2 pædagoger søges til en lille børnehave - Græshoppen i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vil du være med til at sætte dit præg på udvikling af pædagogisk praksis med udgangspunkt i den styrkede læreplan, videreudvikle vores professionelle læringsfællesskab og bidrage positivt til arbejdsglæden hver dag, kan vi tilbyde dig et barselsvikariat med mulighed for forlængelse som pædagog og en fast stilling, begge på 30 – 35 timer snarest.

Græshoppen er en børnehave normeret til 54 børnehavebørn, som er fordelt i tre grupper. Vi har byens bedste legeplads, som vi bruger aktivt hele dagen, hver dag, året rundt. Lige nu har vi fokus på at nyde vores køkkenhave og følge krible/krable dyrenes liv. Vi bor centralt i Farum med gåafstand til Farum Sø og den omkringliggende skov, hvor mange af vores ture går til.

Personalet består af 8 fastansatte medarbejdere, både mænd og kvinder og med forskellig anciennitet. Vi vægter høj trivsel med fokus på mange refleksionsmuligheder, indflydelse på hverdagen og fælles opgaveløsninger. I øjeblikket har vi ekstra fokus på arbejdsglæde – at du bidrager aktivt og andre også bidrager til din arbejdsglæde, og derfor er vi glade for, at vi har en grøn smiley fra Arbejdstilsynet. Alle er engagerede, hjælper hinanden med at leve op til vores fælles vision om det gode børneliv.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i de fælles kommunale strategier på dagtilbudsområdet bl.a. Furesø Kommunes vision "Alle børn skal trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger og som en del af sociale fællesskaber", se mere www.furesoe.dk/borger/dagtilbud
Vi anvender Rambølls Hjerne/hjerte til sprogvurdering af alle børn og Tidlig Opsporing til trivselsvurderinger. Forældrene er selvfølgelig medspillere og en aktiv del af børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi har i Græshoppen omsat de fleste strategier til vores egne, og du inviteres til aktiv deltagelse i videreudvikling af vores fælles vision.

I 2021 øver vi os på sprogstrategier i vores sproglige læringsmiljøer og inddragelse af børnenes perspektiver i det pædagogiske læreplanstema "Natur, udeliv og science". Vi har haft korte læringsforløb sammen med en naturvejleder omkring bål, krible/krable og køkkenhave. Udelivet har med corona jo fået et anderledes fokus, vi har lært at små grupper understøtter børnenes læring og udvikling og personalets muligheder for nærvær. Vi er fortsat i gang med implementering af den styrkede læreplan og har i leg fokus på legepraksis med inspiration fra Helle Marie Skovbjerg, så alle børn får de bedste muligheder for deltagelse i børnefællesskaber. Vi har i forbindelse med corona og fokus på sprogstrategier også lært at forældresamarbejdet er vigtigere end nogensinde. Det er nogle af grundene til, at Forældresamarbejde skal i fokus i efteråret sammen med læreplanstemaet "Kultur, æstetik og fællesskab". Det og meget mere kan du læse mere om i vores læreplan. Se www.furesoe.dk/græshoppen

Kan du sætte x ved, at du…
  • er uddannet pædagog – gerne med erfaring.
  • reflekterer over hverdagsrutinerne, børnekulturen og aktiviteterne.
  • er udviklingsorienteret og bidrager aktivt til udviklingen af pædagogiske praksis.
  • har en positiv, anerkendende og reflekteret tilgang til både børn og forældre.
  • er god til skriftlig kommunikation, pædagogisk dokumentation og IT.
  • bidrager positivt i udviklingen af vores professionelle læringsfællesskab.


Vi kan tilbyde:
  • høj pædagogisk faglighed med fokus på arbejdsglæde og børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.
  • en hverdag i et trygt pædagogisk miljø, hvor barnet er aktiv deltager i børnefællesskaber.
  • indflydelse på den fortsatte udvikling af de pædagogiske læringsmiljøer hele dagen
  • en aktiv og engageret forældregruppe.


Vil du vide mere om jobbet som pædagog i Græshoppen – kom gerne på besøg
Kontakt Græshoppen/Charlotte på telefon 7216 4341 eller dagtilbudsleder Marianne Clemensen på telefon 7216 2478 eller mail [email protected]

Græshoppens adresse: Gammelgårdsvej 15, 3520 Farum.

Ansøgningsfrist er den 27. september 2021. Vi holder samtaler onsdag d. 29. september 2021 mellem kl. 12 – 18.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3a5fc603)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Farum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3