Pædagog til skovbørnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Uddannede pædagoger søges til attraktiv skovbørnehave

Tænker du, at relationen er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er det dig vi mangler i Dalgas Have. Vi søger to pædagoger 37 timer/ugen til vores skovbørnehave, hvor hverdagen byder på skøn natur, højt til loftet og gode kollegaer der har det sjovt sammen.

Dalgas Have er en selvejende, integreret institution, under Børneringen, med fem vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, beliggende i et roligt kvarter på Frederiksberg, tæt på parker og metro.
Vores tre børnehavegrupper er på skift i vores skovbørnehave i Svaneparken ved Rude skov. Hver gruppe er i skoven to uger og en uge på Frederiksberg.
I Dalgas Have arbejder vi ud fra en fælles pædagogisk tilgang, hvor de voksne er bevidste om deres rolle og dennes betydning i forhold til børnenes trivsel, udvikling og læring. Alle børn skal mødes af voksne, der har en varm, omsorgsfuld og anerkendende tilgang med relationsarbejdet i fokus og som er i stand til at se verden fra barnets perspektiv og tilsidesætte sit eget.

Vi forventer af dig, at du kan og vil arbejde loyalt med vores styrkede læreplan, samt bidrage til udvikling af den pædagogiske praksis. Engagement, faglighed, gode samarbejdsevner og refleksion er nøgleord i denne kontekst.

Til gengæld kan vi tilbyde at blive en del af et team af engagerede medarbejdere, der brænder for det gode børneliv, med naturen som omdrejningspunkt – vi leger med insekter og er ude i al slags vejr. Når vi kommer hjem lugter vi af bål og det kan ses på os at vi har været i skoven.
Vi tilbyder et hus i udvikling. Vi arbejder med at strukturere og gøre dagen genkendelig i en ramme hvor der også er plads til spontanitet og børnenes initiativer. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på den generelle udvikling af praksis og den specifikke på stuen efter den aktuelle børnegruppe.
Vi er et børnehus hvor vi udvikler i fællesskab – og vi har stor opbakning fra vores engagerede forældrebestyrelse og fra den samlede forældregruppe.

Vi leder efter dig, som

  • Er uddannet pædagog og har lyst til at arbejde aktivt med at styrke og udvikle fagligheden i det pædagogiske arbejde
  • Har lyst til at arbejde med særligt fokus på 3-6-årige børns trivsel, leg, læring og relationer, med naturen som ramme. Har du særlige naturkompetencer er det selvfølgelig et plus.
  • Vil arbejde målrettet og didaktisk med læreplaner og indsatsområder
  • Kan samarbejde positivt med kolleger, forældre og andre faggrupper som f.eks. psykolog og talepædagog.
  • Er nysgerrig på og kan reflektere over egen og andres praksis, så vi sammen hele tiden bliver bedre
  • Kan skabe voksenordnen og struktur i børnenes hverdag
  • Er tålmodig og understøttende, så det enkelte barn og gruppens trivsel og udvikling er i fokus både i hverdagspædagogikken og i særligt tilrettelagte forløb.
  • Mulighed for at være praktikvejleder og tilhørende kursus i dette.


Praktisk info
Stillingerne er på 37 timer/ugen og er til besættelse snarest muligt. Vi venter gerne på den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at ringe til leder Anette Østergaard på tlf. 25789187.

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge – det kunne være det lige var dig vi manglede.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 02. august 2022

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 7
25. september 2024 8
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5