Kom og vær Pippi sammen med os

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vil du arbejde i en børnehave, hvor der er højt til loftet for både børn og voksne, og hvor der er plads til forskellighed og individualitet? Vil du arbejde i en børnehave, hvor vi har let til latter, og hvor vi alle gør vores bedste for at møde både børn og forældre, hvor de er - i øjenhøjde. Så vil vi gerne høre fra dig!

I Børnehuset Atlantis søger vi lige nu en pædagog til en 30-35 timers stilling til vores børnehave. For os er det vigtigt at ville hinanden, at ville børnene og at ville forældresamarbejdet. Vi brænder for vores faglighed og leder efter endnu en kollega at dele denne passion med.

Vi kalder løbende til samtale, og vi vil meget gerne give dig en rundvisning i huset, så kom endelig på besøg, og tal med dine mulige kommende kollegaer og daglige leder og få et indtryk af huset.

Hvem er vi?

Børnehuset Atlantis er normeret til 26 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, fordelt på to stuer i hver afdeling. Vi er 2 pædagoger og en medarbejder på hver stue i børnehaven.

I dagligdagen lægger vi vægt på at skabe brede pædagogiske læringsmiljøer, med tydelige og klare rammer, som giver børnene en tryg og forståelig hverdag med plads til udvikling og læring inden for deres individuelle forudsætninger.

Vi elsker at bruge huset til at udfolde vores og børnenes motorik både inde og ude. Indenfor har vi et motorikrum med rig plads til bevægelse - det bruger vi til at lave baner med børnene, dyrke børneyoga, lave superheltetræning og meget andet. Vi har også små rum i huset, som vi bruger til at dele børnene op i små grupper i løbet af dagen, så vi kan dyrke relationen til børnene og gøre plads til deres forskelligheder. Her dyrker vi også børnenes sproglige udvikling og tænker generelt sprog ind, så børnene har mulighed for at blive sprogligt inspireret gennem aktiviteter og leg. Vi er netop nu i gang med at bygge ny legeplads, og den glæder vi os til at indvie og genoptage det udeliv, som børnene og vi nyder. Desuden ligger vi tæt på græsarealer og skøn natur til at gå på opdagelse i - i al slags vejr.

Som børnehavebarn i Atlantis vil man møde en struktureret hverdag, men med plads til spontanitet. Som barn oplever man at blive hørt, at blive taget alvorligt, og at der er plads til ens ideer. Man oplever en hverdag fuld af latter og fjollerier, men også omsorg og trøst. Som barn glæder man sig til at lege med sine venner og får hjælp til at danne nye relationer på tværs.

Som forældre til et barn i børnehaven i Atlantis møder man pædagoger og medhjælpere, der tager imod børnene med smil og tålmodighed selv på de kaotiske morgener. Man vil opleve at blive mødt med åbenhed, anerkendelse og respekt, hvis man har spørgsmål eller udfordringer. Som forældre oplever man pædagoger, der er gode til at sætte ord og billeder på børnenes hverdag, og hvor der altid er tid til en ordentlig overlevering eller bare en hyggesnak ved hentning.

Hvem er du?

Vi søger en pædagog med engagement for det 3-6 årige barn. Vi leder efter en pædagog med gåpåmod, let til latter og én, som ikke er bange for at begå fejl. Hvis du har en faglig interesse inden for motorik, bevægelse og idræt, ser vi det som fordel, men ikke et krav.

Vores ønsker til dig:

  • At du vil være med til at skabe gode rammer og spændende læringsrum for alle børn i Atlantis
  • At du er tydelig og struktureret i dit arbejde, og at du kan skabe en pædagogisk retning med udgangspunkt i den pædagogiske læreplan.
  • At du kan arbejde tæt med forældre, kollegaer og leder, ligesom du kan samarbejde med andre samarbejdspartner som fx PPR


Vi kan tilbyde en arbejdsplads:

  • Med gode og passionerede kollegaer
  • Hvor vi vil hinanden, børnene og et godt forældresamarbejde
  • Hvor leg, fællesskaber og trivsel er i fokus
  • Indflydelse på den forsatte udvikling af det pædagogiske læringsmiljø vide mere om Børnehuset Atlantis?

Har du lyst til at vide mere, få en rundvisning eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Vibeke Simonsen på 72 16 52 08 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfrist er mandag d. 24 oktober kl 8. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen samt straffe- og børneattester ved tilbud om ansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=208adc9b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Farum
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Farum over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3