Vi søger en socialfaglig medarbejder til vores hybelpladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Ungdomscentret Allégården er en del af Landsforeningen Livsværk og har driftsoverenskomst med Frederiksberg Kommune.

Ungdomscentret Allégården ligger på Frederiksberg og vi løser opgaver for udsatte børn, unge og familier. Indsatserne spænder fra forebyggende tilbud til de unge og deres familier, enten i eget hjem eller ved fremmøde på institutionen, til tilbud rettet mod grupper af unge, herunder kursus/gruppe forløb og anbringelse i hybel og unge anbragt i egen lejlighed. Omdrejningspunktet for tilrettelæggelsen af Allégårdens indsatser tager altid udgangspunkt i målgruppens aktuelle behov for udviklingsstøtte.
Det er en ny oprettet stilling og du skal derfor være indstillet på, at du selv skal være med til at udvikle og kvalificerer stillingen. Du vil have andre kollegaer, men du er pt den eneste der udelukkende er på hyblerne 37 timer om ugen. Der bor på nuværende tidspunkt 6 unge.
Som fast medarbejder på hyblerne skal du støtte og vejlede målgruppen og skal til tider have mange bolde i luften, herunder være i dialog med fx den unges skole, forældre og andre samarbejdspartnere. Udgangspunktet for dit daglige arbejde vil være hybelafdelingen – hvor du også bliver kontaktperson for 3-4 anbragte unge.
Du skal være indstillet på at have overblikket og være tovholder på at få skabt struktur og overblik i forhold til det pædagogiske arbejde – men også i forhold til at de fysiske rammer og aktiviteter for de unge. Vores drøm er at skabe en hybelafdeling med faglighed, fællesskab og positive udvikling.
Du skal som kontaktperson være en positiv rollemodel, en voksen som de kan læne sig op ad og en voksen som de kan have tillid til. Jobbet kan ofte kræve lidt ekstra og derfor forventer vi, at du kan møde de unge med overskud og overblik, også selvom situationen til tider kan være vanskelig.
Vi har et tæt samarbejde med familieafdelingen i Frederiksberg Kommune og har fokus på løbende at udvikle vores indsatser, så vi er i stand til at løse de opgaver der aktuelt er behov for. Det betyder også, at der kan ske akut anbringelser, som betyder at vi inden for kort tid skal være i stand til at tage imod en ung.
Fagligt stiller vi os på et neuroaffektivt udviklingspsykologisk og systemisk forståelsesgrundlag, og vi arbejder ud fra en multiteoretisk tanke om, at mennesket kommer først og vi gør det, der virker for den enkelte. Opgaverne er mange og af vekslende omfang.
Som ansat på Ungdomscentret Allégården, får du fagligt udfordrende og afvekslende opgaver, stor fleksibilitet i arbejdslivet, gode muligheder for kurser og supervision. Vi har høje forventninger til dig og hinanden, der er højt til loftet og let til grin.

Vi forventer:
  • At du har en socialfaglig grunduddannelse fx pædagog eller socialrådgiver
  • At du har erfaringer med at arbejde med unge i udsatte positioner og gerne med unge i anbringelse
  • Er i besiddelse af åbenhed og evne til at reflektere over egen praksis, og bruger dette til udvikling af egen og kollegaers faglighed og praksis
  • Har gode it-kundskaber
  • Er dygtig til dokumentation, herunder udarbejdelse af målsætninger, opfølgning og evaluering, samt anser det at dokumentere, som et arbejdsredskab, der er med til at kvalificere indsatsen
  • Kan arbejde selvstændigt, målrettet og løse opgaver egenhændigt
  • Du er indstillet på at deltage i supervision og kompetenceudvikling

Dine opgaver kan bl.a. være:
  • Være gennemgående medarbejder for hybelafdelingen
  • Kontaktpersonsopgaver for 3 – 4 unge i anbringelse på hyblerne
  • At være tovholder på fælles ADL-træning
  • Have udviklende samtaler og fysisk aktivitet i samværet
  • At skabe muligheder og være aktivt støttende ift. skolegang, fritid og venner
  • Planlægge og udføre pædagogiske forløb jf. den unges handleplan
  • Dokumentation, herunder dag til dag notater, statusskrivelser mm.


Stillingen er normeret til 37 timer. Arbejdstiden er tilrettelægges i tidsrummet 07.00 – 21.00 – med to til tre aftenvagter. Desuden vil der være ca. 1 rådighedsvagt hver anden uge, samt weekend arbejde hver 6-7 uge. I ferie perioder vil det være oftere, da vi som udgangspunkt ikke har vikardækning. Vi forventer dog, at vi i løbet af første halvdel af 2023 vil lave en ændring i forhold til den nuværende dækning.

Ansøgningsfrist: 13. december kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt i uge 51
Vi forbeholder os retten til at indkalde til en 2. samtale hvis det skønnes relevant.
Ved ansættelse indhentes straffeattest, børneattest og referencer fra tidligere ansættelser.
Tiltrædelse pr. 1. februar
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte:
Forstander Mia Omø Lundsgaard Larsen, 51 96 15 27 eller souschef Maria Witwicki, 54 55 62 69

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 13. december 2022

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0