig dygtig, ambitiøs og initiativrig børnehaveklasseleder til en fast stilling.

Er du børnehaveklasseleder, med stærk faglighed, høj didaktisk kompetence og et godt humør, der i tæt samarbejde med dine kolleger kan være med til at udvikle din og jeres fælles praksis til gavn for den enkelte elevs læringsprogression på både det faglige og sociale plan. Har du et stort personligt drive, er nysgerrig på den nyeste udvikling inden for dit fag samt pædagogik og didaktik – og er du interesseret i at udvikle mellemformer, så vi rammen tilpasses børnene, så skal du endelig læse videre.

Du bliver tilknyttet 0. årgangsteam, der vil blive dine nærmeste sparringspartnere i forhold til udvikling af din praksis. Herudover vil du indgå i faggruppe med resten af børnehaveklasselederne – og lærerne i distriktet, hvor I sammen kan styrke jeres faglighed.

Ved ansættelsen vil der blive lagt vægt på følgende kvalifikationer:

  • At du tror på, at alle børn gør det bedste, de kan, og at du ønsker at kanalisere den tro ned i din praksis.
  • At du har kendskab til og viden om anvendelse af fællesskabende didaktikker, sådan at du i din praksis anvender metoder til tilrettelæggelse af undervisningen og ledelse af læringsrummet, som både tager udgangspunkt i den enkelte elevs læringsprogression og behov, og fællesskabets styrkelse.
  • At du har høj faglighed.
  • At du fokuserer på elevernes styrker og muligheder
  • At du kan indgå i et tæt skole-hjemsamarbejde og ser det som en værdi
  • At du kan indgå i et tæt teamarbejde og generelt ser professionelt læringsfællesskab som en styrke
  • At du er tydelig i tale og skrift

Dronninglund Skole
Der er ca. 780 elever og ca. 100 ansatte på skolen.
Vi er en klyngeskole og arbejder i team. Skolen arbejder på at skabe et stærkt inkluderende læringsmiljø, hvor de voksne tager ansvar for, at der skabes plads og læringsrum til alle børn. Skolen er på den baggrund sammen med resten af Brønderslev Kommunes Skoler med i et aktionslæringsforløb, som UCN faciliterer, der har til formål at styrke alle elevers deltagelses- og læringsmuligheder. Skolens og distriktets indsatsområder er bl.a. etablering af systematisk forbyggende trivselsarbejde, PLF, co-teaching, mobilfri skole, brug af affektreguleringsmodel, samarbejde mellem lærere og pædagoger, overgange samt opbygning af bro mellem almen og special, hvor vores børne- og læringssyn tager udgangspunkt i den systemiske tænkning.

Dronninglund Skole har foruden almenskole fra 0. – 9. årg., et af kommunens to 10. klassecentre, en almen SFO og 2 specialklasserækker for elever med hhv. generelle indlæringsvanskeligheder og vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder med tilhørende special-SFO. Vi er i distrikt med Asaa Skole, hvor vi modtager elever efter 6. klasse.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du kan læse lidt mere om skolen på https://dronninglund-skole.aula.dk/ eller finde os på Facebook.

For yderligere oplysninger eller besøg på skolen er du velkommen til at kontakte skoleleder Carina Bruun-Jensen på [email protected] eller tlf 99455704

Ligeledes kan det oplyses, at der indhentes børneattest. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist til stillingen er d. 14/9 2022 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 21/9 2022

Ansøgning med relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse samt evt. udtalelser fra tidligere relevante arbejdspladser skal sendes via nedenstående ansøgningsknap.

Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til medarbejdere, er:

  • At du har fokus på kerneopgaven og leverer resultater ud fra de givne mål og rammer
  • At du har en faglig stolthed og samarbejder med dine kolleger/samarbejdspartnere om opgaveløsningen
  • At du er medansvarlig for god trivsel ved at være positiv og konstruktiv
  • At du arbejder ud fra de givne rammer og ser dig selv som en del af det store fællesskab i Brønderslev Kommune

Du kan læse mere om, hvilke andre forventninger, der er til en medarbejder i vores forventningsmodel

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dronninglund.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Dronninglund
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Aalborg

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nørresundby

    Vi søger lige nu en fagligt dygtig pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetSom medarbejder ved Specialbørnehje..
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Sydskolen, Sæby Skole, søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0.årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO.Lidt om jobbet: Vi søger en pæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten søger en engageret og omsorgsfuld pædagog til at arbejde med børn og u..
    • Pædagog
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Dronninglund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Dronninglund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Dronninglund over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1