Pædagog i Højgårdens børnehave & vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Pædagog til et hus i bevægelse.

Vi står og mangler en 37 timers pædagog d. 1. november. Pædagogen får tilknytning til børnegruppen med alderen fra 4½ - 6 år. Der er skiftende arbejdstider mellem kl. 6.15 - 17. Stillingen kommer til at have omdrejningspunkt vedrørende " Parat til skolestart "

Din profil:

Vi søger en positiv og udadvendt person, som arbejder professionelt med hele sit hjerte. En vigtig del af din personlighed skal være åben og ærlig tilgang til ens omgivelser. Du skal være fleksibel med hensyn til mødetider. Du skal kunne arbejde i team som stuevis samt på tværs af stuerne. Forældresamarbejdet er værdsat højt i institutionen, hvor du skal have det tætte samarbejde med forældrene og andre tværfaglige partner.

Afdeling:

Højgårdens børnehave & vuggestue er placeret i et stort boligkvarter med masser af børnevenlige stisystemer. Vi har søanlægget som nabo, der er tæt på bibliotek, idrætshal, svømmehal og butikker. Institutionens fysiske rammer er nyrenoveret. Legepladsen har også lige fået nyt "Look". Vi er et lille sted, hvor alle kender alle.

Vi har en normering på 12 vuggestuepladser og 40 børnehavepladser. Vi har aldersopdelte grupper.

INSTITUTIONENS PROFIL:" ET HUS I BEVÆGELSE " Vi lægger vægt på at give børnene en indholdsrig hverdag i trygge rammer, hvor vi har fokus på leg og bevægelse. Vi er certificeret som DGI institution, hvilket har stor indflydelse på vores hverdag.

Hele personalegruppen har en ICDP uddannelse, hvilket er arbejdsredskabet i det pædagogiske arbejde. Der er løbende uddannelsesforløb for alle pædagogiske medarbejder i Vesthimmerlands kommune.

Et andet arbejdsredskab vi benytter er Kompetencehjulet som giver et helhedsbillede af hvert enkelt barn. Der er også løbende uddannelse.

Vores overordnet mål med det pædagogiske arbejde er ud fra Den sammenhængende Børne- og ungepolitik i Vesthimmerlands kommune " Vi skal skabe de bedste mulighede betingelser for børn og unge, så de oplever trivsel, sundhed, selvstændighed, glæde i hverdagen og udvikling i livet - uanset hvilke vilkår de kommer fra. "

Henvisning til vores hjemmeside: https://hoejgaardensboernehaveogvuggestue-farsoe.aula.dk/

Vi tilbyder:

Vi har en hyggelig og rar arbejdsplads, hvor der er 13 engagerede kollegaer med høj arbejdsmoral. Der er altid plads til sjov og ballade. Vi er gode til at bruge vores forskellige kompetencer i vores arbejde, giver hinanden superversion. Vi har stor opbakning fra vores forældregruppe omkring det pædagogiske arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst

Yderligere oplysninger:

M.h.t. til besøg/rundvisning vil det være efter lukketid, ring og aftal tidspunkt med Hanna 99669190 Der forventes samtale onsdag d. 12. oktober 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farsø
  • Onsdag den 05. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Aalborg

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nørresundby

    Vi søger lige nu en fagligt dygtig pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetSom medarbejder ved Specialbørnehje..
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Sydskolen, Sæby Skole, søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0.årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO.Lidt om jobbet: Vi søger en pæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten søger en engageret og omsorgsfuld pædagog til at arbejde med børn og u..
    • Pædagog
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Farsø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2