Brænder du for børns deltagelsesmuligheder i folkeskolen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Brænder du for børns deltagelsesmuligheder i folkeskolen?
Solvangskolen i Farum søger netop dig! Dig som er den engagerede, nærværende og fagligt stærke støttepædagog. Stillingen er på 30 t. med første arbejdsdag 1. august.

Solvangskolen i Furesø kommune har et stort ønske om at understøtte, at flere børn oplever deltagelsesmuligheder i det almene skolemiljø. Derfor søger vi en ny kollega, der trives i et udviklingsorienteret professionelt læringsfællesskab, hvor fokus konsekvent er rettet mod kerneopgaven - barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Den konkrete opgave
Vi søger en erfaren støttepædagog, der ønsker at gøre en betydningsfuld forskel for to (enkeltintegrerede) børn, som har brug for en særlig ’hånd i ryggen’ i løbet af skoledagen på kommende 0. årgang.

Formålet med indsatsen er at støtte op om det enkelte barns deltagelsesmuligheder i læringsmiljøet i klassen/på årgangen. I dagligdagen bliver din vigtigste opgave derfor at støtte de to elever i både faglige og sociale sammenhænge således, at de oplever at mestre og lykkes i skolelivet, og herigennem understøttes i oplevelsen af at være en værdiful del af fællesskabet.

I stillingen vil der forekomme en del skriftlig dokumentation i form af mødereferater, handleplaner og evaluering. Du vil være bindeled og tovholder ift. det tætte samarbejde med årgangsteamet, hjemmet og eksterne samarbejdspartnere. Du er derfor vedholdende, god til at følge op, koordinere og kommunikativ stærk såvel mundtligt som skriftligt.

Din faglige profil
Som støttepædagog står du godt og solidt i din faglighed. Du er bevidst om værdien af et tæt og gensidigt forpligtende samarbejde med det enkelte barns forældre og dine nye kollegaer i den fælles bestræbelserne på at imødekomme barnets behov.

Du har en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til dit pædagogiske arbejde, ligesom du gennem dine stærke relationskompetencer, evner at møde det enkelte barn med en professionel nysgerrighed og autentisitet.

Vi har brug for en støttepædagog med;

  • Viden om og erfaring i at arbejde med børn med diagnoser inden for autismespektret og ADHD
  • Viden om og erfaring i at arbejde med børn med socio-emotionelle vanskeligheder
  • Reflekteret tilgang til egen praksis
  • Gode formidlingsevner - mundtligt og skriftligt
  • Erfaring med tværprofessionelt samarbejde
  • Reflekteret tilgang til forældresamarbejdet
  • Stærke relationskompetencer


Hvad kan vi tilbyde
Fra kommende skoleår etablerer Solvangskolen det, vi kalder et ’Minimiljø’. Minimiljøet består af 0. og 1. årgang – 6 klasser i alt, hvor lærere og pædagoger arbejder i ét fælles team. Hensigten er at skabe de bedste rammer for den gode og trygge start på skolelivet for de mindste børn på Solvangskolen.

I Minimiljøet har børnene i 0. og 1. klasse parallellagt skema i sporene, som bl.a. giver mulighed for differentieret undervisning, elev til elev læring og tryghed for den enkelte i et bredere læringsfællesskab. Vi har fokus på en legende tilgang til læring, og bruger blandt andet uderummet, bevægelse og håndværksmæssig kreativitet til at understøtte og udvikle børnenes motivation og engagement.

Du vil blive en del af teamet i Minimiljøet og sammen med dine kolleger understøtte den bedste skolestart og efterfølgende skoleliv for særligt to børn på 0. årgang.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med rum til at undres og finde løsninger sammen med gode kolleger og ledelse i vores professionelle læringsfællesskab. Vi lægger vægt på et godt og anerkendende arbejdsmiljø, hvor sparring og støtte i det daglige arbejde er en selvfølge.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig!

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer efter principperne i Ny løn. Grundet strukturen omkring visitation af elever i enkeltintegrerede tilbud, er ansættelsen tidsbegrænset frem til 30.6.2023 - men med god mulighed for forlængelse.

Ansøgning og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfrist er torsdag d. 23. juni 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 27. juni.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Camilla J. Nørreskov, afd. leder i Minimiljøet på tlf. nr. 7216 5164.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Farum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3