Pædagoger til Botilbud, Åmoseparken 71, Udviklingscenter Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.
Vi søger to kollegaer, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte.

Åmoseparken 71 er en del afUdviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71
Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.
Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.
Vi tilbyder for en del af borgerne sammenhængende bo- og aktivitetstilbud. Det betyder at aktivitetstilbuddet er en integreret del af vores hverdag, hvor borgerne tilbydes aktiviteter, gerne med fokus på det sanselige.
Vi har et fast årshjul med aktiviteter der relaterer sig til de naturlige holdepunkter hen over året såsom fastelavn, påske, sommer, halloween, jul mv.

Vi er en arbejdsplads, der ser det enkelte menneske og tilpasser støtten herefter. Her er fagprofessionelt personale, der samarbejder tværprofessionelt og med de tætte relationer.
Det skal være hjemligt og trygt for borgerne at bo på Åmoseparken 71.

Hos os er der ikke mange dage, der er ens, så det er vigtigt, at du holder af at veksle mellem at arbejde struktureret og samtidig kunne være fleksibel. Vi synes, det skaber den dynamik, der gør hverdagen spændende og afvekslende, og vi hjælper hinanden, hvis tempoet i perioder bliver for højt. Og selv om vi som medarbejdere nogle gange afviger fra planen, så ser vi det som vores pædagogiske opgave at sikre, at borgerne oplever struktur og forudsigelighed og er trygge.

Vi værner om arbejdsglæden og minder hinanden om, at med vores målgruppe skal man være god til at se en stor succes ved en lille forandring.

For at kunne jonglere med alle de vigtige opgaver, er det vigtigt, at:
  • Du har en pædagogisk uddannelse og arbejder ud fra en ressourceorienteret og anerkendende tilgang
  • Du skal have lyst til at indgå aktivt i et fagligt miljø og besidde et højt fagligt refleksionsniveau. Vi forventer at du har lyst til at videreudvikle dine faglige kompetencer sammen med dine kollegaer.
  • Du kan arbejde med og i struktur, og anser det for et vigtigt redskab i den individtilpassede indsats. Du kan tænke kreativt i opgaveløsningen og forstå borgere der ikke selv kan udtrykke sig verbalt.
  • Du kan formulere dig på skrift og i tale og ser det som en naturlig del af det pædagogiske arbejde. Vi er mange mennesker om de samme mål og det er derfor nødvendigt, at vi kan dokumentere og skriftliggøre vores arbejde på en korrekt og anvendelig facon.
  • Du har kørekort, så du kan køre med borgerne til eksempelvis læge og sygehus.


Da tilbuddet er døgndækket, arbejdes der hver anden weekend, ligesom der må forventes arbejde på helligdage og til højtider.

Mere om Udviklingscenter Vest
I Udviklingscenter Vestdriver vi 22 botilbudog ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kollegaer og med andre i resten af organisationen.

Du kan læse meget mere om vores arbejdsplads her:
www.udviklingscentervest.esbjergkommune.dk/da-dk/om-udviklingscenter-vest

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker en medarbejder, der kan tiltræde den 1. oktober 2021.

Arbejdstiden er 30 timer om ugen, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig efter at høre mere om jobbet, så kontakt endelig Lea Fauerby på mobil 51493950. Hvis opkaldet ikke besvares, send da en sms og du vil blive ringet op.
Alternativt kan du sende en mail på [email protected].

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er den 9. august 2021.
Ansættelsessamtalerne forventes at finde sted den 16. august 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansøgningen sendes elektronisk, og du kan vedhæfte din ansøgning, dit CV og relevant dokumentation i Word- eller PDF-format.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Esbjerg V
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Fredericia

    Bliv en del af vores idrætsbørnehave! Vi søger to dedikerede pædagoger, der brænder for at integrere bevægelse som en naturlig del af børnenes udvikling og trivsel. Hos os prioriteres et stimuleren..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Fredericia

    Vi søger en struktureret og nærværende pædagog, som kan du li’ at hoppe i vandpytter og gå på jagt efter bænkebidere? Så er der en masse dejlige børn og medarbejdere i Voldly, der venter på dig..
    • Pædagog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info
  • Pædagog i Vejle

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Pædagog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1